WRC4 & WRC Evolved
Moderaatorid: Sparco, Jaanus, Strike, Erki, Sport, Heix, Krusa
-
- II järgu kommentaator
- Reactions: 0
krt kus mina ikka kadestan teid mehed ja preili.....minu rõõm on siiani olnudki treenimine (seegi ikka jube väikene).....vaadates praegust elutempot siis ei suudagi näha seda päeva millal starti ka jõuan aga samas loodan et meeskond ikka plagalt maha ei võta mind (puhkusel tahaks ka ju käia siin mingi aeg) ja krusa......mul on siin vahepeal tekkinud mõte ehk proovida kätt reaalelu 4veolisel....kontakteerume ja räägime teemast;)
-
- II järgu kommentaator
-
- Diagnoos: rallisõltlane
Ausalt ei teagi mida Rootsist oodata. Arvan, et konkurents on seal väga tihe ja võidab see, kes suudab ilma vigu tegemata sõita. Ise hakkan neid katseid juba nautima. Kõige hullem on veel SS3 aga no suts on veel aega harjutada ka. Muidugi SS1e katse lõpp on ka paras õnnemäng, jõle raske on seal suurel kiirusel õigt sõidujoont hoida. Aga eks me näe, kuda läheb. Edu kõigile.

Diagnoos- Rallisõltlane
-
- Kontakt:
Mul nüüd siis väheke treenitud ja esmamulje oleks selline
SS1-Esimene ja 3 split on peavalu.Auto on seal raskesti juhitav ja tundub kuidagi väga kerge.
SS2-Suht ok katse ainult 3 pimedas kurvis vajun millegipärast pidevalt piiretesse.
SS3-Vall,vall,vall,vall,vall,vall,vall,vall,vall,vall,vall,vall,vall,vall,vall,vall,vall,vall,vall,vall,vall,vall,vall,vall,vall.
SS1-Esimene ja 3 split on peavalu.Auto on seal raskesti juhitav ja tundub kuidagi väga kerge.
SS2-Suht ok katse ainult 3 pimedas kurvis vajun millegipärast pidevalt piiretesse.
SS3-Vall,vall,vall,vall,vall,vall,vall,vall,vall,vall,vall,vall,vall,vall,vall,vall,vall,vall,vall,vall,vall,vall,vall,vall,vall.
Loeb is God, Ogier His Right Hand but Tänak is His Right Foot.
Jah peab ka veel harjutama ja testima.
Eks see Rootsi üks suur loterii saab olema.
A mis mul Citroeni testisõitjal ikka püüda on.
Eks ma mingi 15ndaks jään vms...
Ajad on ka testidel seni olnud nii nagu nad on...
Eks see Rootsi üks suur loterii saab olema.
A mis mul Citroeni testisõitjal ikka püüda on.
Eks ma mingi 15ndaks jään vms...
Ajad on ka testidel seni olnud nii nagu nad on...
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
-
Meie meeskond läheb Rootsi väga segaste tunnete ning suhteliselt negatiivse meeleoluga. Mehhaanikud pole veel siiane jõudnud jälile, mis põhjustas Montes katkestamise. Pidevate uurimstööde tõttu pole me ka õieti rajale saanud. Jälgime lihtsalt, kuidas naabruses pesitsev Siilikuusk oma Mitsubishiga ringi rallib ja talve mõnusid naudib.
Loodame, et soe kliima ja päikesepaiste aitavad meil Mehiko ralliks mõõnast üle saada.
Loodame, et soe kliima ja päikesepaiste aitavad meil Mehiko ralliks mõõnast üle saada.
Viimati muutis Milor, 19 Veebr 2007, 13:13, muudetud 1 kord kokku.
Ott Tänak on rallisõitja - mitte meelelahutaja.
-
- II järgu kommentaator