WRC4 & WRC Evolved
Moderaatorid: Sparco, Jaanus, Strike, Erki, Sport, Heix, Krusa
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 0
- Kontakt:
RFCO JWRC 2006 meister selgunud!
RFCO JWRC 2006 meister selgunud!
Vaatamata sellele, et Burns puudus Korsikalt on ta võitnud enne hooaja lõppu oma esimese JWRC tiitli! Nüüd ilutseb Burnsi kontol WRC 2004 meister ja JWRC 2006 meister.
Õnnitlused korraldajate poolt ja edu edaspidiseks.
PS. Burns oli võitnud juba peale Jaapanit e.kolm etappi enne hooaja ametlikku lõppu.
Üldtabel täiendatud.
Muutuseid vähe - Sander möödus Kait-st ja meeskondlikult läks Peugeot Swiftist mööda + Sander tõstis läbi aegade Peugeot võitude arvu kaheksale mis viis Peugeot autotootjate arvestuses kaks kohta kõrgemale.

Vaatamata sellele, et Burns puudus Korsikalt on ta võitnud enne hooaja lõppu oma esimese JWRC tiitli! Nüüd ilutseb Burnsi kontol WRC 2004 meister ja JWRC 2006 meister.
Õnnitlused korraldajate poolt ja edu edaspidiseks.
PS. Burns oli võitnud juba peale Jaapanit e.kolm etappi enne hooaja ametlikku lõppu.
Üldtabel täiendatud.
Muutuseid vähe - Sander möödus Kait-st ja meeskondlikult läks Peugeot Swiftist mööda + Sander tõstis läbi aegade Peugeot võitude arvu kaheksale mis viis Peugeot autotootjate arvestuses kaks kohta kõrgemale.
Viimati muutis Krusa, 07 Dets 2006, 16:12, muudetud 1 kord kokku.
-
- Diagnoos: rallisõltlane
- Kontakt:
Teadmiseks, et Meeskondlik tiitel võib saada veel Fiat-i ja Fordi omaks seega pole veel midagi kadunudMilor kirjutas:Kaks õlut Burnsile ja Suzuki Works Techno Ignis meeskonnale!
Krusa unustas selle vist mainimata, et Ignis on JWRC sarjas Nr. 1.![]()
Krt. kadedaks teeb selline olukord, kus ühed panevad juba Kanaaride poole leekima ja meil siin alles õige närvipine ning võistlus algab.

haahaa...kutsun üles Fordi tiimi sõitjaid panustama viimasele kahele etapi treeningutele veidi enam aega...et järgmistes ralli kokkuvõtetes oleks peale Sandrit (ta nagunii kuskilt teiselt planeedilt) 5 Fordi järjest...
...ei saa ju mingitele italiaanodele alla vanduda
FORD MEESKONDLIKUKS MAAILMAMEISTRIKS!

-
- Kontakt:
Ei noh siis tuleb ju maksimum võtta. 5 Fordi ja siis Sanderalk kirjutas:haahaa...kutsun üles Fordi tiimi sõitjaid panustama viimasele kahele etapi treeningutele veidi enam aega...et järgmistes ralli kokkuvõtetes oleks peale Sandrit (ta nagunii kuskilt teiselt planeedilt) 5 Fordi järjest...![]()
![]()

Ilus pilt oleks küll kuid selleks peaks rämedalt(nagu Kiilakass ütleks) vaeva nägema

-
- Kontakt:
Heh tubli Burns aga teeks siis selle meeskondliku ka ära ja siis oleks jokk.
Kui peaks meeskondlik tulema siis oleks hooaeg suht kobe ja tobe mõlemad.
Heh ja täna sain ma tead kes mu tulevasesks kaardilugejaks saab wrc hooajal.
Selleks on keegi taoline
Kui peaks meeskondlik tulema siis oleks hooaeg suht kobe ja tobe mõlemad.
Heh ja täna sain ma tead kes mu tulevasesks kaardilugejaks saab wrc hooajal.
Selleks on keegi taoline

Loeb is God, Ogier His Right Hand but Tänak is His Right Foot.
Hei teie seal 4 FordiHeix kirjutas:Ei noh siis tuleb ju maksimum võtta. 5 Fordi ja siis Sanderalk kirjutas:haahaa...kutsun üles Fordi tiimi sõitjaid panustama viimasele kahele etapi treeningutele veidi enam aega...et järgmistes ralli kokkuvõtetes oleks peale Sandrit (ta nagunii kuskilt teiselt planeedilt) 5 Fordi järjest...![]()
![]()
Ilus pilt oleks küll kuid selleks peaks rämedalt(nagu Kiilakass ütleks) vaeva nägema

Ja ma ei usu ,et Sander Hispaanias teiselt planeedilt olex.Mina igatahes kavatsen lahingu anda
-
- II järgu kommentaator
Seda ma usun KAIT...kait kirjutas:Hei teie seal 4 FordiHeix kirjutas:Ei noh siis tuleb ju maksimum võtta. 5 Fordi ja siis Sanderalk kirjutas:haahaa...kutsun üles Fordi tiimi sõitjaid panustama viimasele kahele etapi treeningutele veidi enam aega...et järgmistes ralli kokkuvõtetes oleks peale Sandrit (ta nagunii kuskilt teiselt planeedilt) 5 Fordi järjest...![]()
![]()
Ilus pilt oleks küll kuid selleks peaks rämedalt(nagu Kiilakass ütleks) vaeva nägema![]()
![]()
Ainuke variant mis teid päästab on see,et kirjutage JÕULUVANALE kiri
![]()
![]()
Muud varianti ma lihtsalt ei näe
![]()
![]()
![]()
Ja ma ei usu ,et Sander Hispaanias teiselt planeedilt olex.Mina igatahes kavatsen lahingu anda
Seal liiga palju sirgeid

Elame näeme