F1 games & online

CMR2, CMR3, WRC II Extreme...jne

Moderaatorid: Sparco, Jaanus, Strike, Erki, Sport, Heix, Krusa

Vasta
Milor
Diagnoos: rallisõltlane
Reactions: 0

Postitus Postitas Milor »

Mis me targemaks saime?
Mitte boksis käimine annab tühja paagiga sõitmisel igal ringil 8sec vabaveeremist ja paigalt stardi. St. alla 10 ringilisi sõite pole mõttet poksipeatustega teha, sest kavalamad jätavad selle vahele. :wink:
Teiseks suutis tänane sõit mind veenda, et vaatmata minu eelistusele, ok kokkupõrgetega versioonile, seda siiskit ei saa kasutada. Lihtsalt liiga jõhkralt koristatkse sind rajalt ära. :|
Kolmandals, vabandame Siilikuuega juba ette ja taha, kuid Nürnburgi ringrajal sai oodatud ja otsitus "sinist lippu???". Paraku ei lehvitatud seda ei trajektooril liigeldes, trajektoorist väljaspool liigeldes, AI sõitjate puhul, ega ka Teie puhul. Vabandust, kuid teadus ja katsetused nõuavad oma. :P
Ott Tänak on rallisõitja - mitte meelelahutaja.
alk
I järgu kommentaator
I järgu kommentaator

Postitus Postitas alk »

irw vabandan kõigi(Riho;Burnsi;Krusa,kes mulle NÜrnburgis otsa kärutasid)ees,aga tõepoolest,mingit sinist lippu ei näidatud.
Krusa
Rallifoorum 24/7
Rallifoorum 24/7
Kontakt:

Postitus Postitas Krusa »

Täna taas sõidupäev!
Tänane rida: random start/ilm/GP, kokkupõrgeteta, boxipeatused, 20 ringi.
Peale sõitu vaba kava ;)
Burns

Postitus Postitas Burns »

Mina siis võistlen täna uue nime all. Kuna "kogemata" tehti minu PSile restore ja kogu kõvaketas tõmmati tühjaks. Huvitav see, et nüüd ma aga RFBurnsi nime all sisse logida ei saa. Olen proovinud kõik võimalikud varjandid läbi aga ikka viskab ette et ei ole andmed korrektselt sisestanud. Nii, et niikaua kuni ma vana nime pole tagasi saanud võistlen nime all- RFSander
Diagnoos- Rallisõltlane
Burns

Tegin selle mängu suhtes ühe tähelepaneku. Alustasin uuesti careeri sõitmist ja kui netis sõite pole autodel suurt vahet siis seal küll. Kõigi autode hääled on isegi erinevad. Netis tunduvad aga kõik pea ühesugused ja ka Super Aguriga saab Ferrari vastu. Careeri sõites võid aga sellest ainult unistada. Üldse "hardiga" sõites pole tagumise otsa meeskondadega etteotsa suurt asja, kuna autodel on rammu lihtsalt vähe, et tugevamatele vastu saada.
Diagnoos- Rallisõltlane
Krusa
Rallifoorum 24/7
Rallifoorum 24/7
Kontakt:

Burns, olen ka seda täheldanud, et netis laksad Aguriga McLarenist mööda nagu s**tvast koerast. Seega netis kõik võrdsed ;)

Kas täna sõitjaid on, täna ju kolmapäev?
alk
I järgu kommentaator
I järgu kommentaator

Postitus Postitas alk »

Kui õhtul midagi sünnib,siis olen kohal!
Burns

Mina ka kui midagi toimub
Diagnoos- Rallisõltlane
annu333
III järgu kommentaator
III järgu kommentaator

Postitus Postitas annu333 »

Proovin ka olla.
Krusa
Rallifoorum 24/7
Rallifoorum 24/7
Kontakt:

Ok. 22.00 anname taas minna :)
Riho P
III järgu kommentaator
III järgu kommentaator

Postitus Postitas Riho P »

Ikka kohal. :)
Lucky Strike Honda Racing F1 Team
Burns

Mis siis uue hooaja plaanid on?
Diagnoos- Rallisõltlane
Krusa
Rallifoorum 24/7
Rallifoorum 24/7
Kontakt:

Burns kirjutas:Mis siis uue hooaja plaanid on?
Algab siis kui meid on joonel rohkem kui praegu.
Muidu on plaan selline:
*kokkupõrgetega,
*boxipeatustega (peame valima kumb kuna onlines mõlemat ei saa, kas boxipeatused või kvalifikatsioon, tegin sellise jõhkra valiku),
*start on random e. stardid sealt kuhu PS-s sind paneb,
*ringe max. e.20,
*ilm on random,
*tube on vähemalt kaks ja sõit käib koha peale mitte aja peale.

Hetke plaan siis selline. Võite vaielda kokkupõrgete mõtetusest, aga ise arvan, et sellisel juhul on tegu reaalsema võistlusega kus keegi ei ole nn surematu. Pead ikka silmad pidevalt lahti hoidma ja kui oled kiire ja võimekas, siis pln tõesta seda. Kokkupõrkeid jmt. juhtub autospordis kogu aeg...
Matthiew
I järgu kommentaator
I järgu kommentaator

Postitus Postitas Matthiew »

niisiis, oleksin ka kunagi käpp (kui kuskilt saaks osta odavamalt kui poest uut) , aga idee: kuna teil on kokkupõrgetega, siis võiks olla nii, et nõrgemad mehed on omaette toas ja tugevamad omaette toas. siis jääks vähemaks jutte, nagu keegi blokkis terve sõidu mind ja ringiga pähe tehes rammis kutt mu välja jne.
Krusa
Rallifoorum 24/7
Rallifoorum 24/7
Kontakt:

Matthiew kirjutas:niisiis, oleksin ka kunagi käpp (kui kuskilt saaks osta odavamalt kui poest uut) , aga idee: kuna teil on kokkupõrgetega, siis võiks olla nii, et nõrgemad mehed on omaette toas ja tugevamad omaette toas. siis jääks vähemaks jutte, nagu keegi blokkis terve sõidu mind ja ringiga pähe tehes rammis kutt mu välja jne.
Kas Sa PSiga mänge kaasa ei saanud? Mul oli F1 pakkis kaasas.

Seda kes-kus toas sõidab pole veel välja mõeldnud. Kas teeme loosiga või, siis vastavalt kui kiire sõitja on.... On kellegil mõtteid?
Milor

Kahjuks või õnneks kuulun vähemuse hulka, kes pooldab kokkupõrkega versiooni. Kuid, vaadakem asja positiivselt küljelt.
Evolvedis oli meil 16 rallit mis omakorda koosnesid 3 katsest ok kokku 48 rada. Katse läbimiseks kulus keskmiselt 2,5-3 minutit. Kahe aastaga sai enamusel sellest mängust siiber, sest rajad olid peas ja sõita oli igav. F1-s on ainult 18 rada ja keskmine aeg raja läbimiseks on 1,5-2 minutit ja rada ei läbita mitte 2 korda vaid 20 korda. Seega tehke omad järeldused kui kiiresti sellest mängust siiber saab.
Usun, et just kokkupõrgetega süsteemis sõites ei teki seda tülgastust nii kiiresti. Evolvedi lühikesed rajad on meil kõigil peas ja piltlikult õeldes tantsisime me rajal valssi, a`la 1-2-3 paremale, 2-2-3 vasakule. F1-es oleks asi veel hullem, kui sa teed 20 ringi ainult 1-2-3 ja 2-2-3, kuid just kokkupõretega versioon aitab leevendada seda rutiini, sest siis ei ole sa nagu trammijugt vaid kui liikleja liikluses, kus pead arvestama pidevalt liiklusega ja samas ka teistega. Mis on veel magusam võidutunne kui see, et sa sõidad rajal teisest sõitjast puhtalt mõõda. Varjuna läbisõitmine seda tunnet kindlasti ei meenuta.
Negatiivne on muidugi see, et võib ja kindlasti ka tekib lolle situatsioone (tagant sissesõidud jne), kuid usun, et hooaja lõpus esineb neid kordades vähem kui alguses. Me lihtsalt ei ole harjunud teistega arvestama. :?

Selleks, et juhtuks vähem "lolle situatsioone" tuleks panna võimalikult sarnase kiirusega sõitjad omavahel võistlema. Alternatiivina võib ju kasutusele võtta kolme stardiga (3 gruppi) varjandi, kuid mõistlikum ja huvitavam oleks ikka startida max. koosseisus ning lihtsalt õppida teistega arvestama ja teiste käitumist ette aimama.
Kui palju tehakse päris formelis mõõdasõite? Miks peaks see mängus lihtsam olema? Seda enam, et meile meeldivad mängus mis on võimalikult tõetruud.

Lihtsalt teistega mängides ei ole esimesed kaks kurvi kohad, kust AI-dega mängides jõutakse 20-lt kohalt 3-ks. Samuti ei ole mõistlik kinnisilmi ja lühendatud pidurdusmaaga sisekurvi lõigata, sest kui AI sõitjad suudavad sellisele manõõvrile reageerida, siis päris sõitjad ei näe küljelt lendavat masinat ennem, kui see juba kõrval on. Siit muidugi küsimus mängu/de tootjale/tele, et miks ei suudeta kuvada ekraanile normaalseid, nähtavaid ja samas mitte nähtavust segavaid tahavaatepeegleid.

Lõpetuseks ühinen ma Siilikuuse palvega, et juhtus mis juhtus, kuid ärgem hakakem teine-teist peale sõitu süüdistama. Loomulikult ajab see närvi, kui keegi su rajalt ära koristab ja seda veel situatsioonis kus sa ise (omast arust) selleks põhjust ei andnud, kuid mõelgem sellistel hetkedel sellele, et kui palju ma ise olen selliste lollustega hakkama saanud ja tollane sinu "ohver" oli kindlasti sama nõrdinud kui sina praegu.

Ärge nüüd näkku lööge!! :wink:
Matthiew
I järgu kommentaator
I järgu kommentaator

Postitus Postitas Matthiew »

Milor paneb päris tarka juttu :D, äkki te kolite enne uue mängu peale üle, kui minul F1-e ostmiseks läheb.
Playstationiga selline lugu, et ma ostsin selle oma sõbralt, kes selle võitis, kuid ise mängida ei viitsi/ei ole aega. sain talt kaasa aint Ridge Racer 7-me mis ei ole kohe üldse hea/tore mäng :D
Krusa
Rallifoorum 24/7
Rallifoorum 24/7
Kontakt:

Niisama mõteln siin, et kiiretel on viimane aeg hakata aeglasemalt sõitma, siis pääsed aeglasemasse gruppi ja seal saab kergemini punkte korjata :)
Mis saab, siis kui aeglane nagu mina(nagu kuulete saan kõigi käest pidevalt lutti isegi Kiivri käest kes võttis esimest korda elus x-boxi puldi kätte) osutub peale viiendat GP-d grupi kiiremaks ja võiks võidelda kiiremas grupis vblla poodiumi eest? Kas hakkame sõitjaid poole hooaja pealt kiiremate gruppi liigutama, et säiliksid enam-vähem võrdsed grupid? Tunduks loogiline?
Mis tasemega AI-d sõitma paneme? A-grupis HARD ja B-grupis MEDIUM? Päris naljakas oleks kui AI võidab GP.

Hetke plaan on selline, et kui on 16 kindlat sõitjat koos, siis alustame hooaega. Seni täristame igal kolmapäeval niisama. Üsna pea on meiega liitamas veel 5 sõitjat seega ei ole see hooaeg enam mägede taga. Kas nüüd veebruarist, aga märtsist peaks küll kamp koos olema.
Milor

Ei, Krusa.
Minu mõte oli see, et gruppe jagatakse pidevalt ja seda vastavalt punktidele ja sõidus välja näidatud kiirusele (jätame välja erandid, kes jagavad ühte PS3-me). Samas kui saame tõesti kokku 16 stabiilset ok pidevat sõitjat(mitte lihtsalt registreerujad), siis kaob asjal mõte ja võiks teha nagu Evolvedis lihtsalt kaks tuba ning eelnevalt ära jagada, et kes kus sõidab.
AI-d võik jätta Meediumile.
Burns

Uhh...varjante kohe päris palju. Seedin teie juttu ja siis ütlen ka sõna sekka. Kuigi arvamused on kõigi poolt väga head! Krusa, kes need viis liitujat veel on?
Diagnoos- Rallisõltlane
Vasta