WRC Evolved

CMR2, CMR3, WRC II Extreme...jne

Moderaatorid: Sparco, Jaanus, Strike, Erki, Sport, Heix, Krusa

Vasta
Girlpower
IV järgu kommentaator
IV järgu kommentaator
Reactions: 0

Postitus Postitas Girlpower »

Krusa kirjutas:
Sry Girl kui liiga tegin, aga ma ei räägi eluasjast NR.1
Me räägime üksteisest vist mööda.
Võibolla tõesti... :roll: ühesõnaga ma ei oska ennast paremini väljendada :oops: :P
Strike
Moderaator
Moderaator
Reactions: 3

Postitus Postitas Strike »

Tere kõigile osalejatele.

Mul väike probleem korralduse poole pealt ja oleks vaja kõikide arvamust, et siis otsus vastu võtta.
Kuigi täna alles SS2 tulemused siis võin ette öelda seda, et esimese ringi võit läheb Peugeot sõitjale Kiilakassile.
Probleem aga on selles, et Kiilakassil pole saadetud scriine.
Nüüd kaks lahendust kas lepime sellega, et tal pole scriine ja nö usume, et ta sõitis need ajad ja ei trahvi teda või siis teine variant lisame ta üldajale +20 sekundit karistuseks selle eest, et scriine pole.
Ootan arvamusi kuni homse hommikuni.

Isiklikult arvan, et trahv oleks õiglane kuna reeglid on reeglid ja kehtivad kõigile.
Proud supporter of Angry Duck

Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
QJU2
II järgu kommentaator
II järgu kommentaator

Postitus Postitas QJU2 »

Kuidas reeglistik selle kohta ytleb ? Skriinid pidid olema aluseks starti lubamisel. Mina ei kahtle et Kiilakass masina soomes liikuma sai. Netis sai hea võitlus koos maha peetud. Aga reeglid on ju kõigile. Erry saatis ka ajad hilinemisega ja on trahviga leppima. Muidu ei oleks tema suhtes ju aus.
andro
III järgu kommentaator
III järgu kommentaator
Kontakt:

Postitus Postitas andro »

Ühinen QJU2 arvamusega.
Girlpower
IV järgu kommentaator
IV järgu kommentaator

Postitus Postitas Girlpower »

Kui ma veel üldse sõna sekka öelda võin :P siis sellisel juhul ühinen ka QJU2 arvamusega. Ja kui scriinid on aluseks starti lubamisel, siis... sry Kiilakass ei midagi isiklikku aga kuidas ta siis üldse starti sai???

PS! ärge mind vihake :D
Heix
Diagnoos: rallisõltlane
Kontakt:

Postitus Postitas Heix »

Igati meeldiv näha, et Kiilakass on jagu saanud Peugeotist ja sealt ilusat kiirust välja pigistanud, kuid jah liituks siinkohal eelkõnelejatega kuna reeglid on reeglid ja kui ühele annad trahvi ja teisele mitte siis paraku on ebavõrdsus.

Õnne katsevõidu puhul Kiila ;)
QJU2
II järgu kommentaator
II järgu kommentaator

Postitus Postitas QJU2 »

Vaadates netis soome rekordeid leidsin meeldivalt et ka teised masinad peale sidrunite ja fordide on esirinnas. Seega pole ime kui Kiilakass ja Peugeot soome kiiresti liikusid. Igatahes ebameeldiv skriinide pärast meeldiv aga et noor kiirusekummardaja näitab vanadele kaladele tagatulesid ... Õnnitlused ka minu poolt Kiilakass
kiilakass
Kontakt:

Postitus Postitas kiilakass »

kui on probla screenidega siis olen nõus ja järgmistest rallidest saan ka hakata screene saatma kuna sain endal asja paika aga olen nõus kasvõi ralli katkestama loodan ,et tüli ei teinud.
kiilakass
Kontakt:

ärge mind liialt kiitke hetkel pole ma seda väärt
Krusa
Rallifoorum 24/7
Rallifoorum 24/7
Kontakt:

Postitus Postitas Krusa »

Girlpower kirjutas:
Krusa kirjutas:
Sry Girl kui liiga tegin, aga ma ei räägi eluasjast NR.1
Me räägime üksteisest vist mööda.
Võibolla tõesti... :roll: ühesõnaga ma ei oska ennast paremini väljendada :oops: :P
Eks RFC kokkutulekul saame vadistada ;)
Krusa
Rallifoorum 24/7
Rallifoorum 24/7
Kontakt:

Postitus Postitas Krusa »

Nii nagu mina olen hetkel korraldusest aru saanud, siis Kiilakass on stardis ilma scriinideta. Kiilakassiga suhtlesin sel scriini teemal mõnd aega tagasi ja see digika probleem tekkis vist alles hiljuti. Siiani on tal ju kõik norm olnud?
Hetkel ongi käes see hetk kus vaatame otsa minu "vingumisele" (nüüd saan Girli käest peksa ka). Kas laseme sõitja starti, et meid pisut rohkem ja huvitavam oleks või jätkame väheste sõitjatega.
Siiani on LEG võitjate scriine kuvatud kuna tavalisetl tekib just võitja kiiruses kahtlus? Saan aru, et korraldajad lasid Kiilakassi starti tänu sellele, et siiani pole ta TOP3 aegu näidanud. Kuna noor kiirusekummardaja sai masinaga sina peale, mille üle mul on äärmiselt hea meel, siis on loomulikult probleem tõestusega.
Kui nüüd järgida 100% reegleid, siis peaks Kiilakass kõrvaldatatama. Ise seda ei pooldaks. Küll, aga lisaks +20sekki.
PS. tuletan meelde, et ei ole ka siiani Burnsi Sardiinia scriine näinud.
Kuidagi ebamugav situatsioon on tekkinud mille võiks ikka rahumeelselt solvumisteta lahendada.

Kiilakassile muidugi SS2 ja LEG1 võidu puhul kõva käepigistus.

Alati rahu ja ralli poolt,
Krusa
kiilakass
Kontakt:

Ty järgmistel rallidel tõestan ennast.(screenidega)
Burns

Postitus Postitas Burns »

P.S Kellel miski ikka veel hinge kraabib siis lugeda eest poolt miks ei ole ma Sardiinia scriine veel siiani saatnud.
Diagnoos- Rallisõltlane
kait
II järgu kommentaator
II järgu kommentaator

Postitus Postitas kait »

Heix kirjutas:Igati meeldiv näha, et Kiilakass on jagu saanud Peugeotist ja sealt ilusat kiirust välja pigistanud, kuid jah liituks siinkohal eelkõnelejatega kuna reeglid on reeglid ja kui ühele annad trahvi ja teisele mitte siis paraku on ebavõrdsus.

Õnne katsevõidu puhul Kiila ;)
Sama minagi mõtlen.
andro
III järgu kommentaator
III järgu kommentaator
Kontakt:

Krusa kirjutas:Kas laseme sõitja starti, et meid pisut rohkem ja huvitavam oleks või jätkame väheste sõitjatega.
Siiani on LEG võitjate scriine kuvatud kuna tavalisetl tekib just võitja kiiruses kahtlus? Saan aru, et korraldajad lasid Kiilakassi starti tänu sellele, et siiani pole ta TOP3 aegu näidanud.
Krusa
Tekib küsimus, et kui kiilakass pole kogu ralli jooksul scriine saatnud ja trahvi saanud siis miks ta nüüd peaks trahvi saama kui ta on top 3-es - et nüüd kui hästi läheb siis hakkavad scriinid rolli mängima või teine variant, et kui reegleid järgida siis miks ta ültse ilma scriinideta starti on pääsenud? Ja see, et pigistame silma kinni, et oleks rohkem osalejaid - milleks siis ültse reeglid??

No hard feelings :D
Strike
Moderaator
Moderaator
Reactions: 3

Postitus Postitas Strike »

Võtaks nüüd natuke rahulikumalt seda olukorda.
Krusa tähelepanek, et pigistaks silma kinni kui scriine pole ja saaks +20 sek juurde ajale on igati õige, sest just nagu vaadates ka soomes startinute listi siis parem olgu need silma kinnipigistused kui meid varsti 3-4 tk stardis. Kui ei saanud seekord Kiilakass pilte teha mis siis ikka vähemalt saatis ajad ära ja saab mingigi punktilisa kuigi läheb raudselt raisku tänu sellele hooaja parim tulemus ja poodium.
Seega jätkame saksamaal ja kõik siis juba scriinidega taas, sest Kiilakass lubas ka, et Saksamaast scriiniod jälle olemas.
Proud supporter of Angry Duck

Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
andro
III järgu kommentaator
III järgu kommentaator
Kontakt:

Õnne tiimikaaslasele LEG1 võidu puhul :thumbright: ;)
QJU2
II järgu kommentaator
II järgu kommentaator

Postitus Postitas QJU2 »

Õnnitlused minugi poolt. Kas tuleb esimene ralli võit ?
Heix
Kontakt:

Postitus Postitas Heix »

Tänud tänud :notworthy: No vara veel midagi võidu kohta ennustada kuid loota ju võib :)
aix
Rallifoorum 24/7
Rallifoorum 24/7
Kontakt:

Postitus Postitas aix »

SS1 - 26.Vidrik Citroen Xsara WRC A8 T Viimastes hüpetes oli Škoda ennast romuks sõitnud ja ei suutnud ilma riivamatta mööduda.

SS3 - 12.QJU2 Mitsubishi Lancer WRC A8 T Škoda oli esimeses splitis jõkke sõitnud. Riivasime teda ja kaldusime veidi teelt. Õnneks ei vigastanud autot

Ma ei saa aru mis toimub. Peab vist teami vahetama. Need śkodad jäävad kõigile jalgu.
Ei julge järgmist kolme katset enam vaadatagi. Varsti teevad ülejäänud teamid FIA- le ettepaneku śkoda karussellist kõrvaldada.
Vasta