Kuna olen SMR Motorsport Baltic GT ringraja meeskonnas mehaanik ja sõidan neljapäeva hommikul Norrase Nordic Saloon meistrivõistlustele ja saabun tagasi teisipäeva hommikul siis on kõigil võimalus Saksamaa ralli aegu saata kuni esmaspäeva õhtuni, sest SS1 ja SS2 ajad ilmuvad mitte varem kui teisipäeval u 14-15 ajal.
Samuti võib mailile tulla vastus, et olen väljas kontorist jne...
Palun kellegile kolmandale isikule MITTE MIDAGI edasi saata, sest kõik ajad ja scriinid jäävad minu mailboxi ja saan need sealt kõik ilusti kätte teisipäeval.
Seega palun kõik ajad ja scriinid ikka saata nii nagu tavapäraselt ja out of office märget mitte tähele panna.
Edu kõigile Sakamaa teedel ja korraldaja poolsed vabandused,
Strike
>
0
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Saksa rallist liitub meiega uus sõitja nimega Ardc. Meeskonna soov on juba korraldajale saadetud ning loodame, et see ka aksepteeritakse
Igaljuhul tere tulemast Ardc ning jõudu saksa teedel
Ahhoi kõigile.
Vaikne jah kuidagi, aga eks kõigil palju rassida. Ise lõpetasin eile hilisõhtul Saksamaa testid ja ütleks, et Ford läheb sinna suurte lootustega.
Asfaldilt loodetakse Fordilt üldse palju, eks näis mis tegelikkus toob.
Fordi tehasemeeskonnal plaan ära tuua hooaja meeskondlik tiitel, mida Puma-Ford Motorsport naljalt ei kingi. Igaljuhul pingutame palju ja testikilomeetreid on kulunud palju. Hetkel on ees 15500km mis kisub juba WRC4 kanti
Hoiatuseks kõigile, et ilmaennustus lubas teiseks ja viiendaks rallipäevaks rajuvihma.
Teretulemast Ardc ja edu ralliradadel. Mis tiimi minek?
Sai ajad saadetud, aga suurt looma nendega vist ei lase. Meeskond pakkis juba asjad ja oleme teel Inglismaa poole. Ehk läheb seal paremini.
Juba homme ADAC stardis kohtume.
sai kah just lõpuni kihutatud ja saadetud kah ja ise pole veel enda arvates nii kiiresti sõitnud vähemalt enndal on hea tunne ega muud vist polegi vaja..... aga jah siis kui ajad tulevad siis vaatad et oh jah keegi suudab ikka sinu viimastel pingutustel VEEL 25 sekki maha sõita vot siis tuleb taas masendus.............
Vihkan saksamaad ja üldse asfaldi rallit
Absull ei istu asfalt, kõik järsemad kurvid, eriti 90 kraadised lähevad metsa, kui neid just väga, väga aeglaselt ei läbi. Aegades midagi erilist ei ole, loodan eelviimase koha peale
Tervitus ka minu poolt. Olen meelestatud samuti mitte esi vaid teise kümne koha peale. Ei meeldi asfalt, eriti Saksa. Ajad said eile saadetud ja eks siis ole näha. Kõik on sellised tagasihoidlikud, et tundub huvitav algus. Kui esimesed ajad ilmuvad, eks siis ole näha kes kõige tagasihoidlikum on ennustuste oli. Tervitused ka Ardcle ja tere tulemast. Edu kõigile Saksas ja uutel testidel Suurbritannias...
kiilakass kirjutas:võimalik et sõitja kiilakass ei võta osa inglismaast kuna just sel ajal ka jalgpalli MM ja piab seda vaatama ja muudeks asjadeks aega ei ole
Ma ise tglt ei teagi keda pakkuda ,sest ei tea kes sõidavad paljud pole endast mitte kui midagi teada andnud aga praega kaldun ka kait ss1 võitja aga krusa üldvõitja kui ta sõidab...