Walesi ralli 3. päev
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
kindlasti üks idiootsemaid lõpplahendusi üle pika pika aja autospordis üldse
õnneks lubas mosley oma ameti enne 2010 maha panna
Kuid enne seda jõuab ta wrc välja suretada, f1 panna sõitma biokütusel jne...
Kuid õnnitlused siiski Jaanile esimese JWRC etapi võidu puhul. Siiski sai saatuslikuks Urmole tema enda tehtud viga reedel ja eks mees teab seda isegi
Jääme ootama Urmolt punktikohti 2007 wrc etappidelt ja siis juba wrc auto roolis! 

Kuid õnnitlused siiski Jaanile esimese JWRC etapi võidu puhul. Siiski sai saatuslikuks Urmole tema enda tehtud viga reedel ja eks mees teab seda isegi

"Maailmas on ainult kolm spordiala: härjavõitlus, alpinism ja mootorisport, ülejäänud on vaid mängud!" [E.Hemingway]
-
- "till kartulis" expert
- Reactions: 0
- Kontakt:
Urmo Aava üldarvestuse hõbe, Walesis võitis Jaan Mölder
03.12.2006
Urmo Aava oli autoralli maailmameistrivõistluste Juunior WRC klassi üldarvestuses sunnitud leppima teise kohaga, sest 15. kiiruskatsel rajalt välja sõitnud pearivaali Patrik Sandelli auto suudeti ettenähtud tähtajaks hooldusalasse toimetada, mis piisava punktilisa andis.
Kokkuvõttes jäi Aava arvele 31 punkti, Sandell edestas Suzuki Swiftil kihutanud eestlast vaid ühe silmaga.
„Sandelli auto jõudis hooldusalasse ligi tund enne tähtaja kukkumist,“ lausus Aava Inglismaalt. „Mina jäin rahulikuks, tegelesin oma asjadega. Info Sandelli kotha edastati mulle telefonitsi.“
Reedel roolivarda purunemise tõttu teepervele jäänud, kuid tänu super-rally süsteemile jätkata saanud Aavat valdasid mehe enda sõnul naljakad tunded: „Hooaeg oli väga huvitav ja selle jooksul juhtus uskumatuid asju. Kokkuvõttes on teine koht aga suurepärane tulemus.“
Aava sõnutsi ei kavatase Suzuki meeskond Renault Cliol sõitnud Sandelli tulemust apelleerida: „Ega siin millegi üle viriseda ei ole, kõik oli reeglitega vastavuses.“
Autoralli MM-sarja hooaja viimase etapi võitis aga teine eestlane, Jaan Mölder Suzukil. Karjääri parima saavutuseni jõudnud Mölder edestas Renault’l kihutanud itaallast Luca Bettit minuti ja 55,4 sekundiga, kolmas olnud Saksamaa esindaja Aaron Nicolai Burkart Citroenil jäi maha juba ligi kuue minutiga.
"Olen tulemusega väga rahul, sest olen seni osalenud vaid üheksal MM-rallil, millest kuus sõitnud JWRC arvestuses," edastas Mägar Möldri kommentaari. "Tõusin esimest korda poodiumile ja seda kohe kõige kõrgeimale astmele, mis on eriti hea, kuivõrd võistlesin Walesis selle autoga esmakordselt."
ETV SPORT
03.12.2006
Urmo Aava oli autoralli maailmameistrivõistluste Juunior WRC klassi üldarvestuses sunnitud leppima teise kohaga, sest 15. kiiruskatsel rajalt välja sõitnud pearivaali Patrik Sandelli auto suudeti ettenähtud tähtajaks hooldusalasse toimetada, mis piisava punktilisa andis.
Kokkuvõttes jäi Aava arvele 31 punkti, Sandell edestas Suzuki Swiftil kihutanud eestlast vaid ühe silmaga.
„Sandelli auto jõudis hooldusalasse ligi tund enne tähtaja kukkumist,“ lausus Aava Inglismaalt. „Mina jäin rahulikuks, tegelesin oma asjadega. Info Sandelli kotha edastati mulle telefonitsi.“
Reedel roolivarda purunemise tõttu teepervele jäänud, kuid tänu super-rally süsteemile jätkata saanud Aavat valdasid mehe enda sõnul naljakad tunded: „Hooaeg oli väga huvitav ja selle jooksul juhtus uskumatuid asju. Kokkuvõttes on teine koht aga suurepärane tulemus.“
Aava sõnutsi ei kavatase Suzuki meeskond Renault Cliol sõitnud Sandelli tulemust apelleerida: „Ega siin millegi üle viriseda ei ole, kõik oli reeglitega vastavuses.“
Autoralli MM-sarja hooaja viimase etapi võitis aga teine eestlane, Jaan Mölder Suzukil. Karjääri parima saavutuseni jõudnud Mölder edestas Renault’l kihutanud itaallast Luca Bettit minuti ja 55,4 sekundiga, kolmas olnud Saksamaa esindaja Aaron Nicolai Burkart Citroenil jäi maha juba ligi kuue minutiga.
"Olen tulemusega väga rahul, sest olen seni osalenud vaid üheksal MM-rallil, millest kuus sõitnud JWRC arvestuses," edastas Mägar Möldri kommentaari. "Tõusin esimest korda poodiumile ja seda kohe kõige kõrgeimale astmele, mis on eriti hea, kuivõrd võistlesin Walesis selle autoga esmakordselt."
ETV SPORT
-
- Moderaator
- Kontakt:
Olen nõus, et selline superally on idiootne, kuid lõplikust väljasuremisest on asi kaugel. Asjad hakkavad hoopis paranema järgmine aasta. Sel aastal oli näiteks vaid 3 palgalist kohta, järgmine aasta on neid vähemalt 6 ja superally reeglit muudetakse samuti nagu ma siin ka varem kirjutasin. Tulevikus ei saa enam katkestajad punkte, vaid peavad võitlema iga päev jagatavate boonuspunktide eest ja kindlasti ei saa keegi enam punkte treileriterallis.valmacher kirjutas:kindlasti üks idiootsemaid lõpplahendusi üle pika pika aja autospordis üldseõnneks lubas mosley oma ameti enne 2010 maha panna
Kuid enne seda jõuab ta wrc välja suretada, f1 panna sõitma biokütusel jne...
Nende normaalsemate uuenduste poole viis MM-sarja WRC komisjoni esimees Morrie Chandler, kes on suutnud erinevalt oma eelkäijast ja tänavu meie seast lahkunud Shekhar Mehta'st vastu hakata Mosley'le ja viia MM-sarja positiivsemas suunas. Loodame, et see trend jätkub.
Eesti rallidel kasutusel oleva "super ralli" süsteemi kohaselt ei ole võimalik, et näiteks ralli viimasel päeval keegi "super ralli" kohaselt võistlust jätkab, ammugi ei ole võimalik, et saab poodiumile treileri peal kinnisesse parki jõudnud auto. Ma kohe kuidagi ei saa aru kuidas selline asi WRC's läbi on lastud? On ju loogiline, et kui viimasel ringil end ära mökerdad, siis ei ole mingit "super ralli" lahendust enam loota, kuna järgmine päev on ainult haavade lakkumine, mitte uued katsed!
Aga jah, eks see ralli jälle tõestas kuidas inimesed ise sattuvad süsteemi ohvriteks.
Aga õnnitlused siiski pisi Jaanile ja Urmole!
Aga jah, eks see ralli jälle tõestas kuidas inimesed ise sattuvad süsteemi ohvriteks.
-
- Rallifoorum 24/7
Ühe mehe (Müsli) show.kala kirjutas:Eesti rallidel kasutusel oleva "super ralli" süsteemi kohaselt ei ole võimalik, et näiteks ralli viimasel päeval keegi "super ralli" kohaselt võistlust jätkab, ammugi ei ole võimalik, et saab poodiumile treileri peal kinnisesse parki jõudnud auto. Ma kohe kuidagi ei saa aru kuidas selline asi WRC's läbi on lastud? On ju loogiline, et kui viimasel ringil end ära mökerdad, siis ei ole mingit "super ralli" lahendust enam loota, kuna järgmine päev on ainult haavade lakkumine, mitte uued katsed!
Re: siin väike kokkuvõtlik video gb rallist
Pean kahjuks tõdema, et lahja video.Rainy kirjutas:http://www.youtube.com/watch?v=gvhNCfSgL_s
"Come on, you can see more than that"