E.O.S. Rally
Moderaatorid: KAIKUL, Sparco, Jaanus
milline auto nina ees ei maanduks? mootori raskuse tõttu peabki nii olema... võibolla just uus focus on nii kerge mootori ja tasakaalustuse tõttu teistugune?
Aastal kaks tuhat kuuskümmend
saab teoks see, millest puudust tunti,
piloodid nr. 1 ja 2 taevastel radadel
viimaks üksteiselt mõõtu võtavad,
ja käia lasevad sellisel võitlusvaimul,
mida pole aegadest saati nähtud
-
- Diagnoos: rallisõltlane
- Reactions: 0
Olen krdi bist off jälle Eesti ajakirjanduse peale.Mul endal käib SL Õhtuleht,kuna seal kajastab WRC sündmusi kaunis kenasti.Aga nüüd...
Krdi Voitka pulmad ja mingi valesajakroonine on tähtsamad kui EOS ralli seekord.Isegi Erki Noolt oli mainitud esikaanel.Lõpus oli küll kaunis hea lugu aga ikkagi.Siis kui MM etappi võitis ,siis oli ka kuskil esikaanel mingi tibatillukene pildikene.Rsk,ära viskab selline asi.Äkki keegi teab mõnda paremat lehte mida tellida ?
Krdi Voitka pulmad ja mingi valesajakroonine on tähtsamad kui EOS ralli seekord.Isegi Erki Noolt oli mainitud esikaanel.Lõpus oli küll kaunis hea lugu aga ikkagi.Siis kui MM etappi võitis ,siis oli ka kuskil esikaanel mingi tibatillukene pildikene.Rsk,ära viskab selline asi.Äkki keegi teab mõnda paremat lehte mida tellida ?
Ilma rallita nagu ilma õlleta.
Telli EPL ja sa ei kahetse, Nool ja Märtin olid spordiküljel võrdsed
aga esiküljele ei saanud muud panna sest 10-võistlus on eestile tähtsam kui ralli... Eesti on 10-võistluse kvaliteedimärk maailmas!
Rallis alles areneme...
aga esiküljele ei saanud muud panna sest 10-võistlus on eestile tähtsam kui ralli... Eesti on 10-võistluse kvaliteedimärk maailmas!
Rallis alles areneme...
Aastal kaks tuhat kuuskümmend
-
- Rallifoorum 24/7
Ametlik diagnoos rallikeskusesse oli tõesti viienda rinnalüli murd (aga see on arstlik termin - eespool meil rinnal ju lülisid pole,on ainult plaadid).Nii et ikka selgroolüli.Samas on ka selgroolüli murru raskus erinev,oleneb,kust murdub.VWman kirjutas:Kui see on selgroolüli murd,siis ta nüüd küll koju ei saa.. minu meditsiinilised teadmised ütlevad, et selgrolüli murd tähendab ka enamasti ka alakeha liikumatust ... aga naised saunas rääkisid et see rinnalüli.. või mis iganes..polnud eriti aega kuulata ...veteran kirjutas:Seil on rindkere põrutus ja viienda selgroolüli murd.Esmaspäeval saab korseti (traksid) et ennast algul väga ei väänaks ja koju.
-
[quote="nimh"]milline auto nina ees ei maanduks? mootori raskuse tõttu peabki nii olema... võibolla just uus focus on nii kerge mootori ja tasakaalustuse tõttu teistugune?[/quote]
Subaru aastal 2001 kukkus ju pidevalt tagumiku peale. Parim Subaru lend läbi aegade minu meelest oli Markkol Soomes 2001, mida on ka palju kordi hiljem näidatud ja see auto kukkus just taha otsa peale
Subaru aastal 2001 kukkus ju pidevalt tagumiku peale. Parim Subaru lend läbi aegade minu meelest oli Markkol Soomes 2001, mida on ka palju kordi hiljem näidatud ja see auto kukkus just taha otsa peale
-
- Moderaator
- Kontakt:
Jah ma olen ka mõelnud selle peale, et võibolla tuleb siia järgmine aasta mõni muu tehase tiim ka "testima" Soome etapiks, kui see testi keeld tuleb. Samas ei tea me selle võimaliku reegli täpset sõnastust kuid vaevalt nad saavad keelata tehasetiimidel osalemast võistlustel, mis ei kuulu MM-sarja 
Muidugi on ka võimalus, et see jäi viimaseks EOS ralliks

Muidugi on ka võimalus, et see jäi viimaseks EOS ralliks

-
- Moderaator
- Kontakt:
No ma mõtlesingi, et tulevad siia võistlema ja testivad seadistusi samal ajal
Markko igatahes mainis midagi, et saab võistluse ajal testida küll 
Samas arvan, et Soome meistrikate etapp Exide ralli saab olema populaarsem kui EOS tehasetiimide seas. Exidel on varemgi tehasetiimid osalenud ja testinud seal erinevaid seadistusi...

Samas arvan, et Soome meistrikate etapp Exide ralli saab olema populaarsem kui EOS tehasetiimide seas. Exidel on varemgi tehasetiimid osalenud ja testinud seal erinevaid seadistusi...