Markko naaseb MM-sarja?
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
-
- Diagnoos: rallisõltlane
- Reactions: 0
nii. kaevasin välja sellise postimehe artikli: http://www.postimees.ee/041206/esileht/ ... 269.php?r= (peaks olema värske)
siin MM lükkab naasmise kuulukad kategooriliselt ümber.
samas, räägib, et ka noortetiimist ei tea midagi samal ajal kui vaevalt päev hiljem tuleb teade tiimi jätkamisest koos nimedega. imelik natuke. kas MM siis tõesti tiimist midagi ei tea või ta lihtsalt ei suhtle ajakirjandusega?
samas, räägib, et ka noortetiimist ei tea midagi samal ajal kui vaevalt päev hiljem tuleb teade tiimi jätkamisest koos nimedega. imelik natuke. kas MM siis tõesti tiimist midagi ei tea või ta lihtsalt ei suhtle ajakirjandusega?
-
- IV järgu kommentaator
See on ikka Märtini stiil lihtsalt. Millal ta enne on öelnud, et "nooh, ma siin räägin sellega ühest ja teisega tollest ja no vaatame, mis välja tuleb, variante on!"? Märtin ei tee ju suud lahtigi, kui kõik kindel pole.
Liiati on põhjust oletada, et PM küsis Märtini kommentaari noortetiimi jätkamise kohta reedel, ja kahe päevaga võib ju nii mõndagi juhtuda. Näiteks keegi kodanik Kaur hea sõiduga silma torgata...
Liiati on põhjust oletada, et PM küsis Märtini kommentaari noortetiimi jätkamise kohta reedel, ja kahe päevaga võib ju nii mõndagi juhtuda. Näiteks keegi kodanik Kaur hea sõiduga silma torgata...
Mälestades Michael Parki
-
Frank kirjutas:On tal see siis kohustus?sk8erboi kirjutas:või ta lihtsalt ei suhtle ajakirjandusega?

ega siis kõik ajakirjanikud ka skandaali peal väljas pole. mind kui rallifänni huvitab küll, mis plaanid on kui on ja kui pole siis öelgu nii. üldiselt Loeb ei ole minu lemmiksõitja, aga seletas mitu korda intervjuudes, kuidas käsi käib (kipsis on), mis plaanid on ja selline mõttetu spekuleerimine jäi ära. võibolla ma teen siin ülekohut ja MM on ju öelnud, et ei sõida, räägin siin rohkem seda tiimijuttu aga mulle jääb sellise ülbe mehe mulje veidike.
äkki lihtsalt ei tahetud uuele sõitjale pingeid tekitada walesi ralli ajal ja seepärast oodati teatega kuniks üritus läbi saab.sk8erboi kirjutas:kohustust tõesti pole. aga minumeelest ei näita see just sind heas valguses, kui kogu aeg öelda, et midagi ei tea ja siis järgmine päev tuleb välja, et justkui teadsid ikka. vaevalt küll, et see nüüd kahe päevaga selgus kõik.
ega siis kõik ajakirjanikud ka skandaali peal väljas pole. mind kui rallifänni huvitab küll, mis plaanid on kui on ja kui pole siis öelgu nii. üldiselt Loeb ei ole minu lemmiksõitja, aga seletas mitu korda intervjuudes, kuidas käsi käib (kipsis on), mis plaanid on ja selline mõttetu spekuleerimine jäi ära. võibolla ma teen siin ülekohut ja MM on ju öelnud, et ei sõida, räägin siin rohkem seda tiimijuttu aga mulle jääb sellise ülbe mehe mulje veidike.
Kasuta ikka turvavööd ka!
-
- Kontakt:
Iga asja jaoks on oma aeg. Ei ole mõtet asjast rääkida enne kui kõik ei ole veel selge ning võib tekitada segadust. Markko on alati tulnud vastu ja rääkinud, kui on küsitud. Kui aga ilmuvad lood tühjast kohast, nagu seda oli Märtini liitumine Mitsubishiga, siis tekib küsimus, et kuidas ja milleks ning kellele on seda vaja.sk8erboi kirjutas:nii. kaevasin välja sellise postimehe artikli: http://www.postimees.ee/041206/esileht/ ... 269.php?r= (peaks olema värske)
-
- Moderaator
- Kontakt:
Markko on alati olnud lojaalne oma tööandjale ja ei taha lekitada infot enne ametliku pressiteate tulekut. Kindlasti on see ka lepingus kirjas mida Markko tohib ajakirjanikele praegu avaldada ja mida ei tohi.
Kahjuks on valetamine teinekord ainus võimalus ajakirjanike küsimusi tõrjuda, ilma et oma plaane reedaks sobimatute vihjetega.
Ma arvan, et fännidena on meil ainus variant hetkel veel hoida üleval lootust ja unistada Markko tagasitulekust, vähemalt niikaua kui Mitsu pressiteade välja tuleb ja see pole enam kaugel.
Kahjuks on valetamine teinekord ainus võimalus ajakirjanike küsimusi tõrjuda, ilma et oma plaane reedaks sobimatute vihjetega.
Ma arvan, et fännidena on meil ainus variant hetkel veel hoida üleval lootust ja unistada Markko tagasitulekust, vähemalt niikaua kui Mitsu pressiteade välja tuleb ja see pole enam kaugel.
-
- III järgu kommentaator
Jaanus kirjutas:Markko on alati olnud lojaalne oma tööandjale ja ei taha lekitada infot enne ametliku pressiteate tulekut. Kindlasti on see ka lepingus kirjas mida Markko tohib ajakirjanikele praegu avaldada ja mida ei tohi.
Kas sinu jutust tasub midagi järjekordselt järeldama hakata.

mis siis ikka
Ma arvan, et järeldusi teha pole mõtet! Loota ju võib aga ikkagi igasuguste juttu ära hoidmiseks soovitan ka mina ära oodata see lõplik vastus teamide poolt! Mina vähemalt ootan ennem selle aja ära! Aga lootus on ikkagi olemas! See on ju meie kõigi ühine soov, et MM hakkaks taas sõitma maailmaradade!!! Elame näeme, mis, kes ja kunas sõidab!
-
- Moderaator
- Reactions: 14
- Kontakt:
Hästi panedBeef kirjutas:Märtin võiks öelda ka, et ta hakkab järgmine aasta 500 pealist lehmakarja pidama ja vastus oleks ikka "niisiis liitud WRCga jälle, milline meeskond siis".
Mõttekas on suhelda niimoodi inimestega

Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
lugege, seal käib kobe arutelu. juhul kui siin vaikne om. ma muidu eestilehe patrioot. http://www.motorsportforums.com/forums/index.php