see leht on mängu ära lõpetanud poole hooaja pealt.sapakas kirjutas:proovida tasub http://wrc.area.ee/ - töötab küll, a nüüd on NZ-i jaoks hilja vist juba..
Rallivõlur 2006 kajakas1
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
-
- Moderaator
- Reactions: 0
- Kontakt:
Kolm maailmameistrit on juba selgunud enne viimast etappi Walesis, aga õnneks on tänavune rallivõluri tiitli omanik endiselt lahtine.
Karle alustas Uus-Meremaa võiduga võimsat lõpusprinti ja tõusis kolmandale kohale, liidritena jätkavad Sparco ja kajakas1.
Ma ütleks, et vähemalt 8. kasutajal on veel vägagi reaalne võimalus tiitel võtta, teoreetiliselt veelgi enamal.
NB! Walesis palun esimesel 10. rallivõlurikandidaadil saata oma ennustus mulle erasõnumina, et hoida üleval pinget ja vältida kopeerimist.
Karle alustas Uus-Meremaa võiduga võimsat lõpusprinti ja tõusis kolmandale kohale, liidritena jätkavad Sparco ja kajakas1.
Ma ütleks, et vähemalt 8. kasutajal on veel vägagi reaalne võimalus tiitel võtta, teoreetiliselt veelgi enamal.
NB! Walesis palun esimesel 10. rallivõlurikandidaadil saata oma ennustus mulle erasõnumina, et hoida üleval pinget ja vältida kopeerimist.
-
- Hooaja Rallivõlur
Ma olen pidevalt pendeldanud 2.-3. koha peal ja jaganud esikohta, aga liidriks pole kordagi õnnestunud tõusta.
Kerge pettumus selle pärast.
Walesis tuleb väga põnev igat pidi kuna võistlevad ka juuniorid. Reaalselt on vast võimalus võita esikuuel ikkagi, sest kõik ei saa ees nii metsa panna. Kui just keegi väga ei riski ebastandardse pakkumisega.
edit: vaatasin eelmise aasta tulemusi ja mis ma näen, võitja oli taas Sparco. Senistiivsed võimed?

Walesis tuleb väga põnev igat pidi kuna võistlevad ka juuniorid. Reaalselt on vast võimalus võita esikuuel ikkagi, sest kõik ei saa ees nii metsa panna. Kui just keegi väga ei riski ebastandardse pakkumisega.
edit: vaatasin eelmise aasta tulemusi ja mis ma näen, võitja oli taas Sparco. Senistiivsed võimed?

Kas sellist WRC'd me tahtsimegi?
-
- Moderaator
- Kontakt:
Poole aasta peal sai selline rumal otsus tehtud ja Rallivõluri tiitli võitjale auhind lubatud. Meest sõnast, härga sarvest nagu öeldakse, seega saab lubadus ka täidetud.
Meie foorumi parim WRC ennustaja aastal 2006 saab endale aastaks ajaks tiitli Rallivõlur 2006 ja lisaks ka auhinna, milleks on Sebastien Loebi Citroen Xsara WRC mudelauto Rootsi rallilt 2004. Mudel on skaalas 1:43 ja toodetud firma Vitesse poolt.
Mudel on tuttuus ja saadetakse postiga Inglismaalt otse võitja postkasti minu kulul.
Võitjal on õigus mudelist loobuda.
Auhinda ei maksta välja rahas.

Meie foorumi parim WRC ennustaja aastal 2006 saab endale aastaks ajaks tiitli Rallivõlur 2006 ja lisaks ka auhinna, milleks on Sebastien Loebi Citroen Xsara WRC mudelauto Rootsi rallilt 2004. Mudel on skaalas 1:43 ja toodetud firma Vitesse poolt.
Mudel on tuttuus ja saadetakse postiga Inglismaalt otse võitja postkasti minu kulul.
Võitjal on õigus mudelist loobuda.
Auhinda ei maksta välja rahas.

-
- "till kartulis" expert
- Kontakt:
nüüd lõpuks isegi avatiSiim kirjutas:see leht on mängu ära lõpetanud poole hooaja pealt.sapakas kirjutas:proovida tasub http://wrc.area.ee/ - töötab küll, a nüüd on NZ-i jaoks hilja vist juba..

üks ralli jäeti vahele...
-
- Moderaator
- Kontakt:
Kõik kes pidid ennustuse erasõnumiga saatma on seda ka teinud ja need on ka kohale jõudnud. Avaldan need ennustused ka rallivõluri Walesi teema all pärast teema sulgemist ja esimese katse starti. Siis jääb üle vaid hambaid krigistada ja oodata põnevat rallit ja ka seda kes siis ikkagi on Rallivõluri 2006. a. tiitli omanik 

Nii selle intrigeeriva ralliga lõppes selleaastane rallivõluri ennustusvõistlus. Võitjaks osutus kajakas1. Õnne talle!
Teatan siinkohal, et aastast aastasse nagu ei viitsix punkte lugeda, äkki peale yhte vaheaastat olen jälle käsi, eks paistab. Aava ning Möldri edukas ralliaasta lõpp on kindlasti mõne uue entusiasti tekitanud, kes lahkesti on nõus punkte lugema.
Teatan siinkohal, et aastast aastasse nagu ei viitsix punkte lugeda, äkki peale yhte vaheaastat olen jälle käsi, eks paistab. Aava ning Möldri edukas ralliaasta lõpp on kindlasti mõne uue entusiasti tekitanud, kes lahkesti on nõus punkte lugema.
-
- Hooaja Rallivõlur
No ma tänan kõikki õnnitlejaid. Päris hea tunne on võita jah, lõpuks jäi seis ikka ülipingeline. Kahjuks jäigi saamata etapivõit, aga järgmine hooaeg tuleb see viga parandada. Pean tunnistama, et enne viimast päeva lõin punktid kokku ja olin Sparcost 4 punkitga taga. Mind päästis PGA crash ja Latvala möödumine Ponsist.
Tänud ka Jaanusele hea korraldustöö eest ja arzile kiire punktilugemise eest. Sellisest ennustusest on rõõm osa võtta ja uuel aastal uue hooga!
Tänud ka Jaanusele hea korraldustöö eest ja arzile kiire punktilugemise eest. Sellisest ennustusest on rõõm osa võtta ja uuel aastal uue hooga!
Kas sellist WRC'd me tahtsimegi?