krt ma mõtlesin eelmine aasta mis krt see Parki ytlus kus sa oled tähendab, see aasta nähes reklaami sai korralikult naerda
Samas ma ei saa pointile pihta mis sellega eelmine aasta oli. Tean et mingi soomlaste ülbitsemine oli aga üldiselt ma küll ei saa pihta. Kus asja uba on?
Asja uba on selles, et Soomlased tegid eelmine aasta reklaami. Reklamimaks Soome MM etappi. Nende arus ei ole kellegist Soomlastele vastast nende kodu rallil. Seal nad siis kasutasid Markko nime, et kus sa oled. kas sa julged ikka starti tulla, et kaotada Bossele Soome etapp.
Kuidagi sedasi oli see reklaam olnud. Või vähemalt selle reklaami mõte
>
0
Man and machine against mother nature!!! "I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
albertz kirjutas:
krt ma mõtlesin eelmine aasta mis krt see Parki ytlus kus sa oled tähendab, see aasta nähes reklaami sai korralikult naerda
Samas ma ei saa pointile pihta mis sellega eelmine aasta oli. Tean et mingi soomlaste ülbitsemine oli aga üldiselt ma küll ei saa pihta. Kus asja uba on?
Asja uba on selles, et Soomlased tegid eelmine aasta reklaami. Reklamimaks Soome MM etappi. Nende arus ei ole kellegist Soomlastele vastast nende kodu rallil. Seal nad siis kasutasid Markko nime, et kus sa oled. kas sa julged ikka starti tulla, et kaotada Bossele Soome etapp.
Kuidagi sedasi oli see reklaam olnud. Või vähemalt selle reklaami mõte
Pole hullu. Rehvivalik on alati asfaldi rallidel võtmesõna, ning nagu Panizzi eelmine aasta oma punnis silmadega näitas, siis ei ole ka minutine vahe midagi. Küll need kodad ja mitsud sealt eest ära pudenevad, selles pole kahtlustki. Ma miskipärast arvan, et küll Troll ka need suured tanki äärekivid Baumholderis ülesse leiavad. Nii et, sõidame veel
rasmusv kirjutas:Pole hullu. Rehvivalik on alati asfaldi rallidel võtmesõna, ning nagu Panizzi eelmine aasta oma punnis silmadega näitas, siis ei ole ka minutine vahe midagi. Küll need kodad ja mitsud sealt eest ära pudenevad, selles pole kahtlustki. Ma miskipärast arvan, et küll Troll ka need suured tanki äärekivid Baumholderis ülesse leiavad. Nii et, sõidame veel