Burns sõitis suurel kiirusel teelt välja ja ei saanud enam teele tagasi. Seega hooaja esimene katkestamine oli paratamatus. Meeskond õnneks OK ja juba testivad Küprosel. Arvata on, et Küprosel veel võimalus meil Burnsi võita, kuid Türgi ralli kohta on käinud kuuldused, et Burns on seal teedel harjutanud juba kuid ja teab neid katseid peast. Seal saab tõeliselt raske olema tema vastu.
>
0
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Burns, seepärast sa seda nii võtsid "Ei kommentaari"? Julm kiirus ja julm lõpp... Muidugi minu jaoks on segane kuidas on võimalik ühe väljasõiduga auto nii ära lõhkuda??
Kait sai ka lõpuks "silma pähe" õnnitlused sõber.
QJU-le ka tervitused hooaja kõrgeima koha eest, vähemalt hetkel.
pezoga ei ole võmalik kiiremini sõita olen käinud teisi autosid testimas ja kõik ss ide põhjad on nimelt teiste autodega minu kahe aastane leping Peugeotiga õnneks saab läbi ja järgmine aasta on juba mitmed TEAMid pakkumisi teinud,aga loodan paremat
kiilakass kirjutas:nag näa käib tihe madistamine pesoo omade meeste vahel
[quote="kambu"]pezoga ei ole võmalik kiiremini sõita olen käinud teisi autosid testimas ja kõik ss ide põhjad on nimelt teiste autodega minu kahe aastane leping Peugeotiga õnneks saab läbi ja järgmine aasta on juba mitmed TEAMid pakkumisi teinud,aga loodan paremat
nu sama siin pesoo nadi halb mul on tulnud hea sõbra subaruga palju paremad ajad seega loodaks subarusse järgmine hooaeg sattuda kui võimalik aga egas citröen ja ford ka pahad pole...
Krusa kirjutas:Burns, seepärast sa seda nii võtsid "Ei kommentaari"? Julm kiirus ja julm lõpp... Muidugi minu jaoks on segane kuidas on võimalik ühe väljasõiduga auto nii ära lõhkuda??
Kait sai ka lõpuks "silma pähe" õnnitlused sõber.
QJU-le ka tervitused hooaja kõrgeima koha eest, vähemalt hetkel.
Paistab, et Girliga läheb meil veel madinaks
Ega ühe matsuga olegi võimalik autot täitsa puru sõita, asi selles, et selle "juustuga" ei saanud ma enam ennast rajale välja vedada.
QJU2 kirjutas:Strike, kas rallistaar homme sinule jälle privaatsõnumina ?
Just, nagu ikka.
Pole see nädal olnud aegu üles panna ja nii on mind selles aidanud see nädal Heix. Suured tänud talle. Homme panen SS6 tulemused ise üles.
>
0
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P