Burns kirjutas:SS5 otsustas mäng lihtsalt kokku joosta!
Nägin seda ise pealt. Tõeliselt kahju. Vaatasin su kõike sõite Ütleme nii, et liikusid poodiumi tempos. SS5 muidugi lajatasid enne eelviimast splitti mäest alla tulles otse silda
Burns kirjutas:Peeeeeeeeeeeeeeesssssssssssssseeeeeeee see Itaalia ralli. SS5 otsustas mäng lihtsalt kokku joosta. LAHE!!!! Ei näinud mõtet enam SS6le startida. Olen pehmelt öeldes vihane. Teine ralli tehniliste probleemide tõttu katkestada. MASENDAV!!!
Ülikõva tunne on kui pange paneb.Mul ju värskelt meeles
Ma ei ole üldse kindel ,kas see on neti viga või on viga mujal??????
Mul on neti ühendus 1711.8 Kbit/sec ja paneb ka pange
Burns kirjutas:SS5 otsustas mäng lihtsalt kokku joosta!
Nägin seda ise pealt. Tõeliselt kahju. Vaatasin su kõike sõite Ütleme nii, et liikusid poodiumi tempos. SS5 muidugi lajatasid enne eelviimast splitti mäest alla tulles otse silda
Vabandused ka minu tiimile, et ma starti ei jõudnud. Kui teised tapavad ennast tööga, siis mina töö ja kooliga - vapsee tubli olen onju Aga nüüd tundub, et asi hakkab veidi maha rahunema, nii et ex siis kohtume
kait kirjutas:Ei tea kas meie seas ka mõni selline on,kelle lemmikralli on küpros????????????????
Mina olen, kui mänguks oleks WRCII Extreme. Seal ma tõesti nautisin seda sõitu. Mõnusalt pikad katsed, üks oli isegi vist mingi 8-9 min, nii, et mõnus keerutamine
kait kirjutas:Ei tea kas meie seas ka mõni selline on,kelle lemmikralli on küpros????????????????
Mina olen, kui mänguks oleks WRCII Extreme. Seal ma tõesti nautisin seda sõitu. Mõnusalt pikad katsed, üks oli isegi vist mingi 8-9 min, nii, et mõnus keerutamine
Selline oleks olnud Kambu tulemus Sardiiniast.
12. Kambu 15:10,44 +00:51,48
Reeglid on kõigile ja seal ei ole teisiti mõistmist. Soovitan taas kõigil reeglid üle vaadata, et asi edaspidi selgem oleks.
Niisama huvi pärast tekkis tahtmine teada, et miks Sa Kambu veel teise ringi tulid kui sa juba esimeses ringis sõitsid, seda veel JWRC-ga?
Rihod ja Kait palju õnne, eriti kõva käepigistus väikesele Rihole kellelt just seda oodatigi, et vanad ätid unest üles ärataksid. Loodan, et jätkad samas vaimus.
Sardiinias peab kõva aplausi tegema ka Vidrikule kes sõitis välja oma karjääri parima kuuenda koha.