WRC4 & WRC Evolved
Moderaatorid: Sparco, Jaanus, Strike, Erki, Sport, Heix, Krusa
-
- Diagnoos: rallisõltlane
- Reactions: 0

Tegelikult ei usu ma seda. Hetkel olen ma ikkagi Fordi piloot ja Ford on ka minujaoks hetkel number üks. kui mul oleks praegu Fordist poogen, siis oleks mul tulevikus ka teistest meeskondadest poogen ja sellisel juhult tekib tõesti küsimus ... kas selle mehega saab vankrit vedada.

Mõistan, et Milor ei mõelnud selle sõnavõtuga midagi rassistliku, kuid vähegi endast lugupidav ning ajalugu tundev persoon ei kasuta kuskil väljendit .... ahju, sest kõik teavad millega see seostub.Milor kirjutas:Seinal ilutseb lumivalge leheke, millele on suurelt ja punaselt maalitud:"FIATID AHJU!".
![]()
Loodame, et selline termin siin foorumis viimast korda kasutusel.
Ei lausu seda sellepärast, et midagi siin kellegile halvasti öelda norida vms.. pigem on meie kui arvutimängude teema moderaatorite eesmärk see foorumi osa võimalikult korras hoida nii, et see kedagi ei solvaks vms...
Loodetavasti tulevikus väldime selliste sõnavõttude jõudmist foorumi veergudele!
Parimat,
Strike
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
Kas see peaks nüüd naljakas olema??Milor kirjutas:Väga vabandan ja õhtul muudan ka seinalehte.
Ma siiani ei saa aru kuidas saab maailmakaardil ilutseda suurelt sõna "SIBER"?
See on ülepaisutatud teema!
Huvitav kas foorumiga liitudes kasutaja Milor ikka luges korralikult foorumi reeglid läbi? Mul jääb küll vastupidine arvamus.
Proud supporter of Angry Duck
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
-
- Rallifoorum 24/7
- Kontakt:
Kõik on tore, aga kuidas asju öelda on erinevad ja sinu viimased ütlemised on selle koha jaoks suht radikaalsed. Sellele peavad Moded kahjuks vahele tulema. Soovitan reelgid üle vaadata ja mõelda kuidas oma mõtteid edaspidi väljendad.Milor kirjutas:Tekst mille ma kirjutasin sisaldas eelkõige üleskutset, et kõik kes vähegi saavad võiksid sõidus osaleda.
Liitun Burnsiga.
Radadel näeme ja kuniks alles tulemuste leht külastan ka foorumit.
viewtopic.php?t=2254
Pühamüristus,mis toimub!Jutt ju käis automarkidest,mitte isikutest kes nendega sõidavad!Kolmel tiimil on võimalik saada meeskondlikuks maailmameistriks ja on ju loogiline,et aasitakse ning nöögitakse...
Enamuses ju täiskasvanud inimesed...huumorisoonega vist...
Liitun siis Miloriga,et olla poliitiliselt korrektne...st vait
Enamuses ju täiskasvanud inimesed...huumorisoonega vist...
Liitun siis Miloriga,et olla poliitiliselt korrektne...st vait
-
- Diagnoos: rallisõltlane
Tere
Ma võtsin pisikese mõttepausi. Kas üldse midagi vastata või mitte. Teema iseenesest jookseb foorumi teemast mõõda ja hiljem peavad jälle Moderaatorid mind "korrale kutsuma".
Samuti tean ka seda, et vastus valaks ainult õli tulle ja rohkemat ei midagi.
Kuid ma ei saa ütlemata jätta.
Mina suhtun rallisse tõsiselt ja foorumisse fun`iga. Tunnistan ausalt, et mingit natsionalismilist vaenu õhutamist mul ei olnud plaanis. Rassilist vaenuõhutamist ei saanud ma kohe kuidagi sellise ütelusega tekitada??? See võib olla minu ja minu maailmavaate viga, kuid ma ei ühine Teie šovinistliku ideoloogiaga. Kas peakski?
Ma ei ole solvunud. Pigem segaduses Teie reageeringust.
Kasutaja Milor üritab edaspidi olla asjalik, korralik, leimivaba ja humooritu.
Ma võtsin pisikese mõttepausi. Kas üldse midagi vastata või mitte. Teema iseenesest jookseb foorumi teemast mõõda ja hiljem peavad jälle Moderaatorid mind "korrale kutsuma".
Samuti tean ka seda, et vastus valaks ainult õli tulle ja rohkemat ei midagi.
Kuid ma ei saa ütlemata jätta.
Mina suhtun rallisse tõsiselt ja foorumisse fun`iga. Tunnistan ausalt, et mingit natsionalismilist vaenu õhutamist mul ei olnud plaanis. Rassilist vaenuõhutamist ei saanud ma kohe kuidagi sellise ütelusega tekitada??? See võib olla minu ja minu maailmavaate viga, kuid ma ei ühine Teie šovinistliku ideoloogiaga. Kas peakski?
Ma ei ole solvunud. Pigem segaduses Teie reageeringust.
Kasutaja Milor üritab edaspidi olla asjalik, korralik, leimivaba ja humooritu.
-
- II järgu kommentaator
Ametlik teade Suzuki Sfiwti Teamilt. Kataloonia ralli testidel sõitis Kambu oma auto nii puruks(laps tõmbas konsooli lauapealt põrandale
ja selle tagajärjel sai plaat kriimud peale, ega taha enam tööla hakkata) ,et tulevased rallid vist jäävad sõitmata
homme hommikul toimuvad sponsoritega läbirääkimised, mis edasi saab
kuigi tulemusi pole ette näidata. Viimastel testidel oli paranemist märgata, sest uue roolisüsteemiga hakkasin juba ära harjuma.Lähipäevil selgub kas lähen pensionile, või jätkan
Edu kõigile