WRC Evolved

CMR2, CMR3, WRC II Extreme...jne

Moderaatorid: Sparco, Jaanus, Strike, Erki, Sport, Heix, Krusa

Vasta
Girlpower
IV järgu kommentaator
IV järgu kommentaator
Reactions: 0

Postitus Postitas Girlpower »

Heix kirjutas:Sai ka siis eile soome sõidetud ja ajad ei tulnud teab mis head.
Laupäeval sai peaol käidud ja eile ei olnud tervis kohe mitte kiita. Ei jõudnud isegi arvutit käima panna 8)
Edu kõigile soomes ja kohtume juba Saksas.
Njah, sama siin ;) Äkki täna õhtul õnnestub ajad sõita/saata.
andro
III järgu kommentaator
III järgu kommentaator
Kontakt:

Postitus Postitas andro »

Girlpower kirjutas:
Heix kirjutas:Sai ka siis eile soome sõidetud ja ajad ei tulnud teab mis head.
Laupäeval sai peaol käidud ja eile ei olnud tervis kohe mitte kiita. Ei jõudnud isegi arvutit käima panna 8)
Edu kõigile soomes ja kohtume juba Saksas.
Njah, sama siin ;) Äkki täna õhtul õnnestub ajad sõita/saata.
Sai jah nädalavahetusel kõvasti pidu pandud :P Tänagi pole veel hea olla :) Ajad sõidan ka õhtul ära.
andro
III järgu kommentaator
III järgu kommentaator
Kontakt:

Postitus Postitas andro »

Õnne Heixile katse võidu puhul ;)
Heix
Diagnoos: rallisõltlane
Kontakt:

Postitus Postitas Heix »

andro kirjutas:Õnne Heixile katse võidu puhul ;)
Tänud tänud :) Burns kus sina elad taas? Matthiew?
Krusa
Rallifoorum 24/7
Rallifoorum 24/7
Kontakt:

Postitus Postitas Krusa »

Servus taas kõigile ja head soojad soovid kõigile Kreekast, Ateenast.
Esmalt käepigistus Heixile SS1 võidu puhul.
Nädal eemal olekut annab märku sellest, et järjest vaiksemaks siin jääb.
Soome on ralli kus tahavad olla alati kõik stardis, aga tundub, et päris nii see vist ikka ei ole. Meid on nimekirjas pea 30 sõitjat, aga stardis stabiilselt kolmandik. Ikka ja jälle leitakse piisavalt põhjuseid miks mitte osa võtta. Hetkel sean ka kahtluse alla järgmise online hooaja?
Kuidagi kurb tunne tuli peale kui stardinimekirja vaatasin.
Heix
Kontakt:

Postitus Postitas Heix »

Krusa kirjutas:Servus taas kõigile ja head soojad soovid kõigile Kreekast, Ateenast.
Esmalt käepigistus Heixile SS1 võidu puhul.
Nädal eemal olekut annab märku sellest, et järjest vaiksemaks siin jääb.
Soome on ralli kus tahavad olla alati kõik stardis, aga tundub, et päris nii see vist ikka ei ole. Meid on nimekirjas pea 30 sõitjat, aga stardis stabiilselt kolmandik. Ikka ja jälle leitakse piisavalt põhjuseid miks mitte osa võtta. Hetkel sean ka kahtluse alla järgmise online hooaja?
Kuidagi kurb tunne tuli peale kui stardinimekirja vaatasin.
Tere euromees Krusa. Tänud õnnitluste eest :) Eks ta kurvaks teeb jah, et osalejaid niivõrd vähe kuid loodame kõike paremat. Ehk ärkavad veel talveunest ;) Ise osaleks heameelega netirallil, isegi siis kui meid 9 on.
erry
II järgu kommentaator
II järgu kommentaator

Postitus Postitas erry »

katsun ka täna omad ajad saata
Matthiew
I järgu kommentaator
I järgu kommentaator

Postitus Postitas Matthiew »

Heix kirjutas:
andro kirjutas:Õnne Heixile katse võidu puhul ;)
Tänud tänud :) Burns kus sina elad taas? Matthiew?
ahh ma siin lõpetan veel praegust kooliaastat. mul on siin vaja eksami jaoks õppida ja ma ei saand nädalavahetusel playssi juurde. aga saksamaal olen ma täiesti kindlalt kohal sest siis on eksam läbi ja pole jõudnud kuhugile minna ka veel
kait
II järgu kommentaator
II järgu kommentaator

Postitus Postitas kait »

Õnne ka Heix minu poolt.Neti rallit ootan ise ka.
Girlpower
IV järgu kommentaator
IV järgu kommentaator

Postitus Postitas Girlpower »

Nii, ma ei tea, võite minu väite ümber lükata või sõimata :) aga ... mulle kohe üldse ei meeldi selline pidev nutt, et mix keegi ei sõida jne - nagu Krusa kirjutas, et leitakse piisavalt põhjuseid (tunnen ennast puudutatuna muideks :D) jne - aga no tõesti - isiklikult minu jaoks ei ole ralli no.1 ja pleikari mängimine veel vähem - tõesti on palju rohkem elulisemaid asju tarvis teha... ja seepärast leian, et ei tohiks hakata siin igasuguseid üldistusi jms tegema - Krusa ma ei räägi praegu üldse sinust :) - sõidab see, kes saab ja kel aega - see ei ole ju tõesti mõisa peale ja siis võix olla ka nii, et ei ole siukest asja, et a la kus te Burns, Matthiew olete - on kus on ja .... ah ma ei suuda nagunii ennast kõigile arusaadavalt väljendada aga lihtsalt :)

No tulistage vastu nüüd... :)
aix
Rallifoorum 24/7
Rallifoorum 24/7
Kontakt:

Postitus Postitas aix »

Girlpower kirjutas:Nii, ma ei tea, võite minu väite ümber lükata või sõimata :) aga ... mulle kohe üldse ei meeldi selline pidev nutt, et mix keegi ei sõida jne - nagu Krusa kirjutas, et leitakse piisavalt põhjuseid (tunnen ennast puudutatuna muideks :D) jne - aga no tõesti - isiklikult minu jaoks ei ole ralli no.1 ja pleikari mängimine veel vähem - tõesti on palju rohkem elulisemaid asju tarvis teha... ja seepärast leian, et ei tohiks hakata siin igasuguseid üldistusi jms tegema - Krusa ma ei räägi praegu üldse sinust :) - sõidab see, kes saab ja kel aega - see ei ole ju tõesti mõisa peale ja siis võix olla ka nii, et ei ole siukest asja, et a la kus te Burns, Matthiew olete - on kus on ja .... ah ma ei suuda nagunii ennast kõigile arusaadavalt väljendada aga lihtsalt :)

Jagan eelkõneleja seisukohta.
Krusa
Rallifoorum 24/7
Rallifoorum 24/7
Kontakt:

Postitus Postitas Krusa »

Girlpower kirjutas:Nii, ma ei tea, võite minu väite ümber lükata või sõimata :) aga ... mulle kohe üldse ei meeldi selline pidev nutt, et mix keegi ei sõida jne - nagu Krusa kirjutas, et leitakse piisavalt põhjuseid (tunnen ennast puudutatuna muideks :D) jne - aga no tõesti - isiklikult minu jaoks ei ole ralli no.1 ja pleikari mängimine veel vähem - tõesti on palju rohkem elulisemaid asju tarvis teha... ja seepärast leian, et ei tohiks hakata siin igasuguseid üldistusi jms tegema - Krusa ma ei räägi praegu üldse sinust :) - sõidab see, kes saab ja kel aega - see ei ole ju tõesti mõisa peale ja siis võix olla ka nii, et ei ole siukest asja, et a la kus te Burns, Matthiew olete - on kus on ja .... ah ma ei suuda nagunii ennast kõigile arusaadavalt väljendada aga lihtsalt :)

Sry Girl kui liiga tegin, aga ma ei räägi eluasjast NR.1
Me räägime üksteisest vist mööda.
kiilakass
Kontakt:

Postitus Postitas kiilakass »

rahu rahu eks meid ilmu rohkem ka kui suvi käes siis need kel kool veel läbi pole siis saavad nemad ka kiiremini ja paremini sõita a nt mul ka treenimisega probla sest aega pole...
kiilakass
Kontakt:

paljud teist kasutasid soomes seadistust ja paljud saksamaal kasutavad
Burns

Postitus Postitas Burns »

Tere kõigile. Näete hakkan jälle vabandama, et ei saanud osa võtta. Helistasin eile veel Krusale, et äkki ma saan telefoniga ajad ära saata (kuna netti poleks ma eile tulla saanud) ja täna scriinid teele panna aga kui tahtsin pildistama hakata siis ohh üllatust...patakad tühjad nii et...jahh...kurb. Sai liiga palju viimasel kiirendusvõistlusel klõpsitud.
Ausalt öelda teeks korraldajatele ühe ettepaneku- koliks selle värgiga netti ära, poleks mingit scriinide ega aegade saatmise jama. Üle poole hooaja on küll läbi aga pea samapalju veel ju ees. Ja kui see sõitmise päev jääks kolmapäeva peale, eks ma ürita ka siis enda töö lõunapausi selle aja peale sättida. Mis rahvas arvab sellest mõttest, arvan, et osavõtjaid oleks tunduvalt rohkem kui praeguse korralduse puhul. Mina jõuaksin raudselt rohkem starti kui praegu.

NB! Õnnitlused sulle Heix katsevõidu puhul.
Diagnoos- Rallisõltlane
kiilakass
Kontakt:

mäna oleks selle poolt aga ma arvan ,et need kes praegu on muidu hoos tahaksid ike selle hooaja korralikult lõpuni teha...
Strike
Moderaator
Moderaator
Reactions: 3

Postitus Postitas Strike »

Burns kirjutas:Tere kõigile. Näete hakkan jälle vabandama, et ei saanud osa võtta. Helistasin eile veel Krusale, et äkki ma saan telefoniga ajad ära saata (kuna netti poleks ma eile tulla saanud) ja täna scriinid teele panna aga kui tahtsin pildistama hakata siis ohh üllatust...patakad tühjad nii et...jahh...kurb. Sai liiga palju viimasel kiirendusvõistlusel klõpsitud.
Ausalt öelda teeks korraldajatele ühe ettepaneku- koliks selle värgiga netti ära, poleks mingit scriinide ega aegade saatmise jama. Üle poole hooaja on küll läbi aga pea samapalju veel ju ees. Ja kui see sõitmise päev jääks kolmapäeva peale, eks ma ürita ka siis enda töö lõunapausi selle aja peale sättida. Mis rahvas arvab sellest mõttest, arvan, et osavõtjaid oleks tunduvalt rohkem kui praeguse korralduse puhul. Mina jõuaksin raudselt rohkem starti kui praegu.

NB! Õnnitlused sulle Heix katsevõidu puhul.
Seda oleme juba arutanud ka aktiivsete sõitjatega, et selle hooaja sõidame siin lõpuni ja siis kolib RF netti ära. Saate seal uuel hooajal üksteisest mõõu võtta arvatavasti JWRC alguses ja siis uus WRC mängu kui tuleb sügisel. Endal on loobumis mõtted peas ja see hooaeg jääb minule kui sõitjale viimaseks. Võtan üle ainult korraldus poole.
Proud supporter of Angry Duck

Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Sparco
Hooaja Kaval Ants
Hooaja Kaval Ants

Postitus Postitas Sparco »

Seega läheb laiali kogu Ford-Puma Motorsport.
Strike
Moderaator
Moderaator
Reactions: 3

Postitus Postitas Strike »

Sparco kirjutas:Seega läheb laiali kogu Ford-Puma Motorsport.
Vara veel selle hooaja madistame lõpuni :)
Proud supporter of Angry Duck

Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
erry
II järgu kommentaator
II järgu kommentaator

Postitus Postitas erry »

sain ka ajad saadetud ja eks peab siis trahvi sekid ka vastu võtma
Vasta