WRC 3
Moderaatorid: Sparco, Jaanus, Strike, Erki, Sport, Heix, Krusa
wrc autod, siis extreme autod, mis on suht sarnased WRC autodega, aga palju võimsamad ja jõhkrama välimusega ja siis on veel concept autod mis näiteks mitsul on Pajero EVO, fordil Fiesta super 1600 jne, mine http://www.wrc3-thegame.com, seal on kõikide autode pildid olemas
Kuulge, kas see on normaalne, et kui Märtiniga sõites, antakse SS-il sõitmiseks Duvali auto? Asi sedasi, et kõik pikad katsed sõidad Märtiniga, SS pead sõitma Duvali autoga. Asi viskab vist natue segast. 
PS: Peab ikka mängule restardi tegema vist. Naljkas oli ka see, et poodiumil oli Märtinil ja Parkil mõlemal Mitsu mütsid peas. Teen restardi ära, ehk läheb asi paika.

PS: Peab ikka mängule restardi tegema vist. Naljkas oli ka see, et poodiumil oli Märtinil ja Parkil mõlemal Mitsu mütsid peas. Teen restardi ära, ehk läheb asi paika.
-
- Moderaator
- Reactions: 14
- Kontakt:
Me koos Rhys Fulber-iga proovisime seda mängu mängida ja seal oli tõesti selline jama, et pikkad katsed sõitsin Märtini autoga ja Märtini nimega. Aga kui Miki Hiirt sõitsin siis andis mulle Duvali värvides auto
aga sõitisin Märtini nimega. Kui kordust vaatasin siis sise kaameraga oli kiri vapsee Loeb ja Elena
ja pedestaalil oli Märtinil ja Parkil Mitsu mütsid peas.
Lihtsalt müstika. Kas kellelgi veel on selline jama olnud.
Muidu on see mäng ikka üli kõva tase

Lihtsalt müstika. Kas kellelgi veel on selline jama olnud.
Muidu on see mäng ikka üli kõva tase

Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
Just ma olen seda ka ise märganud see on ikka väga naljakas. Eks see on sellepärast, et Fordil kaks eridisaini ja seal veab segi selle mängu Killeril. Ja see oleneb kes on esimene sõitja, kui Markko auto siis see on Duvali pill tema värvides ja vastupidi. JA just see, et replay on Loeb-Elena kiri all. Aga noh eks see viga ei kaalu seda negatiivset üle, sest kogu ülejäänud mäng on poistiivne algusest lõpuni.
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
-
- Moderaator
- Reactions: 14
- Kontakt:
Siis ei ole see ainult meie mängu viga kui sul ka sama jama. Selles on sul õigus, et see ei tee mängu halvemaksStrike kirjutas:Just ma olen seda ka ise märganud see on ikka väga naljakas. Eks see on sellepärast, et Fordil kaks eridisaini ja seal veab segi selle mängu Killeril. Ja see oleneb kes on esimene sõitja, kui Markko auto siis see on Duvali pill tema värvides ja vastupidi. JA just see, et replay on Loeb-Elena kiri all. Aga noh eks see viga ei kaalu seda negatiivset üle, sest kogu ülejäänud mäng on poistiivne algusest lõpuni.

Man and machine against mother nature!!!
tere kui keegi on huvitatud kuidas aega kokku hoida wrc3 siis siit minu poolne väike soovitus,sõitke lahti üks xtream auto ja tulge sellega inglismaal x tasemega esi kolme hulka ja te saate kõik autod lahti pluss kõik evod, see on soovitus aga võib ju ka iga autoga 1000 läbi sõita,see on neile kellel pole kannatust. mõnusat mängimist kõigile 

-
- Reactions: 0
tegin seda siis eile ja ongi kõik lahti, läksin niiöelda kergema vastupanu teed, kuid mulle see mõnes mõttes meeldibki, et nüüd kõik lahti on, sest plaan kõik hooajad läbisõita on nagunii ja evodega on seda oluliselt põnevam teha, autod ikka liiguvad ka ilma nendeta on nad ikkagi liiga aeglased ja igav sõita.jussis kirjutas:tere kui keegi on huvitatud kuidas aega kokku hoida wrc3 siis siit minu poolne väike soovitus,sõitke lahti üks xtream auto ja tulge sellega inglismaal x tasemega esi kolme hulka ja te saate kõik autod lahti pluss kõik evod, see on soovitus aga võib ju ka iga autoga 1000 läbi sõita,see on neile kellel pole kannatust. mõnusat mängimist kõigile
Peab ka siis täna ära proovima, kuigi Fordiga mul juba ammu üle 1000km sõidetud ja kõik saadud mis Fordil üldse pakkuda 
Aga expert hooaega tahaks alustada ka mõne teise autoga ja just kõikide evodega.

Aga expert hooaega tahaks alustada ka mõne teise autoga ja just kõikide evodega.
Proud supporter of Angry Duck
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
-
- V järgu kommentaator
- Reactions: 0
mul on selline probleem et kui ma tegin wrc3-ga mm-i siis ma sõitsin marko märtiniga ning grönholm oli teine ning poolel mmil ei olnudki enam grönholmi,oli hoopis 2 markot.äkki on kellelgi veel selline probleem olemas.
muidu on mäng parim rallimäng läbi aegade.ootan juba wrc4-ja.
a kas wrc2 on hia mäng.kas tasux seda osta.mul on muidu wrc1 ja kas wrc 2 erineb palju wrc1-est.vastaku keegi kui viitsib!
tza!!!
muidu on mäng parim rallimäng läbi aegade.ootan juba wrc4-ja.
a kas wrc2 on hia mäng.kas tasux seda osta.mul on muidu wrc1 ja kas wrc 2 erineb palju wrc1-est.vastaku keegi kui viitsib!
tza!!!
RIP Michael Park