WRC4 & WRC Evolved
Moderaatorid: Sparco, Jaanus, Strike, Erki, Sport, Heix, Krusa
-
- Diagnoos: rallisõltlane
- Reactions: 0
Heix ära jama!!! Oota, mis see tehnikute tel.number oli, ajan ise asja korda. Niimoodi ei saa ju rallit sõita.Heix kirjutas:Kurbusega pean tõdema, et ka seekord ei õnnestu tehnilistel põhjustel startida. Tehnikud vedasid mind lihtsalt altsamas on ka tulevik selle kohapealt tume.
Diagnoos- Rallisõltlane
-
- Rallifoorum 24/7
- Kontakt:
See, et siin vaikus on ei tähenda seda, et ralli ei toimu! Ralli toimub iga ilmaga
Vaikust saab ka peletada. Lihtsalt kribad siia paar oma mõtet ja hakkabki asi arenema...
Burns, mul pole Itaalias veel kordagi pange pannud, ehk sa oled seal jälle liiga kiire
Tean, et eelmine hooaeg olid seal kõigi jaoks "KOSMOS"

Vaikust saab ka peletada. Lihtsalt kribad siia paar oma mõtet ja hakkabki asi arenema...
Burns, mul pole Itaalias veel kordagi pange pannud, ehk sa oled seal jälle liiga kiire

-
- II järgu kommentaator
-
Krusa kirjutas:
Burns, mul pole Itaalias veel kordagi pange pannud, ehk sa oled seal jälle liiga kiireTean, et eelmine hooaeg olid seal kõigi jaoks "KOSMOS"
Jah see oli eelmine hooaeg, praegu ma sõiduajal muust ei mõtlegi, et nett ja mäng pange ei paneks. On kellelgi veel Elioni netti, mina sellega küll rahul pole, ühendus on väga kõikuv. Kuigi paket peaks olema normaalne (öeldi, et kui niisama netis käia siis vali 1...MB või mina ei tea mis suurus see on aga ma siis valisin 2)
Mina stardin täna vist jälle kell üheksa, naljakas on 10st lõunale minna

Diagnoos- Rallisõltlane
-
- III järgu kommentaator
Ralli Italia
Hallo kõik,
mul on kahju, ma ei tea kui on võimalik ralli täna...
perekond bisness.
Ma kõigest väest püüdma eesmärgile jõudma.
Hea õnn!
----
Hello everyone,
I'm sorry, I don't know if it is possible to rally today
family business.
I will try my hardest to be there.
Good luck!
Sorry about my Estonian
mul on kahju, ma ei tea kui on võimalik ralli täna...

Ma kõigest väest püüdma eesmärgile jõudma.
Hea õnn!
----
Hello everyone,
I'm sorry, I don't know if it is possible to rally today

Good luck!
Sorry about my Estonian

-
- Rallifoorum 24/7
- Kontakt:
Siin eelmise hooaja Sardiinia tulemused.Burns kirjutas:Krusa kirjutas:
Burns, mul pole Itaalias veel kordagi pange pannud, ehk sa oled seal jälle liiga kiireTean, et eelmine hooaeg olid seal kõigi jaoks "KOSMOS"
Jah see oli eelmine hooaeg, praegu ma sõiduajal muust ei mõtlegi, et nett ja mäng pange ei paneks. On kellelgi veel Elioni netti, mina sellega küll rahul pole, ühendus on väga kõikuv. Kuigi paket peaks olema normaalne (öeldi, et kui niisama netis käia siis vali 1...MB või mina ei tea mis suurus see on aga ma siis valisin 2)
viewtopic.php?t=2704
Ütleks, et oli põnev ja traagikat kui palju.
-
- Rallifoorum 24/7
- Kontakt:
Re: Ralli Italia
It's ok. We hope to see You in Cyprus? Skoda needs your pointsMister Pants kirjutas:Hallo kõik, mul on kahju, ma ei tea kui on võimalik ralli täna...perekond bisness. Ma kõigest väest püüdma eesmärgile jõudma. Hea õnn!
Hello everyone,I'm sorry, I don't know if it is possible to rally todayfamily business.
Good luck!Sorry about my Estonian

tean mida tunned ise ka helistan ülepäeva elioni kui kodus olen, ikka täitsa kreisi seal see asi ültse ei taha toimida.Burns kirjutas:Krusa kirjutas:
-
- II järgu kommentaator
see ju motosport,aga mul küll elioniga probleeme poleBurns kirjutas:Peeeeeeeeeeeeeeesssssssssssssseeeeeeee see Itaalia ralli. SS5 otsustas mäng lihtsalt kokku joosta. LAHE!!!! Ei näinud mõtet enam SS6le startida. Olen pehmelt öeldes vihane. Teine ralli tehniliste probleemide tõttu katkestada. MASENDAV!!!
-
Seda küll aga jube raske on sellega leppida. Aga noh mis s.....i see uuesti.kambu kirjutas:see ju motosport,aga mul küll elioniga probleeme poleBurns kirjutas:Peeeeeeeeeeeeeeesssssssssssssseeeeeeee see Itaalia ralli. SS5 otsustas mäng lihtsalt kokku joosta. LAHE!!!! Ei näinud mõtet enam SS6le startida. Olen pehmelt öeldes vihane. Teine ralli tehniliste probleemide tõttu katkestada. MASENDAV!!!
Diagnoos- Rallisõltlane
-
- II järgu kommentaator
SS-2 esimesel läbimisel käisin väljas ja siis kui rajale pääsesin uuesti(mootor,käigukast kajustatud) ja teisel läbimisel tegin spinni
Muidu jäin rahule 

Viimati muutis kambu, 14 Mär 2007, 22:49, muudetud 2 korda kokku.