WRC4 & WRC Evolved
Moderaatorid: Sparco, Jaanus, Strike, Erki, Sport, Heix, Krusa
-
- Diagnoos: rallisõltlane
- Reactions: 0
Olen sinuga ühel nõul. olen 99% kindel, et minu tehnika täna vastu ei pea. MASENDAVQJU2 kirjutas:Kas seda rallit võib nimetada Loteriiks ? Igatahes eile tundus kyll, et suht keeruline saab olema ralli ja veel selle tulemuse ennustamine. Nii et edu kõigile sellel kiirel küll aga riskantsel rallil

Diagnoos- Rallisõltlane
-
- Rallifoorum 24/7
- Kontakt:
Eilne Shakedown oli juba loterii ruudus. Pants ja Strike kahjuks lõpuprotokolli ei "mahtunud", kuna nende tehnika hangus. Endalgi oli nii, et sain scriini tehtud ja PS jooksis kokku. Siit ka tänane üleskutse, et need kes saavad tehku aegadest pilte, sest kunagi ei tea millal mõlemad kohtunikud välja kukuvad ja siis tuleb üks jant ja tagaajamine. Kõige halvema tsenaariumi puhul tühistame kogu NZ ralli ajad.
PS. Shakedowni ajad üleval.
PS. Shakedowni ajad üleval.
-
- II järgu kommentaator
-
- Diagnoos: rallisõltlane
Nii, kõigepealt pean tänama ma ei tea keda, et nett ja mäng vastu pidasid.
Kõige suurema vea suutsin teha SS1, kus täis gaasi kohas tegin pirueti ja ajakadu kuskil 6 sekki. Täiesti rahule jään ma ainult SS6ga kus tuli kõik välja. Teistel katsetel...no ma ei tea mis viga oli...hoidsin ennast liiga palju tagasi, pidurdasin liiga palju seal kus poleks vaja olnud. Aga jah...enam vähem jäin rahule.
Ega ei teagi mis seis mul nüüd Rihoga jäi, suutsime mõlemad eksida aga ega ma midagi kalkuleerinud...Eks homme näis ja mida teise ringi mehed tegid.
NB! Girlpower, näitasid väga head kiirust

Kõige suurema vea suutsin teha SS1, kus täis gaasi kohas tegin pirueti ja ajakadu kuskil 6 sekki. Täiesti rahule jään ma ainult SS6ga kus tuli kõik välja. Teistel katsetel...no ma ei tea mis viga oli...hoidsin ennast liiga palju tagasi, pidurdasin liiga palju seal kus poleks vaja olnud. Aga jah...enam vähem jäin rahule.
Ega ei teagi mis seis mul nüüd Rihoga jäi, suutsime mõlemad eksida aga ega ma midagi kalkuleerinud...Eks homme näis ja mida teise ringi mehed tegid.
NB! Girlpower, näitasid väga head kiirust

Diagnoos- Rallisõltlane
Hooaja kõige kehvem ralli minu jaoks lõppenud.
Kuna tööl nii kiire olnud ja pole aega harjutada olnud siis üle aastate läksin rallile nii, et ei teadnud katsetest mitte midagi va eilne SS3 mida sai korra shakedown ajal sõidetud.
Nii siis saigi korralikult mööda katust vahepealt pea igal katsel sõidetud ning loodust vaatamas käidud.
Loodetvasti siis enne järgmist rallit taas aega harjutada natuke ning taas olla TOP8 hulgas.
Õnne kõigile kes lõpuni jõudsid ning kuulsin, et Girl oli esimeses voorus lammutanud.
Hea töö lõpuks on taas leitud see kiirus millega me Sind harjunud nägema.
Kuna tööl nii kiire olnud ja pole aega harjutada olnud siis üle aastate läksin rallile nii, et ei teadnud katsetest mitte midagi va eilne SS3 mida sai korra shakedown ajal sõidetud.
Nii siis saigi korralikult mööda katust vahepealt pea igal katsel sõidetud ning loodust vaatamas käidud.
Loodetvasti siis enne järgmist rallit taas aega harjutada natuke ning taas olla TOP8 hulgas.
Õnne kõigile kes lõpuni jõudsid ning kuulsin, et Girl oli esimeses voorus lammutanud.
Hea töö lõpuks on taas leitud see kiirus millega me Sind harjunud nägema.
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Ainuke siis kes kopikasse sai olin kahjuks mina.Mis teha,tehnikasport juBurns kirjutas:Olen sinuga ühel nõul. olen 99% kindel, et minu tehnika täna vastu ei pea. MASENDAVQJU2 kirjutas:Kas seda rallit võib nimetada Loteriiks ? Igatahes eile tundus kyll, et suht keeruline saab olema ralli ja veel selle tulemuse ennustamine. Nii et edu kõigile sellel kiirel küll aga riskantsel rallil![]()

Pole hullu.Kohtumiseni Itaalias