Riho P kirjutas:Kõva rebimine tuleb, sõnad on kibedad
Pigem Krusa norimine. Ta siiani ei maga öösiti, et me Kaitiga ühes meeskonnas ning, et veel kui trenni teeme Tartus siis tema ainult vaatleja tohib olla ja vaikselt nurgas istuma ning vaatama kuidas teised rallit sõidavad.
Kahju kohe onu Ahtost
>
0
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Subaru meeskond muheleb ja naudib Teie omavahelist raginat. Ainuke küsimus mis meil meelel on see, et miks need tähed Subaru märgil küll kuldsed ei võiks olla.
Küll me need veel üle kuldame!
Maitea kuidas teistel oma masinatega, aga mul Pesooga tutvumine väga raske.
Kiila, mis sa eile tegid? Montes esimest korda?
Minu eelistused olid järgmised:
1. Mitsubishi
2. Citroen
3. Peugeot
4. Ford
5. Škoda
6. Subaru
Arvake ära, miks ma lotot ei mängi?
Hetkel saab Alk hea eelise, sest ta saab rahulikult trenni teha. Ma lihtsalt hoian ennast sellest eemale, kuid varsti hakkab aeg peale suruma ning lihtsalt tuleb selle "Tankiga" sõbrunema hakata.
autoga harjumine on ikka rakse......ksujuures anomaalia ka selles, et kui tartus kaitil külas käisin siis sai skodaga sõidetud konkurentsivõimeline aeg...kodus aga samade settingutega on ikka väga raske alsutada...(auto libiseks nagu rohkem jne) kummaline et erinevate telekate taga on erinevad tingimused.....aga mis siis ikka....olles proovinud sõita nii citroeni, subaru, fordi kui ka skodaga on just viimase auto roolis kiireim aeg tulnud........eks näis mis saama hakkab
edu treeningutel
Mulle ka alguses ei meeldinud Mitsubishi, aga võta näpust, päris hea auto on. Alguses ei saanud aru millal peab käiku vahetama, sest käigud on kuidagi pikemad ja mootori hääl on kuidagi vaikne.
Aga inimene harjub kõigega.
Minu enda eelistus autode suhtes on järgmine:
1.Citroen
2.Peugeot
3.Ford
4.Škoda
5.Mitsubishi
6.Subaru
No mina ei osanud omale mingit autot soovida...arvasin,et kuna on kolm Fordi tiimi,siis küllap ma selle ka saan.
Ja nüüd siis üritan Mitsuga sõitma õppida,sest selle mängu WRC-dest ei tea ma midagi...aga küll hakkama saab!
Mis puutub autode eelistusse siis parema meelega oleks pesoos, sidrunis istunud või siis škodas aga paraku...fordis. Ei ole saavutanud selle massinaga nii head klappi kui seda oli eelmise hooaja alguses testidel kuid lootus sureb viimasena
Edu jaksu kõigile.