WRC4 & WRC Evolved
Moderaatorid: Sparco, Jaanus, Strike, Erki, Sport, Heix, Krusa
Esitan ametliku protesti auto nr.22 ehk Sander Gryn'i vastu!
SS6 puudus ametlikust lõpuprotokollist tema aeg.Paluks uppida SS6 lõpupilt siia ülesse,et me saaksime veenduda,et see aeg seal siiski eksisteerib!
Väga vabandan,kui ma eksin Sandri suhtes,aga praegu on need 2 punkti Fordile eriti tähtsad...see jätaks meile veel teoreetilise võimaluse võidelda meeskondliku esikoha eest.
Reeglite punkt nr.8 ütleb,et võistleja peab ära ootama SS-i lõpus ametliku tulemustetabeli...minuarust Sander seda ei teinud.Kuna siin kasutatakse koguaeg ralli termineid,siis seda võik võrrelda nt. sellega,et ekipaaž võitis küll kõik kiiruskatsed,aga hooldusalasse ei jõudnud õigeks ajaks,ja selle eest saab trahviminuteid!
Sander väga vabandan,siin pole midagi isiklikku!
SS6 puudus ametlikust lõpuprotokollist tema aeg.Paluks uppida SS6 lõpupilt siia ülesse,et me saaksime veenduda,et see aeg seal siiski eksisteerib!
Väga vabandan,kui ma eksin Sandri suhtes,aga praegu on need 2 punkti Fordile eriti tähtsad...see jätaks meile veel teoreetilise võimaluse võidelda meeskondliku esikoha eest.
Reeglite punkt nr.8 ütleb,et võistleja peab ära ootama SS-i lõpus ametliku tulemustetabeli...minuarust Sander seda ei teinud.Kuna siin kasutatakse koguaeg ralli termineid,siis seda võik võrrelda nt. sellega,et ekipaaž võitis küll kõik kiiruskatsed,aga hooldusalasse ei jõudnud õigeks ajaks,ja selle eest saab trahviminuteid!
-
- II järgu kommentaator
- Reactions: 0
Pärast viimast katset ei ole enam mingit hooldustalk kirjutas:Esitan ametliku protesti auto nr.22 ehk Sander Gryn'i vastu!

Kohe kui lipp kukkus hakkasime kaardilugejaga Tähistama.
Pole küll hooldust peale viimast katset, kuid reaalselt on peale ralli lõppu veel nö kinnine park ehk tehniline.Sander Gryn kirjutas:Pärast viimast katset ei ole enam mingit hooldustja ei pea enam kuhugi jõudma.
Alk jutus on point sees. Saab näha mida kohtunikud otsustavad.
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Tsitaat reeglitest:Sander Gryn kirjutas:Pärast viimast katset ei ole enam mingit hooldustalk kirjutas:Esitan ametliku protesti auto nr.22 ehk Sander Gryn'i vastu!
Sander väga vabandan,siin pole midagi isiklikku!ja ei pea enam kuhugi jõudma.
8.Võistlejate ajad protokollivad kohtunikud. Protokoll - SS-i/toa lõppedes ilmub ekraanile paremustabel sõidetud aegadega millest tehakse "scriin".
Milleks siis reeglid on kirjapandud!?Miks neid tõlgendatakse oma suva järgi!?
Ja Sandrile:tuleta meelde kuidas Aava jäi oma tiitlist ilma...
Moraalselt oled sa ralli võitja,kuid faktiliselt sa eirasid reegleid ja selle eest peab olema karistus!
Viimati muutis alk, 14 Dets 2006, 12:58, muudetud 1 kord kokku.
-
- II järgu kommentaator
Mis teil viga on?
:(:(
Sõitsin SS6 ära..sain aja kirja ja jäin ootama teiste lõpetamist.
ma teen alati peale katse lõpetamist pildi, kuna ma tean väga hästi, et minu nett ei lase mul kaua toas niisama passida.
Ja oligi nii....
Heix lõpetas esimesena, mina teisena ja kõik teised veel sõitsid. Tegin pildi ära ja umbes poole minuti pärast oligi nett panges.
Mis teil on midagi selle vastu, et ma võitsin???
Sõitsin ju kõik rajad läbi ja sain kõigil katsetel ajad kirja?!?!?!
Ja kõikitest katsetest on pildid olemas.
Põhiline on minu meelest see, et oled aja kirja saanud ja suudad seda tõestada.
Vähemalt on mul tõestusmaterjalid olemas.
MA EI SAA SINNA MIDAGI PARATA, KUI MUL SELLINE NETT ON!!!!!!!

Sõitsin SS6 ära..sain aja kirja ja jäin ootama teiste lõpetamist.
ma teen alati peale katse lõpetamist pildi, kuna ma tean väga hästi, et minu nett ei lase mul kaua toas niisama passida.
Ja oligi nii....
Heix lõpetas esimesena, mina teisena ja kõik teised veel sõitsid. Tegin pildi ära ja umbes poole minuti pärast oligi nett panges.
Mis teil on midagi selle vastu, et ma võitsin???
Sõitsin ju kõik rajad läbi ja sain kõigil katsetel ajad kirja?!?!?!
Ja kõikitest katsetest on pildid olemas.
Põhiline on minu meelest see, et oled aja kirja saanud ja suudad seda tõestada.
Vähemalt on mul tõestusmaterjalid olemas.
MA EI SAA SINNA MIDAGI PARATA, KUI MUL SELLINE NETT ON!!!!!!!
Sander kirjutas enne,kui asi tõsiseks läks:
Pärast viimast katset ei ole enam mingit hooldust ja ei pea enam kuhugi jõudma.
Ootame siis kohtunike kolleegiumi otsust...sellest ei sõltu ainult esimese nelja mehe koht kokkuvõttes,vaid ka meeskondlikud punktid ja miks mitte ka ennustus!
Ja ennekõike,kui tõsiselt neid reegleid võetakse!
Pärast viimast katset ei ole enam mingit hooldust ja ei pea enam kuhugi jõudma.
Ootame siis kohtunike kolleegiumi otsust...sellest ei sõltu ainult esimese nelja mehe koht kokkuvõttes,vaid ka meeskondlikud punktid ja miks mitte ka ennustus!
Ja ennekõike,kui tõsiselt neid reegleid võetakse!
-
- II järgu kommentaator
-
- II järgu kommentaator
-
- Rallifoorum 24/7
- Kontakt:
KATALOONIA PROTEST
Sõitja Alk protest kohtunike kogus üle vaadatud.
Saame Fordi murest aru, aga tegu on olemasolevate reeglite mitmeti mõistmisega. Võistlejate ajad protokollivad tõesti kohtunikud ja scriine teehakse iga mõne minuti tagant, et vältida viperusi nii endal kui võistlejatel. Reeglites olev Protokolli reegel on pisut teise mõttega sinna lisatud, et uued ja noored sõitjad saaksid aru mis asi on scriin.
Kohtunikud on siiani lähtunud aususe põhimõttest ja antud olukorras on Sanderi aeg ausalt sõidetud. Protokollide ümbervaatamist ei toimu.
PS. Korraldajatele on edastatud noot p.8 suhtes, et uuel hooajal sõnastus ja mõisted üheti mõistetavad oleksid. Kui kellegil on uue hooaja reeglitesse vihjeid ja mõtteid, siis palun edastage need personaalselt korraldajatele.
Sander Gryn Kataloonia SS6 vahescriin.
album_pic.php?pic_id=3144
Saame Fordi murest aru, aga tegu on olemasolevate reeglite mitmeti mõistmisega. Võistlejate ajad protokollivad tõesti kohtunikud ja scriine teehakse iga mõne minuti tagant, et vältida viperusi nii endal kui võistlejatel. Reeglites olev Protokolli reegel on pisut teise mõttega sinna lisatud, et uued ja noored sõitjad saaksid aru mis asi on scriin.
Kohtunikud on siiani lähtunud aususe põhimõttest ja antud olukorras on Sanderi aeg ausalt sõidetud. Protokollide ümbervaatamist ei toimu.
PS. Korraldajatele on edastatud noot p.8 suhtes, et uuel hooajal sõnastus ja mõisted üheti mõistetavad oleksid. Kui kellegil on uue hooaja reeglitesse vihjeid ja mõtteid, siis palun edastage need personaalselt korraldajatele.
Sander Gryn Kataloonia SS6 vahescriin.
album_pic.php?pic_id=3144
-
- II järgu kommentaator
irw Sander!Me pole enam lasteaias a'la sina viskasid mulle liiva silma ja nüüd mina enam sulle oma rohelist ämbrikest ja roosat kühvlikest mängida ei anna...Sander Gryn kirjutas:Tundub nii jahh....alk kirjutas: Sander väga vabandan,siin pole midagi isiklikku!
Kuna mina pildistan ametlikku SS-i lõpuprotokolli,siis on minu asi protestida,kui midagi ei vasta reeglitele ja kohtunike asi on siis protest üle vaadata.Antud juhul siis protesti ei rahuldatud,viidates reegli punkti nr.8 ebaselgele sõnastusele ja praktikas mittekasutatavusele.
Ühtlasi jääb siis Fordil viimasel etapil püüda ainult teist kohta...mida me ka kindlasti teeme...
Sellega on see teema ammendatud!
-
- Rallifoorum 24/7
- Kontakt:
Täiesti uskumatu kuidas Kataloonias rajale läksime, oleks nagu vati sees ja kurvid olid kõik otse. Kaks pambust SS1-s ja sinna see poodium läks. SS6 katse keskel peale kiiret vasakut, asfaldilt metsavahele minnes jäin mõttesse ja leidsime end silmitsi puuga. Peale kõike seda peab tunnistama, et see Kataloonia on üks salakaval ralli. Nii nagu ka WRC hooajal ei suutnud ma sellel rallil südikat sõitu näidata. Üldiselt oli minu jakos Hispaania üks segane ralli.
Kohtumiseni karjuvate lindude maal, Austraalias
Kohtumiseni karjuvate lindude maal, Austraalias

Teoreetiliselt on ju esikoht ka võimalik.alk kirjutas:irw Sander!Me pole enam lasteaias a'la sina viskasid mulle liiva silma ja nüüd mina enam sulle oma rohelist ämbrikest ja roosat kühvlikest mängida ei anna...Sander Gryn kirjutas:Tundub nii jahh....alk kirjutas: Sander väga vabandan,siin pole midagi isiklikku!
Kuna mina pildistan ametlikku SS-i lõpuprotokolli,siis on minu asi protestida,kui midagi ei vasta reeglitele ja kohtunike asi on siis protest üle vaadata.Antud juhul siis protesti ei rahuldatud,viidates reegli punkti nr.8 ebaselgele sõnastusele ja praktikas mittekasutatavusele.
Ühtlasi jääb siis Fordil viimasel etapil püüda ainult teist kohta...mida me ka kindlasti teeme...
Sellega on see teema ammendatud!
Aga protestist ma aru ei saa????????Kuskohast siis kohtunikud Sandri aja said??????Kas vaatasid KUUSEPUU lampide peale ja sealy kirjutasid ve

ikka õunte pealt,ikka õunte!!!
Tegelikult kui isegi Burns ei stardi,siis kaks Ignist tuleb kindlasti starti ja võrdsete punktide korral kuuluks ikkagi neile esikoht!
OK!Veel kord siis,et miks sai protest esitatud(igaks juhuks,kui keegi veel peale Kait'i aru ei saanud)
Reeglites on punkt nr.8:8.Võistlejate ajad protokollivad kohtunikud. Protokoll - SS-i/toa lõppedes ilmub ekraanile paremustabel sõidetud aegadega millest tehakse "scriin".
Kui me liitusime JWRC MM-ga,kirjutas Krusa (lk.81 09.10.2006):Termin “1attempt” tähendab seda, et sõitjal on üks võimalus läbida antud katse. Otsast alata ei tohi, sõidad välja vmt., siis lased edasi kuni katse läbitud. Toas oled selle hetkeni kuni se läbi saab, vastasel juhul ei saa teie aegu protokollida. Kui on neti probleeme e. kukud netist välja vmt., siis on lubatud tuppa tagasi tulla ja katse uuesti läbida. Enamus sellest jutust on ka reeglites kirjas.
Siit loen mina välja,et on kohustuslik olla SS-i toas,kuni ametliku lõpuprotokollini!Vastaseljuhul ei saa aega kirja.Noh,nüüd selgus,et ei pea lõpuni olema...et sõidad oma sõidu ära,teed sellest igaksjuhuks pildi ja võid kohe uttu tõmmata...
Tegelikult kui isegi Burns ei stardi,siis kaks Ignist tuleb kindlasti starti ja võrdsete punktide korral kuuluks ikkagi neile esikoht!
OK!Veel kord siis,et miks sai protest esitatud(igaks juhuks,kui keegi veel peale Kait'i aru ei saanud)
Reeglites on punkt nr.8:8.Võistlejate ajad protokollivad kohtunikud. Protokoll - SS-i/toa lõppedes ilmub ekraanile paremustabel sõidetud aegadega millest tehakse "scriin".
Kui me liitusime JWRC MM-ga,kirjutas Krusa (lk.81 09.10.2006):Termin “1attempt” tähendab seda, et sõitjal on üks võimalus läbida antud katse. Otsast alata ei tohi, sõidad välja vmt., siis lased edasi kuni katse läbitud. Toas oled selle hetkeni kuni se läbi saab, vastasel juhul ei saa teie aegu protokollida. Kui on neti probleeme e. kukud netist välja vmt., siis on lubatud tuppa tagasi tulla ja katse uuesti läbida. Enamus sellest jutust on ka reeglites kirjas.
Siit loen mina välja,et on kohustuslik olla SS-i toas,kuni ametliku lõpuprotokollini!Vastaseljuhul ei saa aega kirja.Noh,nüüd selgus,et ei pea lõpuni olema...et sõidad oma sõidu ära,teed sellest igaksjuhuks pildi ja võid kohe uttu tõmmata...
-
- Diagnoos: rallisõltlane
- Kontakt:
Täiesti nõus alk see insident rikub meie reegleid kui nüüd mõtlema hakata ja jah milleks reeglid kui me neid eiratakse loodan ,et kohtunikud võtavad aru pähe ja kas tuleb karistus või muutused reeglites enne viimast etappi.
Siirad vabandused kui nüüd peale seda ma kellelegile enam ei ole konkurent vaid vihavaenlane.
Siirad vabandused kui nüüd peale seda ma kellelegile enam ei ole konkurent vaid vihavaenlane.
Loeb is God, Ogier His Right Hand but Tänak is His Right Foot.
-
- Diagnoos: rallisõltlane
Kogu see vaidlus on üks kaheotsaga asi!!! Mul endal ka oli üks ralli selline situatsioon- jõudsin küll lõppu ja oodates teisi lõpetajaid, pani nett pange. Mõtlesingi, et karistus kindel aga õnneks oli Heix enne ka pilte klõpsinud. Nii, et Sandri peale vihane küll olla ei saa. Katse oli juba lõpetatud ja ka scriin tehtud. Iseasi kui meelega toast lahkutakse. Aga mina isiklikult pooldan seda, et ka vahepeal pilte tehakse. Tuleks vast see reeglite punkt ka ära siis muuta aga eks korraldajad otsustavad.
NB! Õnnitlused Sandrile võidu puhul ja ka teistele. Loodan, et viimasel rallil olen platsis. EDU KÕIGILE
NB! Õnnitlused Sandrile võidu puhul ja ka teistele. Loodan, et viimasel rallil olen platsis. EDU KÕIGILE
Diagnoos- Rallisõltlane