WRC4 & WRC Evolved
Moderaatorid: Sparco, Jaanus, Strike, Erki, Sport, Heix, Krusa
Hmm alustaks kõige pealt SS1 ja Monte kuidagi jõle kahju oli lihtsalt sirgel eest ära sõita Peugeotil pidin vaeseks järgi ootama, et tunneks ennast ikka võrdsete hulgas.Krusa kirjutas:Sidruni tall näeb ohtralt see hooaeg Pesoo kauneid ja nunnusid tagatulesid
Kait loodan, et täna siis see privaattoa jutt saab tõeks mida plaanisime Peugeoti vastu, sest ega nii aeglastega kui Peugeoti mehed pole mõtet tuba jagada

Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
Pole siin tehnikaspordis midagi kindlat. Vat kui jookseb nett kokku või masin seinakokkupõrke tagajärjel puruneb, kõk võib juhtudaalk kirjutas:irw...hea pusimine käib teil,aga noh te räägite ju kohtadest teine ja sealt alla...esikoht on juba Mitsu esisõitjale ära broneeritud!!!

Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
Pipart sulle keelepeale...Strike kirjutas:Pole siin tehnikaspordis midagi kindlat. Vat kui jookseb nett kokku või masin seinakokkupõrke tagajärjel puruneb, kõk võib juhtudaalk kirjutas:irw...hea pusimine käib teil,aga noh te räägite ju kohtadest teine ja sealt alla...esikoht on juba Mitsu esisõitjale ära broneeritud!!!Seega kindlat siin RFC-s pole mitte midagi!
Pipart võib ju sinna raputada, kuid see ei takista siiski tehnilisi äpradusialk kirjutas:Pipart sulle keelepeale...Strike kirjutas:Pole siin tehnikaspordis midagi kindlat. Vat kui jookseb nett kokku või masin seinakokkupõrke tagajärjel puruneb, kõk võib juhtudaalk kirjutas:irw...hea pusimine käib teil,aga noh te räägite ju kohtadest teine ja sealt alla...esikoht on juba Mitsu esisõitjale ära broneeritud!!!Seega kindlat siin RFC-s pole mitte midagi!

Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 0
- Kontakt:
See SS1 sirge on ka ainus koht mis Pesoode nõrk koht, aga mujal hakkab meil teist kahju. Täna õhtul klaarime? Siit tuleb KINDA VISE. Kell 22 olgu sidrunid platsis ja klaarime asjad ära? Terve ralli järjest ja 1attempt?Strike kirjutas:Hmm alustaks kõige pealt SS1 ja Monte kuidagi jõle kahju oli lihtsalt sirgel eest ära sõita Peugeotil pidin vaeseks järgi ootama, et tunneks ennast ikka võrdsete hulgas.Krusa kirjutas:Sidruni tall näeb ohtralt see hooaeg Pesoo kauneid ja nunnusid tagatulesid
Kait loodan, et täna siis see privaattoa jutt saab tõeks mida plaanisime Peugeoti vastu, sest ega nii aeglastega kui Peugeoti mehed pole mõtet tuba jagada![]()
![]()
Ma ei saa nüüd hästi aruKrusa kirjutas:See SS1 sirge on ka ainus koht mis Pesoode nõrk koht, aga mujal hakkab meil teist kahju. Täna õhtul klaarime? Siit tuleb KINDA VISE. Kell 22 olgu sidrunid platsis ja klaarime asjad ära? Terve ralli järjest ja 1attempt?Strike kirjutas:Hmm alustaks kõige pealt SS1 ja Monte kuidagi jõle kahju oli lihtsalt sirgel eest ära sõita Peugeotil pidin vaeseks järgi ootama, et tunneks ennast ikka võrdsete hulgas.Krusa kirjutas:Sidruni tall näeb ohtralt see hooaeg Pesoo kauneid ja nunnusid tagatulesid
Kait loodan, et täna siis see privaattoa jutt saab tõeks mida plaanisime Peugeoti vastu, sest ega nii aeglastega kui Peugeoti mehed pole mõtet tuba jagada![]()
![]()

Pesukott meenutab ju tegelikult sõna peksukott 
Nendele eos juba kaotus määratud
Bossideks me ennast ei pea (eriti mina) meie tiimi esisõitja on Kait ja tema jaoks me Kambuga tööd teeme.
Eelmise hooajaga ei võrdleks Citroeni äkki tahad Heixi käest uurida eelmise hooaja tulemuste osas mis puutub sitikat?:)
Nju kui kodus sel ajal olen olen platsis ja arvan, et kiire pole veel, et Peugeoti esisõitja Krusale vastu saada kuid ega rallil ju võivad olukorrad olla teised.
Tuletan sõber meelde, et mul on enne ralli nädal puhkust ja ma mitte ei tegele korvipunumisega sellele ajal
:):):):)

Nendele eos juba kaotus määratud

Bossideks me ennast ei pea (eriti mina) meie tiimi esisõitja on Kait ja tema jaoks me Kambuga tööd teeme.
Eelmise hooajaga ei võrdleks Citroeni äkki tahad Heixi käest uurida eelmise hooaja tulemuste osas mis puutub sitikat?:)
Nju kui kodus sel ajal olen olen platsis ja arvan, et kiire pole veel, et Peugeoti esisõitja Krusale vastu saada kuid ega rallil ju võivad olukorrad olla teised.
Tuletan sõber meelde, et mul on enne ralli nädal puhkust ja ma mitte ei tegele korvipunumisega sellele ajal

Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
Krusa kas sa kuuske oled endale kunagi tuppa toonud või vaadanud liiklusmärke kuidas tähistatakse metsa? Need täpselt nagu Sidruni märgid ning inimestel meeldib metsas käia ja kuuske tuppa jõuludeks tuua.Krusa kirjutas:Sidruni märki olete lähedalt vaadanud? Ladvad allapoole lorus, kui see juba enne starte nii hädine välja näeb, siis mis tast hooaja lõpuks veel järgi on?
Strike, korvipunumisega te tõesti Kaiti ei saa aidata. Ma ei teadnudki, et sa nende punumises kibe käsi oled?![]()
![]()
Võtame näiteks Puegeoti märgi lõvi? Inimestele ei meeldi lõvid ja sellepärast eksponeeritakse neid loomaaias. Lõvi võib küll olla dzungli kuningas, kuid mitte ralliteede jäta see endale meelde + te ju ei saagi kiired olla, teil ju üks käik puudu

Karjute ainult autos kaardilugejaga get the tools aga kasu pole kuna te insenerid ju ei mõelnudki autole üle 5 käigu.
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P