RFCO reeglid, meeskonnad jmt.

CMR2, CMR3, WRC II Extreme...jne

Moderaatorid: Sparco, Jaanus, Strike, Erki, Sport, Heix, Krusa

Vasta
erry
II järgu kommentaator
II järgu kommentaator
Reactions: 0

Postitus Postitas erry »

pooldan 1-8 või siis 1-10 punkti jagamist
andro
III järgu kommentaator
III järgu kommentaator
Kontakt:

Postitus Postitas andro »

Mul savi mis reeglid jäävad, kaasa sõidan niikuinii. :D
Strike
Moderaator
Moderaator
Reactions: 3

Postitus Postitas Strike »

Androlt lõpuks üks lahe ja õige statement :)
Ma ei saa aru kuidas maksavad ala netiühendus 1000kr kuus? Selle eest peaks saama sellise ühenduse, et küll ja veel.
Mul endal kuumaks 345 ja mingeid probleeme pole Elioni netis olemisega.
Vist kogu WRC4 ja Evolvedi netplay ajaloos üldse välja kukkunud mimgi kaks korda.

Milori soovitusele vastuseks, et mina pole kedagi süüdistanud, aga soovitan sul endal Krusa kommentaarid läbi lugeda mis puudutab punktisüsteemi :)

See siis jääb nüüd Krusa ja Heixi otsustada mis reeglid tulevad, kuid nagu näha on ka suurem osa häältest tulnud katkestamise reegli poolt.
Seega usun, et järgmine hooaeg see suht kindel, et tuleb katkestamise reegel netist välja kukkumise korral.

See teeb kõvasti lihtsamaks ka kohtunike töö ja võimalus petta (mitte, et ma arvaks seda kedagi tegevat) praktiliselt 0.
Proud supporter of Angry Duck

Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
kiilakass
Diagnoos: rallisõltlane
Kontakt:

Postitus Postitas kiilakass »

Hea kui tuleks katkestamine ja 1-10 pts-id esi 8 ja igal ühel oma meeldivused.
Aga kõik võiksid oma reeglid välja pakkuda wrc hooajaks.
Loeb is God, Ogier His Right Hand but Tänak is His Right Foot.
Krusa
Rallifoorum 24/7
Rallifoorum 24/7
Kontakt:

Postitus Postitas Krusa »

Sanderi mure on teglt ka olemas mis on täiesti arusaadav. Mõteme selle üle ja anname sulle teada mis saab edasi.
Milor, ega paberil ongi raske tundeid ja mõtteid raske välja lugeda. Siiani on kogu see seltskond siin kõike võtnud lõbus muie näol, arvan, et nii jääb ka edaspidi. Me sõidame siiski selle pärast, ralli meile meeldib vaatamata tulemusest. Minu esimesed etteasted olid kahvatumad kui öö ja see ei morjendanud mind. Kui praegu peaksin hooaja lõpuni saama 0p, siis mis teha see ongi ralli :)
Mulle meenub, et WRC3 hoojalal oli nn vaikiv kokkulepe vmt., et kui keegi lajatab sajaga seina, siis katkestab ta ise aumehelikult. Toona sõideti veel scriinide ja aususe põhimõttel mida ei olnud võimalik kuidagi kontrollida ega tõestada.
Mis ma ikka jahun, selliseid asju millega kõik rahul oleks ei olegi olemas. Ka päris rallis on seiku millega kõik rahul ei ole ja nii see jääb arvatavasti seni kuni on erinevaid inimesi ja arvamusi.

PS. me saame kõige selle üle meeldivalt vaterdada kokkutulekul mis ei olegi enam nii kaugel ;)

Alati ralli ja lõbu poolt,
Krusa
Zerocold
V järgu kommentaator
V järgu kommentaator

Postitus Postitas Zerocold »

kas nüüd just lõplikult välja visata...aga sander sinul ka ei tohiks nagu muret olla sinu tempodega( see paarkend sekundit teed sa tagasi ju mõne katsega) karistus võiks olla nii umbes 40 seki peale .... siis aeglastel ei oleks motivatsiooni katkestada ja kiiremad ka mõtleks enne mitu korda kui asi pooleli (loe katse pooleli) jätta....aganoh see kõigest minu võhiklik arvamus:D
QJU2
II järgu kommentaator
II järgu kommentaator

Postitus Postitas QJU2 »

Vennad, sõitke rallit ja tundke rõõmu sellest kui palju meid on. Mina sõidan esimest hooaega JWRCd ja olen läbinud raske WRC hooaja. Minu meelest on see juba vahva, et ma näen teid igal kolmap ekraanil ja saab koos sõita. Tundke rõõmu sellest mis teil on, mitte sellest millest võib ilma jääda. Ralli ongi võidud ja kaotused. Seda huvitavam on kui liidrid ka vahel katkestavad. selle tühja asja pärast siin närida .... :-)
kiilakass
Kontakt:

Just QJU olen sinuga nõus ja see rohkem fun,ajaviide,meelelehutus ja vabaaja täitja.Kui seda vaid oleks.Sõidame fun siis saab olema lõbus.

Kuigi kui wrc hooajal liituvad meiega ka välismaalased siis võib asi minna vihaseks :D ja äkki heix või krusa arutaksite seda asja nende välismaalastega kes siis võibolla meiega liituvad ja mis nemad arvavad.
ardc
V järgu kommentaator
V järgu kommentaator

Postitus Postitas ardc »

Tere Rallirahvas,

Eile õhtul sõites tekkis paar mõttet mis seotud selle katkestamisega.
Asi selle, et eile FRA'd sõites sõitsin seina nii et lõhkusin auto vedrustuse ja huvipärast sõitsin lõpuni, et vaadata palju kaotust tuleb. Juhtus see SS'i lõpupoole. Kaotus oma parimale ajale tuli veits üle 1mintsa. Siis hakkasin nende reeglite peale mõtlema, et kui jääks +20 seki siis kasulik oleks olnud teha restart, et kaotus oleks võimalikult väike. (nuh pole küll aus, aga olgem ausad eks kiusatus tekkib ju ikka :)) Nüüd samas kui tõesti nett jookseb kinni, kas siis kohe peab olema katkestus? OK seda kiiruskatset ja uuesti sõita ei saa see selge, aga kui töötaks välja nn super ralli süsteemi ala mitte võitja ajale +20 sekki, vaid katse aeglasemale +30sek.
Sander Gryn
II järgu kommentaator
II järgu kommentaator

Postitus Postitas Sander Gryn »

ardc kirjutas:Tere Rallirahvas,

Eile õhtul sõites tekkis paar mõttet mis seotud selle katkestamisega.
Asi selle, et eile FRA'd sõites sõitsin seina nii et lõhkusin auto vedrustuse ja huvipärast sõitsin lõpuni, et vaadata palju kaotust tuleb. Juhtus see SS'i lõpupoole. Kaotus oma parimale ajale tuli veits üle 1mintsa. Siis hakkasin nende reeglite peale mõtlema, et kui jääks +20 seki siis kasulik oleks olnud teha restart, et kaotus oleks võimalikult väike. (nuh pole küll aus, aga olgem ausad eks kiusatus tekkib ju ikka :)) Nüüd samas kui tõesti nett jookseb kinni, kas siis kohe peab olema katkestus? OK seda kiiruskatset ja uuesti sõita ei saa see selge, aga kui töötaks välja nn super ralli süsteemi ala mitte võitja ajale +20 sekki, vaid katse aeglasemale +30sek.
Kiidan mõtte heaks :thumbright:
Siis ei oleks kellelgi tahtmist meelega restarti teha.
Peugeot Sport
www.peugeot-sport.com Burn in Hell f.....g Peugeot, no more!!
Strike
Moderaator
Moderaator
Reactions: 3

Postitus Postitas Strike »

Samamoodi ju ei ole kellegil meelega restardio tegemise mõtet siis kui teab, et netist väljumine toob kaasa katkestamise?:)
Vaatan, et asi tüürib samas suunas kui mina lõpuks peale 4 hooaega alla andsin ja üle andsin korraldaja ameti sest vahel tundus, et kõik mis välja pakkusid süsteemi paremaks muutumise heaks tundus osadele osalejatele vastumeelne.
Lõpuks otsustasing loobuda täielikult ning nüüd lihtsalt vaikselt vahel töristan rallisi kaasa ilma igasuguse motivatsioonita.
Loodame, et Krusal ja Heixil jätkub kannatust ning närvi seda vankrit vedada.
Vastael korral võib juhtuda, et pingete tekkimisel võib see hooaeg jääda üldse viimaseks ning siis sõidetakse netis edasi lihtsalt niisama ilma punktideta ning ilma kindla päeva aja ning eesmärgita.
Tahaks väga loota, et see nii ei juhtu ning arvan, et kõik minuga selles osas päri.
Seega austame ikka korraldajate rasket tööd (tean ise seda, et see raske ja pole lihtne) ning tuleme ka neile vastu kui nemad meilt midagi ootavad.

Ise pakuks siis välja kaotuse viimane aeg +1min.
Siis oleks see u 1/4 reaalselt saadavast 5min karistusest ja suhteliselt aus.
Proud supporter of Angry Duck

Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Krusa
Rallifoorum 24/7
Rallifoorum 24/7
Kontakt:

Ardc, kõva mõte!

Nagu ikka tulevad toredad mõtted seal kus isegi kunigas käib jala :D
Istusin ja mõtisklesin reaalse ralli peale -
reaalselt MMil keskmiselt per ralli 20 katset.
Meil 6 e. 1/4 vähem, seega las tulla ka 5min-st 1/4 mis teeb miski 1.15.
Statistika -
JWRC hoojaja katse kehveim kaotus +56sekki
Eelmine WRC hooaeg oli kõige kehvem tulemus katsel +39sekki, keskmine +20sekki.

Millised on mõtted ja ettepanekud?

Palju ja mis lõpuks lukku läheb ei ole ikka veel kindel. Asi on lukus alles, siis kui reeglid üleva. Uusi reegleid näeme arvatavasti jaanuaris.

Strike, meil miski connection, et ühed mõtted? :D :D
Viimati muutis Krusa, 06 Dets 2006, 16:32, muudetud 1 kord kokku.
Burns

Postitus Postitas Burns »

Mina pooldan kõike mis Krusa ja Heix välja käivad. See kõik on ju FUN ja lihtsalt meie enda pärast, et need pimedad õhtud nii igavad poleks. Ei ole mõtet heietada sellel teemal, et minu nett nii aeglane, viskab errorit ette jne... Kallid kaasvõistlejad, sellel ei ole mõtet. Mäng ei käi mõisa peale.
Karta on, et see minu hooaeg jääb ka viimaseks ja hakkan järgmisi võistlusi rohkem hobi korras kaasa sõitma.
Diagnoos- Rallisõltlane
Girlpower
IV järgu kommentaator
IV järgu kommentaator

Postitus Postitas Girlpower »

Ikkagi pooldan mina katkestamist, siis oleks selge sott. Aga kui otsustatakse teisiti no mis siis ikka.... :)
Milor

Postitus Postitas Milor »

Punktide jagamisest ka natuke.
Kui punkti süsteem jääb endiseks, siis pisikese muudatuse võiks ikkagi sisse viia.
Nimelt praeguse süsteemi järgi saab sõitja reaalselt ühe punkti vähem. Täpsemalt, 20-nes koht annab ühe punkti ja esimene koht annab 10 punkti, siis reaalselt saab ju esimenese koha omanik mitte 10 vaid 9 punkti kahekümnendast kohast rohkem. Hullem on olukord kaheksanda kohaga.
Vahest hakkaks jagama esimesele kaheksale ühe punkti rohkem.
I. 11
II. 9
III. 7
IV. 6
V. 5
VI. 4
VII. 3
VIII. 2

loodan, et saite mõttekäigust aru.
Krusa
Rallifoorum 24/7
Rallifoorum 24/7
Kontakt:

Olemasolevate punktide jagamise aluseks on võetud Evolved Online punktisüsteem. Mis on ka vastava mängu ja hooajaga loogiline.
Milor, sain su mõttekäigust aru ja kaalume seda.
kiilakass
Kontakt:

Jätame asja samaks ja kui langed netist välja siis katkestamine ja kõik.See on kõige lihtsam variant Ja uuest hooajast võiks teha taolise reegli ka ,et kui sa jõuad aeglsemale sõitjale järgi ja aeglasem sõitja näeb enda taga kiiremat siis võiks natuke teepervele keerata.
kiilakass
Kontakt:

Aga millal on siis plaanis wrc hooajaga alustada kas on mingeid kuupäevi ka?
Kas krusa või heix on mingeid vastuseid ka selle kohta mis ma teile mõned päevad tagasi privasin.
Girlpower
IV järgu kommentaator
IV järgu kommentaator

Postitus Postitas Girlpower »

kiilakass kirjutas:Ja uuest hooajast võiks teha taolise reegli ka ,et kui sa jõuad aeglsemale sõitjale järgi ja aeglasem sõitja näeb enda taga kiiremat siis võiks natuke teepervele keerata.
Ou mai gaaaaad :D MIda veel :D :D
Krusa
Rallifoorum 24/7
Rallifoorum 24/7
Kontakt:

Kiilakass, ausalt öeldes ei oska ma kohe midagi kosta selle teeperve jutu peale. Las ma kogun mõtteid pisut...
WRC hooaeg algab peale kokkutulekut kus loositakse välja ka meeskonnad.
Priva juttu pole veel arutanud, aga kui, siis anname kõigile teada.
Vasta