WRC4 & WRC Evolved
Moderaatorid: Sparco, Jaanus, Strike, Erki, Sport, Heix, Krusa
-
- II järgu kommentaator
- Reactions: 0
-
- II järgu kommentaator
Meeldib jah....Krusa kirjutas:Sry, aga mis sa nende histoorikutaga lammutad, et saaksid tabelis esimene olla või niisama meeldib?Sander Gryn kirjutas:Juhhu jälle sõitsin CENTRALI kiireima aja Prantsusmaal. SS3-02.10.98
Audiga![]()
Edu Treeningutel
Minu Radade õppimine käib nii....
Esimesena sõidan rajad läbi WRCga niikaua, kui saan eestlaste hulgas esikolmikusse.
Teisena sõidan rajad läbi JWRCga ja panen endale mingid ajad paika, millest allapoole sõita ei tohi.
Kolmandana sõidan rajad uuesti läbi WRCga ja proovin, mis minu lagi on!!!
Ja neljandana vaatan yle Centrali põhjad ja siis proovin vastavat rada sõita selle autoga, millega on esikoht sõidetud.
Sellise strateegiaga saan ma rajad kõige paremini selgeks

Ja mis seal siis halba on, kui ma Historicuga mingi hea aja välja sõidan...
Ega nendega ka eriti lihtne sõita ei ole.
Ma lihtsalt arvasin, et teistel ka hea meel selle üle, et keegi meie hulgast suudab nendele hulludele vahest vastu hakata.
Rohkem selliste asjadega ei hoople.

-
- I järgu kommentaator
kysimus siis, et mitu tundi sul ralliks treenimiseks keskmiselt läheb?Sander Gryn kirjutas:Meeldib jah....Krusa kirjutas:Sry, aga mis sa nende histoorikutaga lammutad, et saaksid tabelis esimene olla või niisama meeldib?Sander Gryn kirjutas:Juhhu jälle sõitsin CENTRALI kiireima aja Prantsusmaal. SS3-02.10.98
Audiga![]()
Edu Treeningutel
Esimesena sõidan rajad läbi WRCga niikaua, kui saan eestlaste hulgas esikolmikusse.
Teisena sõidan rajad läbi JWRCga ja panen endale mingid ajad paika, millest allapoole sõita ei tohi.
Ja neljandana vaatan yle Centrali põhjad ja siis proovin vastavat rada sõita selle autoga, millega on esikoht sõidetud.
![]()
![]()
![]()
Ma lihtsalt arvasin, et teistel ka hea meel selle üle, et keegi meie hulgast suudab nendele hulludele vahest vastu hakata.
-
- II järgu kommentaator
Mõned tunnid ikka vahest kuluvadMatthiew kirjutas:kysimus siis, et mitu tundi sul ralliks treenimiseks keskmiselt läheb?Sander Gryn kirjutas:Meeldib jah....Krusa kirjutas:Sry, aga mis sa nende histoorikutaga lammutad, et saaksid tabelis esimene olla või niisama meeldib?
![]()
![]()
![]()

help help help
Tere,
vaja abi myth 600 lite kiibi välja lülitamiseks, et saaks
online´ga liituda! Muidu ei lase mind DNAS-t läbi.
Vastuseks: Error402.
-
- Diagnoos: rallisõltlane
- Kontakt:
Re: help help help
Proovi nii, et kui paned konsooli käima vajuta ja hoia all "start" nuppu , mingil hetkel peaks ekraanile ilmuma kiri "DISABLED". Peale seda vajutad korra reset nuppu ning peaks olema ok.sigahea kirjutas:Tere,
Chip on taas aktiveeritud peale uut restarti või standby-d.
Edu.

-
Kärmed vennad olete!
Minul kulub radade õppimisele 6- ... tundi ja ikka jääb puudu. Sealt ka see miks ma võistluse käigus isiklike rekordeid üetan.
Kuidas muidu?
Annab tunda, et hooaja lõpp kisub pingeliseks ja kellelgi pole veel järgmiseks hooajaks lepingut taskus. Sellest on vist ka tingitud selline närvilisus ja saladuslik vaikus siin foorumis.

Minul kulub radade õppimisele 6- ... tundi ja ikka jääb puudu. Sealt ka see miks ma võistluse käigus isiklike rekordeid üetan.

Kuidas muidu?
Annab tunda, et hooaja lõpp kisub pingeliseks ja kellelgi pole veel järgmiseks hooajaks lepingut taskus. Sellest on vist ka tingitud selline närvilisus ja saladuslik vaikus siin foorumis.

-
- Rallifoorum 24/7
- Kontakt:
Ega sul pole midagi pingutada ka, tiitel põhimõtteliselt tasusBurns kirjutas:Mina pole rallit veel kordagi läbi sõitnud ja starti tulen ka homme vist niimoodi, et see saab mulle esimeseks läbimiseks.

Mina pean meelemärkuseni trennima, et üldse poodiumile jääda. Tagant tulevad mehed sellise kiirusega, et hakka või mähkmeid kandma

PS. See Prantsusmaa on minu jaoks korralik pähkel. Pole nii palju veel vaeva näinud, et üldse masina arvestatavalt liikuma saaks.
-
Ma loodan kõige paremat, kuid kardan, et järgmisel hooajal ei ole Siilikuusk enam minu meeskonnakaaslane. Tahan vaid õelda, et ta on kõige inimlikum ja abivalmim meeskonnakaaslane, kes mul seni olnud on.
Stardin täna 21:00 ja seda just Siilikuuse ettepanekul. Tema nõusolekul edastan Tema kirja ka Teile.
Tere Milor
Tean, et oled heas vormis ja sulle asfalti rallid meeldivad.
Paraku meil ei edene siin kõik nii nagu peaks. Arutasime seda asja koos kaardilugejaga ja otsustasime, et laseme Teid esimesse starti. Fordile on hetkel iga punkt kallis ja kuna teiseks stardiks on asfalt juba kiviklibu, liiva ja muud prahti täis, siis meie poolt arendatavale kiirusele ei ole see nii ohtlik kui Teile.
Nael kummi:
Siilikuusk & Go
Stardin täna 21:00 ja seda just Siilikuuse ettepanekul. Tema nõusolekul edastan Tema kirja ka Teile.
Tere Milor
Tean, et oled heas vormis ja sulle asfalti rallid meeldivad.
Paraku meil ei edene siin kõik nii nagu peaks. Arutasime seda asja koos kaardilugejaga ja otsustasime, et laseme Teid esimesse starti. Fordile on hetkel iga punkt kallis ja kuna teiseks stardiks on asfalt juba kiviklibu, liiva ja muud prahti täis, siis meie poolt arendatavale kiirusele ei ole see nii ohtlik kui Teile.
Nael kummi:
Siilikuusk & Go