aix kirjutas:Markkol kindlasti segab veel see nägemine ja jääbki segama nagu arstid ütlesid .
Kas võib olla et tänu nägemise mitte taastumisele on Markko paremad ajad möödas. Ei tahaks olla pessimist, aga....
Ikka täiesti mõttetut teksti tuleb sul küll suust välja, mees. Maga ennast välja ja ära kirjuta parajasti kui sa joobes oled. Markko on peale seda rallit MM arvestuses teisel kohal (paremuselt teine mees sarjas), möödunud rallil oli teine, sel jäi napilt poodiumilt välja.
Sa ilgud siin nagu tegu olek miski olümpiaturistist ujujaga või purjetajaga!
Oi mees ...
Ära nüüd ärritu. Olen jummalast kaine. Selline on minu nägemus lihtsalt.
aix kirjutas:
No võrreldes kolme peso sõitjaga ja Solbergiga ikka oli küll.
Markkol oli lihtsalt õnne, et teised pambusesse lajatasid.
Markko oli parem, kuna valis riskivaba tempo. Solberg on praegusel rallil jälle nullimees kui sa võibolla märkasid. Ja Grönholm, kus on Grönholm sellel rallil?
Ma ikka üldse ei saa aru. Markko kerkib tabelis teiseks ja miskid võtavad viriseda selle kallal. Mis ta sellel rallil tegema oleks pidanud? Võitma ja Loebi ka kuskil katsel teelt välja rammima? Siis oleks rahul või?
Eks sellest annab selgituse aeg ja edaspidised tulemused. Kas Markko on omal tasemel või sõidab alla oma võimete. Loodan isiklikult,et kuna enam ei ole võimalik MM tiitlit püüda siis võtab ta asja natuke rahulikumalt ja ei sõida suurel riskipiiril
>
0
Man and machine against mother nature!!! "I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
Kolin kirjutas:Eks sellest annab selgituse aeg ja edaspidised tulemused. Kas Markko on omal tasemel või sõidab alla oma võimete. Loodan isiklikult,et kuna enam ei ole võimalik MM tiitlit püüda siis võtab ta asja natuke rahulikumalt ja ei sõida suurel riskipiiril
No ta võiks ju vahepeal pushida küll. Selge see et ega igal pool lausidiootselt kiiresti ka ei saa aga kui tunned et tuleb siis tuleb vajutada. Hullim mis juhtuda võiks oleks see et ta tunneb et suudab sõita kiiremini aga hoiab end tagasi ja sõidab selle tõttu teelt välja...
Kuus rallit sõita ja Loebil + 29 pointi edumaa Markko ees.?!?!?!?!?!
Küsimus suurele ringile ?
KES TULEB AASTAL 2004 MAAILMAMEISTRIKS ???
Või äkki on keegi kes tahab kihla vedada,et Loeb ei tule...
aix kirjutas:
No võrreldes kolme peso sõitjaga ja Solbergiga ikka oli küll.
Markkol oli lihtsalt õnne, et teised pambusesse lajatasid.
Markko oli parem, kuna valis riskivaba tempo. Solberg on praegusel rallil jälle nullimees kui sa võibolla märkasid. Ja Grönholm, kus on Grönholm sellel rallil?
Ma ikka üldse ei saa aru. Markko kerkib tabelis teiseks ja miskid võtavad viriseda selle kallal. Mis ta sellel rallil tegema oleks pidanud? Võitma ja Loebi ka kuskil katsel teelt välja rammima? Siis oleks rahul või?
Sulle vist tõesti kuriuss sisse läinud. Loe rahulikult eelnevad postitused läbi ja otsi sealt virisemine. Mina seda vähemalt teinud ei ole.
Markkol on nüüd kolme võitu tarvis ja Loebil kolme katkestamist, aga eks see olukord on üsna lootusetu hetkel. Kuid võitlus teise koha peale tuleb äge. Ma pakun, et Markkole annab kõige kõvema lahingu just Solberg. Sainz lööb stabiilsusega ja Bosse loodab tee peal püsida, mis alati tal ei õnnestu kahjuks.
Senikaua, kui liidril ei ole matemaatiliselt võit käes on tiitel lahtine. Loeb on kõigest inimene, seega suudab ta kindlasti miskil hetkel ka eksida. Loodame siis, et mitte just liiga rängalt.
See teise positsiooni võitlus saab tõepoolest igal juhul äge olema ja tegelikult on üsna lahtine ka meeskondlik tiitel.
Samas on Markko nüüd ikkagi teine ja järgmiseks aastaks on ta päris selgelt kõige magusam kaup turul. Minu meelest igati äge seis.
Muideks Citroen on konstruktorites päris kaugele libisenud. Ainult kaks nulliringi Citikatele võimaldaks Fordil lähemale tulla. Samas on Ford ülejäänutest ikka väga rämedalt ees. Isegi rohkem kui Citroen Fordist. Ja Subaru ja Peugeot kemplevad 3. koha pärast. Matemaatilised võimalused on veel Tuohinolgi.