WRC 3

CMR2, CMR3, WRC II Extreme...jne

Moderaatorid: Sparco, Jaanus, Strike, Erki, Sport, Heix, Krusa

Vasta
rallikala
I järgu kommentaator
I järgu kommentaator
Reactions: 0

Postitus Postitas rallikala »

muruefekt ongi selleks seal mängus et lõigata ei saaks kui jah nõutun eesolijatega-seda võiks mite olla
mida veel....
rallikala
I järgu kommentaator
I järgu kommentaator

??

Postitus Postitas rallikala »

tahaksin küsida ühe küsimuse mängu kohta?

endal seda mängu pole
mis sorti autod seal on üldse?mõtlen WRC ja mis masinad weel????
mida veel....
johunn
Diagnoos: rallisõltlane

Postitus Postitas johunn »

wrc autod, siis extreme autod, mis on suht sarnased WRC autodega, aga palju võimsamad ja jõhkrama välimusega ja siis on veel concept autod mis näiteks mitsul on Pajero EVO, fordil Fiesta super 1600 jne, mine http://www.wrc3-thegame.com, seal on kõikide autode pildid olemas
Erki
Kiddo soon 5000!

Postitus Postitas Erki »

Olen lugenud et need concept autod on mõttetud asjad :roll: Et aind Subaru concept auto on normaalne...
gaas on endiselt laiffi
Fulber
Hooaja Rallivõlur
Hooaja Rallivõlur
Kontakt:

Postitus Postitas Fulber »

Kuulge, kas see on normaalne, et kui Märtiniga sõites, antakse SS-il sõitmiseks Duvali auto? Asi sedasi, et kõik pikad katsed sõidad Märtiniga, SS pead sõitma Duvali autoga. Asi viskab vist natue segast. :)
PS: Peab ikka mängule restardi tegema vist. Naljkas oli ka see, et poodiumil oli Märtinil ja Parkil mõlemal Mitsu mütsid peas. Teen restardi ära, ehk läheb asi paika.
johunn

ei tea mis kamm sul on mängul sees :P mul paistis kyll kõik korralik olema
Kolin
Moderaator
Moderaator
Reactions: 14
Kontakt:

Postitus Postitas Kolin »

Me koos Rhys Fulber-iga proovisime seda mängu mängida ja seal oli tõesti selline jama, et pikkad katsed sõitsin Märtini autoga ja Märtini nimega. Aga kui Miki Hiirt sõitsin siis andis mulle Duvali värvides auto :shock: aga sõitisin Märtini nimega. Kui kordust vaatasin siis sise kaameraga oli kiri vapsee Loeb ja Elena :shock: ja pedestaalil oli Märtinil ja Parkil Mitsu mütsid peas. :shock:
Lihtsalt müstika. Kas kellelgi veel on selline jama olnud.

Muidu on see mäng ikka üli kõva tase :P
Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
Strike
Moderaator
Moderaator
Reactions: 3

Postitus Postitas Strike »

Just ma olen seda ka ise märganud see on ikka väga naljakas. Eks see on sellepärast, et Fordil kaks eridisaini ja seal veab segi selle mängu Killeril. Ja see oleneb kes on esimene sõitja, kui Markko auto siis see on Duvali pill tema värvides ja vastupidi. JA just see, et replay on Loeb-Elena kiri all. Aga noh eks see viga ei kaalu seda negatiivset üle, sest kogu ülejäänud mäng on poistiivne algusest lõpuni.
Proud supporter of Angry Duck

Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Kolin
Moderaator
Moderaator
Reactions: 14
Kontakt:

Postitus Postitas Kolin »

Strike kirjutas:Just ma olen seda ka ise märganud see on ikka väga naljakas. Eks see on sellepärast, et Fordil kaks eridisaini ja seal veab segi selle mängu Killeril. Ja see oleneb kes on esimene sõitja, kui Markko auto siis see on Duvali pill tema värvides ja vastupidi. JA just see, et replay on Loeb-Elena kiri all. Aga noh eks see viga ei kaalu seda negatiivset üle, sest kogu ülejäänud mäng on poistiivne algusest lõpuni.
Siis ei ole see ainult meie mängu viga kui sul ka sama jama. Selles on sul õigus, et see ei tee mängu halvemaks :P
Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
jussis
III järgu kommentaator
III järgu kommentaator

Postitus Postitas jussis »

tere kui keegi on huvitatud kuidas aega kokku hoida wrc3 siis siit minu poolne väike soovitus,sõitke lahti üks xtream auto ja tulge sellega inglismaal x tasemega esi kolme hulka ja te saate kõik autod lahti pluss kõik evod, see on soovitus aga võib ju ka iga autoga 1000 läbi sõita,see on neile kellel pole kannatust. mõnusat mängimist kõigile :D
Erki
Kiddo soon 5000!

Postitus Postitas Erki »

Mina sõidaks iga auto üksipulgi läbi... Jääb mängimist kauemaks ja on mingi siht mille poole püüelda :)
gaas on endiselt laiffi
jussis
III järgu kommentaator
III järgu kommentaator

See oligi ainult soovitus neile kellel pole aega või viitsimist,mulle meeldis ka nende kõigiga sõita 1000 saab rajad selgeks,sest mängu suur miinus on ikkagi kaardi lugemine see on ikka mõnes kohas väägagi vale :?
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

jussis kirjutas:tere kui keegi on huvitatud kuidas aega kokku hoida wrc3 siis siit minu poolne väike soovitus,sõitke lahti üks xtream auto ja tulge sellega inglismaal x tasemega esi kolme hulka ja te saate kõik autod lahti pluss kõik evod, see on soovitus aga võib ju ka iga autoga 1000 läbi sõita,see on neile kellel pole kannatust. mõnusat mängimist kõigile :D
tegin seda siis eile ja ongi kõik lahti, läksin niiöelda kergema vastupanu teed, kuid mulle see mõnes mõttes meeldibki, et nüüd kõik lahti on, sest plaan kõik hooajad läbisõita on nagunii ja evodega on seda oluliselt põnevam teha, autod ikka liiguvad ka ilma nendeta on nad ikkagi liiga aeglased ja igav sõita.
Strike
Moderaator
Moderaator

Peab ka siis täna ära proovima, kuigi Fordiga mul juba ammu üle 1000km sõidetud ja kõik saadud mis Fordil üldse pakkuda :)
Aga expert hooaega tahaks alustada ka mõne teise autoga ja just kõikide evodega.

Michael Park R.I.P
jussis
III järgu kommentaator
III järgu kommentaator

x-idest on ford kõige parem sest teised on kruusa jaoks pisut madalad eriti subaru ja mitsu :lol:
kambu
II järgu kommentaator
II järgu kommentaator

wrc3

Postitus Postitas kambu »

müün wrc3 ,uus kiles ja puha.800 sotti :P
kambu
II järgu kommentaator
II järgu kommentaator

wrc3

Postitus Postitas kambu »

***** numbri unustasin anda 05059689 8)
Strike
Moderaator
Moderaator

Eile sõitsin ka siis Extreme tasemega 3 hulka ja sain kõik autod nüüd nö. käeulatuse. Täna peab hakkama siis Expert tasemega hooaega sõitma.
Need concept autod on küll veic imelikud :)

Michael Park R.I.P
djmaddog
V järgu kommentaator
V järgu kommentaator

Postitus Postitas djmaddog »

mul on selline probleem et kui ma tegin wrc3-ga mm-i siis ma sõitsin marko märtiniga ning grönholm oli teine ning poolel mmil ei olnudki enam grönholmi,oli hoopis 2 markot.äkki on kellelgi veel selline probleem olemas.
muidu on mäng parim rallimäng läbi aegade.ootan juba wrc4-ja.
a kas wrc2 on hia mäng.kas tasux seda osta.mul on muidu wrc1 ja kas wrc 2 erineb palju wrc1-est.vastaku keegi kui viitsib!

tza!!!
RIP Michael Park
johunn

mis sa ikka enam wrc2 ostad kui kolm on... uuem ikka parem... a mudu wrc2 oli kah ikka päris kõva sõna... kõik vertsu seeria mängud on tase olnud.
Vasta