Päris puhast ei teinud
Monte SS1 ei pannud tähele, et oli "1attempt" ja siis ei saanud aega kirja
Aga muidu oli täitsa põnev
Rootsit sai ka esimest korda sõidetud ja polnud paha esimese korra kohta
Üks tähelepanek veel.
Hiljuti tegi "vanameister" Strike ühe põneva ning kokkuvõtliku ülevaate WRC mängudest. Selles ülevaates puudutati ka Evolved`i tegijate mõõdalaskmisi e. näpukaid. Vaatamata sellele, et see nimekiri ei olnud just kõige lühem, võiks sinna ühe märkuse veel lisada.
Nimelt Peugeotile omane turbo "kigin" on selles mängus Subarule juurde poogitud.
Milor kirjutas:Üks tähelepanek veel.
Hiljuti tegi "vanameister" Strike ühe põneva ning kokkuvõtliku ülevaate WRC mängudest. Selles ülevaates puudutati ka Evolved`i tegijate mõõdalaskmisi e. näpukaid. Vaatamata sellele, et see nimekiri ei olnud just kõige lühem, võiks sinna ühe märkuse veel lisada.
Nimelt Peugeotile omane turbo "kigin" on selles mängus Subarule juurde poogitud.
Panin ka seda tähele, aga mulle meeldis see kigin. Sidrun jälle sisiseb lahedalt.
Pisike lõik eilsest treeningust.
Otsustasin, et enne kui ma Monaco SS1-es alla 02.20. .. aega ei tee, ei lähe ma ka netti sõitma.
Alk imetles minu ponnistusi kõrvalt ja nagu muuseas sai arutletud, et millist aega võiks sellel rajal Sander näidata. Kui ma panin kohe huupi, et see aeg võiks olla 02.15. .. , siis hakkasime mõlemad naerma.
Õhtul kui ma netis käisin sõitis Sander 02.15. ... . Enam me ei naera.
kait kirjutas:ah poisid,pole see 2.15 midagi nii koledat
Arvestades asjaolu, et WRC klassi rekord on 02.13. ... , siis jah, kuid selliste aegade juures tundub juba 1 sekund igavikuna ja arvestades isikliku parimat aega, siis 5 sekundit on juba ulmeline teema.
kait kirjutas:ah poisid,pole see 2.15 midagi nii koledat
Arvestades asjaolu, et WRC klassi rekord on 02.13. ... , siis jah, kuid selliste aegade juures tundub juba 1 sekund igavikuna ja arvestades isikliku parimat aega, siis 5 sekundit on juba ulmeline teema.
Tunne on tuttav, eelmisest WRC hooajast. Aga mida aega edasi ja peale metsikuid analüüse trajektoori jmt. ei tundu mulle see 13 ka enam kosmos.
Jõudu seltsimehed!
Vaatan, et siin on kõik nii vaikseks jäänud.
Kuidas treeningud sujuvad? Kas olete leidnud oma koha uues masinas?
Endal jääb endiselt mulje, et kohati juhib masin rohkem mind kui mina teda.
Samas olen ka väga laisk olnud ja treeninguteks pole piisavalt aega raisanud.
Milor kirjutas:Jõudu seltsimehed!
Tervitused Mitsubishi TIIMIST
Ma ootan juba põnevusega seda järgmist kolmapäeva
Tuleb põnev kihutamine.
Mis aegu MisterPants Montes sõidab?
Kuidas tal stabiilsusega lood on?
Pole kunagi saanud teamaga koos veel sõita.
Aga mis siin ikka....
Nael kummi ja käigukast ribadeks (Nali)
Kohtume treeningutel.
Milor kirjutas:Jõudu seltsimehed!
Tervitused Mitsubishi TIIMIST
Ma ootan juba põnevusega seda järgmist kolmapäeva
Tuleb põnev kihutamine.
Mis aegu MisterPants Montes sõidab?
Kuidas tal stabiilsusega lood on?
Pole kunagi saanud teamaga koos veel sõita.
Aga mis siin ikka....
Nael kummi ja käigukast ribadeks (Nali)
Kohtume treeningutel.
Sõbrake olex siis järgmine,aga pole ju
Ülejärgmine hoopis.Võix tõesti juba varem olla,aga mis parata.Mr Pantsiga just lõpetasime 03.30.Mina olen temaga laias laastus võrdne.Kõik katsed sekund talle,sekund mulle,nii et ei ole sõidumees väga kõva,kuna mina pole ennast kunagi sõidumehex pidanud
Aga küllalt stabiilne
kait kirjutas:
Sõbrake olex siis järgmine,aga pole ju
Ülejärgmine hoopis.Võix tõesti juba varem olla,aga mis parata.Mr Pantsiga just lõpetasime 03.30.Mina olen temaga laias laastus võrdne.Kõik katsed sekund talle,sekund mulle,nii et ei ole sõidumees väga kõva,kuna mina pole ennast kunagi sõidumehex pidanud
Aga küllalt stabiilne
Kuramus...on jah ülejärgmine nädal :(
Ei teagi, kust ma seda seitsmendat kuupäeva endale võtsin
Siis on veel 2 nädalat kannatada.