1993. aastal osalesime kuuel EM etapil: Arctic Tunturi (Soome), Finskog Norway (Norra), South Swedish (Rootsi), Ypres 24 Hours (Belgia), Manx International (Isle of Man), Golden Tulip (Holland) ja ühel Rootsi MM-etapil .
Küsiks, kes on see rallipaar ja mis sarjast jutt on ning mis koha saavutasid?
Vähemalt ühel Eesti meistrivõistluste rallil on juhtunud, et absoluutklassis esimese ja teise koha saavutanud ekipaazide ajad olid võrdsed. Küsimus siis mitme osaline:
Mis ralli ja mis aasta?
Kes olid ekipaazid ja kumb neist võitis?
Kuidas selgitati võitja?
Tan kirjutas:LõunaEesti ralli 1996.
Raidam vs Parts.
Võit Raidamile , kuna võitis rohkem kiiruskatseid
Ka see võib olla õige vastus, äkki sul on mõni link selle tulemuse kohta, ma ise ei leidnud praegu kiiruga otsides, aga proovin veel.
Aga vähemalt korra on veel niimoodi Eesti meistrivõistluste etapil juhtunud. Aga rallivõitja küsitaval rallil selgus mingi teise kriteeriumi põhjal, mitte kiiruskatsete võitude alusel.
Ei ole kahjuks linki.
Ma lihtsalt mäletan, et need mehed alati kõvasti kemplesid ning kuskilt on ka meelde jäänud , et selline olukord kunagi tõesti oli.
Pakkusin aasta ja ralli huupi.
Tan mulle tundub, et sinu vastus ei ole õige, sest leidsin sellise lingi.
Raidam/Karjane võitsid Livonia ralli. Võrumaa teedel peetud autoralli Livonia 96 võitsid Ivar Raidam/Margus Karjane 9-sekundilise eduga Riho Parts/Aare Kaaristo ees.