Riigikogu valimised 2007
-
- Moderaator
- Reactions: 0
- Kontakt:
Riigikogu valimised 2007
Alates järgmise nädala esmaspäevast saab interneti teel valida riigikogu saadikuid E-hääletamise teel. Selleks on vajalik ainult id-kaart, mis on kohustuslik isikutunnistus Eesti Vabariigi kodanikule ja kaardilugeja, mille hinnad on langenud alla saja krooni.
Kutsun üles kõiki rallifoorumi valimisealisi külastajaid osalema riigikogu valimistel. Riigikogu ja valitsuse koosseis määravad Eesti arengu järgmise nelja aasta jooksul, seega on ülimalt oluline, et sinna pääseksid inimesed, kes viivad Eesti majanduse ja ka energeetika arengu õiges suunas.
Uuringud näitavad, et ligi 50 protsenti valimisealistest kodanikest ei lähe valima. Mina leian, et iga kodaniku kohus on minna valima ja anda oma hääl sobiva kandidaadi poolt. Kui sellest 50. protsendist pooled valima läheksid, siis suudaksime muuta lõpptulemust oluliselt.
PS! Ma ei agiteeri ühegi partei poolt ja ei kuulu ka ühtegi parteisse.
Kutsun üles kõiki rallifoorumi valimisealisi külastajaid osalema riigikogu valimistel. Riigikogu ja valitsuse koosseis määravad Eesti arengu järgmise nelja aasta jooksul, seega on ülimalt oluline, et sinna pääseksid inimesed, kes viivad Eesti majanduse ja ka energeetika arengu õiges suunas.
Uuringud näitavad, et ligi 50 protsenti valimisealistest kodanikest ei lähe valima. Mina leian, et iga kodaniku kohus on minna valima ja anda oma hääl sobiva kandidaadi poolt. Kui sellest 50. protsendist pooled valima läheksid, siis suudaksime muuta lõpptulemust oluliselt.
PS! Ma ei agiteeri ühegi partei poolt ja ei kuulu ka ühtegi parteisse.
-
- "till kartulis" expert
- Kontakt:
kahjuks on nii, et just Keskerakonna toetajad on aktiivsed valijad ning seetõttu võib arvata, et ka sel korral suur K võidab. Pärast valimisi võib kuulda suurt vingumist (eriti nende poolt, kes ise valimas ei käinud), et miks just nemad võitsid, mina ei tea kedagi, kes kesikuid toetaks jne 
aga kelle poolt rallifoorumi liikmed hääletavad?
minu hääle saab reform

aga kelle poolt rallifoorumi liikmed hääletavad?

minu hääle saab reform
No ma ei tea, oleks sest midagi kasu, kui mina kui inimene, kes oma peamised poliitikateadmised ammutab Ärapanijast, läheb valima ja valib mingi suva partei, ise teadmatagi, kes, mis, kuidas ja miks?
Kui just peab, eks siis vist valiks IRL'i kuigi NASCAR meeldib rohkem...väike nali. Aga eks ta nii ole, et õnn ei ole rahas ja õlut ma nagunii ei joo... .-)
Kui just peab, eks siis vist valiks IRL'i kuigi NASCAR meeldib rohkem...väike nali. Aga eks ta nii ole, et õnn ei ole rahas ja õlut ma nagunii ei joo... .-)
gaas on endiselt laiffi
-
- Diagnoos: rallisõltlane
-
- III järgu kommentaator
Gigantide heitlusest lootsin tegelikult rohkem, eelmises saates ju Laar toob konkreetsed näiteb välja aga Savisaar arvab et ka vastase kirjalikud materjalid on valed. Nii et saa ju väidelda...
Ise valin IRL ja loodan et ka siinsed inimesed mõistavad mida konkreetsed valikud kaasa toovad ja valimiseelne aeg on üldiselt väga vale aeg oma eelistusi teha, poliitikat peab koguaeg jälgima, kasvõi silmanurgast!
Head Vabariigi aastapäeva!
Ise valin IRL ja loodan et ka siinsed inimesed mõistavad mida konkreetsed valikud kaasa toovad ja valimiseelne aeg on üldiselt väga vale aeg oma eelistusi teha, poliitikat peab koguaeg jälgima, kasvõi silmanurgast!
Head Vabariigi aastapäeva!

Nonii, valimised on siis peetud. Noh, enda vaadetest lähtuvalt võttes ei olnud just kõige hullemad tulemused, kuigi võinuksid ka paremad olla. Eelkõige lootsin, et IRL ja SDE on kahel esimesel rohkem kannul, aga läks nii.
Põhiküsimus on siis see, et milline koalitsioon tuleb ning kas kõnekäänd "Valid Ansipi, saad Savisaare pealekauba" peab paika või mitte.
Põhiküsimus on siis see, et milline koalitsioon tuleb ning kas kõnekäänd "Valid Ansipi, saad Savisaare pealekauba" peab paika või mitte.