Õnnitlus poodiumile ja nagu ma ralli eelvaates ennustasin võtab alev Strömi kodumaal võidu just Sander
Endale pakuti kuni viimase katse finishini teist kohta, kuid nagu testisõitjale kohane pidin ma ju otsima kus veel kiiremini saab katsel ja seekord nii kiirelt sealt ei saanud kus ma arvasin saavat
Igaljuhul meeskond tulemusega rahul ning nüüd tuleb suunduda Mehhiko jubedatele teedele.
Endale isiklikult on se hooaja kõige "mõtetum" ralli ning kui sealt lahkuks 1-2 punktiga oleks ka juba rahul.
Edu kõigile.
Ning mis mulle kõige enam head meelt rallil tegi oli minu hea usk Riho P kiirese sõitu sai kinnitust (kui vaid see SS3 ka oleks selge olnud) ning Girli kiire sõit näitas nii mõnelegi, et kui tahta siis saab küll.
>
0
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Enda esitlusega rahule ei jäänud, närv oli sees ja julgusest kurvides kiiremini sõita jäi puudu. Sai ka paar spinni tehtud, sealt ka suur ajakadu SS1, SS2 ja SS5es.
Tuli see esimene WRC võit ka ära.
Ja loodetavasti ei jää see viimaseks.
Palju õnne ka RIHO M´ile II. koha -ja BURNSILEIII. koha puhul.
Loomulikult väärivad kiitust kõik sõitjad, kes selle jube libeda ja ettearvamatu rally suutsid läbi sõita.
Kohtumiseni.
Ps. Loomulikult suured tänud meeskonnale ideaalse auto eest ja fännidele, kes mind sellel rallil kõvasti toetasid.
Sander, embame Teglt õnnitlus esimese WRC võidu puhul! See esimene on magus, eriti kui eelmine nii õnnetult minema lipsas.
Kogu poodium väärib kiitust ja kuulsust.
Pesoo meeskond on oma naispiloodi üle väga uhke. Kogu Fordi tehasemeeskonnd pandi Girli poolt tahma ahmima. Oodake, Mehhikos saate tahma kõrvale kruusa kamakaid ka veel
Pesoo sai Rootsist 5p mis on pisut vähem kui lootsime, aga hooaeg on veel ees. Kiilakass, tundub, et hakkad oma head haaret kaotama?
Krusa kirjutas:
Pesoo meeskond on oma naispiloodi üle väga uhke. Kogu Fordi tehasemeeskonnd pandi Girli poolt tahma ahmima. Oodake, Mehhikos saate tahma kõrvale kruusa kamakaid ka veel
Eks saame veel näha kes kelle akendesse kiva loobib
Hetkel on enda Mehhiko start küll suure küsimärgi all kuid alla veel ei anna
Edu kõigile.
Oh jah kes seda esimest võitu veel mäletab WRC arvestuses, aga magus ta oli kindlasti.
Kusjuures Sander võin ette juba hoiatada, et võitmisest võib sõltuvus tekkida.
Ma tean küll mida ma räägin alles eelmisel hooajal võitsin oma viimase ralli :)
>
0
Michael Park R.I.P
Mul jääb hinge närima need kaks esimest katset, kus ma suutsin ikka mõnusalt oma sõidu ära rikkuda. Oleks äkki...ahh mis nedest oleksitest kasu on. Hea, et a lõpuks poodiumilegi jõudsin.
Õnnitlused võitjale ja ka teistele kes selle ralli üle elasid.
Nüüd siis Mehhikosse ja ega see ralli saa kegem olema. Seal mulle meeldib ainult SS3, SS1 on ikka väääääääääääga nõme katse. Edu Mehhiko testimisel.
Burns kirjutas:Mul jääb hinge närima need kaks esimest katset, kus ma suutsin ikka mõnusalt oma sõidu ära rikkuda. Oleks äkki...ahh mis nedest oleksitest kasu on. Hea, et a lõpuks poodiumilegi jõudsin.
Õnnitlused võitjale ja ka teistele kes selle ralli üle elasid.
Nüüd siis Mehhikosse ja ega see ralli saa kegem olema. Seal mulle meeldib ainult SS3, SS1 on ikka väääääääääääga nõme katse. Edu Mehhiko testimisel.
Ehe kui me hakkame seda rääkima, mis katse kellegil hinge jäi siis sa tead ise juba minu puhul vastust
Vastasel juhul kui hingekriipivat midagi poleks siis oleks sinu nime eest lõpuprotokollis nr 4
Aga ma ei viici heietada teemadel oleks poleks.
Selleks me seda rallit sõidamegi, et see fun ja täis ootamatusi.
Edu kõigile Tequila maal ning ärge siis joogile rohkem panustage kui trennidele.
>
0
Michael Park R.I.P
Vabandan väga Peugeoti meeskonna ees ja ei tea mida enam ette võtta ja isegi eila õhta peale rallit sain meeskonna BOSSIGA kokku ja ta hoiatas mind ,et ma kas võtan end kokku või juhtub minuga halvasti
>
0
Loeb is God, Ogier His Right Hand but Tänak is His Right Foot.
Õnnitlused Sanderile ja kogu poodiumile!!!!!!!
Ise kahjux exisin SS3 peal ja sinna ka hea koht kadus.
Nüüd siis külmast Rootsist kuuma Mehhikosse.Vot Mehhiko on mu tõeline õuduste unenägu.Isegi paljas mõte ajab hirmu nahka
Hello,
good rally for you guys : ) not so good for me : ( just too slow and only two mistakes (this is why I am Mister Pants - it means not so good).
So, onto Mexico! >>>
Where are Zerocold and Rubic? Skoda need their points!
Sory Mr. Pants for not attending rallyes, but as i look on my schedule...first chanse to race for me could be 7.03 (cause i am away from estonia untill then) As i am 3rd driver....you can undertsand that my points are not that big, but still i feel bad for not helping you (skoda) guys...
Treeningute vahele küsiks ühe küsimuse.
Teadupärast oleme me kõik mingil määral ebausklikud.
Algselt hakkasin suure hurraaga kasutama Petter Solbergi masinat, kuid millegi pärast see mulle ei sobinud(ma ei tea, kas ühe meeskonna masinatel on mängus mingi vahe või mitte). Võimalik, et tegin just Stephane Sarrazin`i masinaga oma esimese rekordi ja nüüd sõidangi Sarrazin`i masinaga.
Kelle masinat teie mängus kasutate?
Milor kirjutas:Treeningute vahele küsiks ühe küsimuse.
Teadupärast oleme me kõik mingil määral ebausklikud.
Algselt hakkasin suure hurraaga kasutama Petter Solbergi masinat, kuid millegi pärast see mulle ei sobinud(ma ei tea, kas ühe meeskonna masinatel on mängus mingi vahe või mitte). Võimalik, et tegin just Stephane Sarrazin`i masinaga oma esimese rekordi ja nüüd sõidangi Sarrazin`i masinaga.
Kelle masinat teie mängus kasutate?
Mul oli sama lugu Kasutan Kresta Ford-i ja tundub kuidagi parem kui Garde oma.