WRC4 & WRC Evolved
Moderaatorid: Sparco, Jaanus, Strike, Erki, Sport, Heix, Krusa
mina peaks enda sõitu esimese sõidu kohta see aasta täitsa normaalseks. läksime suht kindla peale välja ja ei tahtnud ülepingutad kõik ss-id läbimise suht vigadeta ja ss2 ja ss5 olid nagu nii meile sellised peavalud et seal olemegi olnud nii aeglased nagu ajad näitavad muidugi ss5 katse keskel riivasime õrnalt kaljut ja sellest tuli kukerpall ja kaotasime mõned sekundid aga üldiselt jäime rahule kogu ralliga ja suundume juba rõõmsalt rootsi et seal juba natukene rohkem pingutada
ja kui siin veiz loba tööd teha siis väga üllas ja suur ja peaaegu võimatu eesmärk see aasta on võita üks kiiruskatse.... sellised mõtted meie peas siis keerlevad et eks näis mis sellest saab
ja kui siin veiz loba tööd teha siis väga üllas ja suur ja peaaegu võimatu eesmärk see aasta on võita üks kiiruskatse.... sellised mõtted meie peas siis keerlevad et eks näis mis sellest saab
Arvestades seda, et peale talvelaagrit polnud PS2 pulti käes hoidnud ja eile enne starti sai u 30min proovitud katseid võib isegi rahule jääda.
Kindlasti ei saa rahule jääda SS2 ja SS3 tulemusega kus u kahe katse peale hävisin meeletult aega u -15 sekundit (tehnilised mured). Mis teha selline see tehnikasport on ja arvestades seda, et mul endal käsil nö testihooaeg Citroeni meeskonna tarvis siis mina ikka rahul ja rõõmsameelne
Kindlasti ei saa rahule jääda SS2 ja SS3 tulemusega kus u kahe katse peale hävisin meeletult aega u -15 sekundit (tehnilised mured). Mis teha selline see tehnikasport on ja arvestades seda, et mul endal käsil nö testihooaeg Citroeni meeskonna tarvis siis mina ikka rahul ja rõõmsameelne

Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
Mina enda esitlusega küll rahule ei jäänud
SS1 3-4spliti vahel panin katuse,kuid õnnelikult(kaotus suht väike)
SS2 väga rahul
SS3väga rahul
SS4 ka rahul
SS5 ÕUDUSTE UNENÄGU Põrutasi sellises kohas välja,kus tavaliselt välja ei sõideta(oi BLÄÄD)Ränga ajapaugu sain kohe peeruvahele
SS6 Enamvähem
Aga nagu kurjad keeled räägivad panin vist ennustuse kinni

SS1 3-4spliti vahel panin katuse,kuid õnnelikult(kaotus suht väike)
SS2 väga rahul
SS3väga rahul
SS4 ka rahul
SS5 ÕUDUSTE UNENÄGU Põrutasi sellises kohas välja,kus tavaliselt välja ei sõideta(oi BLÄÄD)Ränga ajapaugu sain kohe peeruvahele
SS6 Enamvähem
Aga nagu kurjad keeled räägivad panin vist ennustuse kinni

Kõigile kes stardis olid tugev käepigistus ja minu poolsed õnnitlused Rihole esimese WRC võidu puhul. Samm suurte sõitjate hulka astutud 
Wlcm to the club.
Meeskondlikus arvestuses siis minu arvutuste järgi peaks olema TOP3 : Peugeot, Kronos, Citroen.
Uskumatu aga ma suutsin isegi punktidele tulla. Meeskonnapealik tegi isegi pai juba öeldes, et minult ju ei loodetud muud kui testimist
:)
Kait hea töö, poodium oli käeulatuses, kuid väike viga SS5 maksis karmilt kätte.

Wlcm to the club.
Meeskondlikus arvestuses siis minu arvutuste järgi peaks olema TOP3 : Peugeot, Kronos, Citroen.
Uskumatu aga ma suutsin isegi punktidele tulla. Meeskonnapealik tegi isegi pai juba öeldes, et minult ju ei loodetud muud kui testimist

Kait hea töö, poodium oli käeulatuses, kuid väike viga SS5 maksis karmilt kätte.
Proud supporter of Angry Duck
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
-
- II järgu kommentaator
- Reactions: 0
-
- Diagnoos: rallisõltlane
- Kontakt:
Õnne Rihole ka minu poolt. Endalegi üllatuseks, et tuli 8-s koht aga see ongi ralli 
Edu ja jaksu edaspidiseks

Edu ja jaksu edaspidiseks

Viimati muutis Heix, 15 Veebr 2007, 16:11, muudetud 2 korda kokku.

-
- II järgu kommentaator
vauuu....isegi ei olnud peris viimane.
13. koht on ka päris hea
Ja 5 katsevõitu pole ka paha
13. koht on ka päris hea

Ja 5 katsevõitu pole ka paha

Viimati muutis Sander Gryn, 15 Veebr 2007, 14:23, muudetud 1 kord kokku.
Palju õnne Riho ja kogu poodium!!!!!!Võit on võit ja võitjate üle kohut ei mõisteta.Kui Ford uue Focusega välja tuli,põrutas Marko ka nii rängalt,et igal etapil oli poole peal teistest pikalt ees,agauus Focus.................
Seda ei mäleta peale eestlaste enam keegi.Kes võitis teab aga terve maailm.See on ju RALLI

Seda ei mäleta peale eestlaste enam keegi.Kes võitis teab aga terve maailm.See on ju RALLI