SS1-Ilus ja puhas sõit
SS2-Keskmine sõit
SS3-Kohtumine puuga (Aga õnneks saime suht ruttu rajale tagasi.)
SS4-Totaalne jama...Aga mis teha kui pinge sees on
SS5-Täitsa kena sõit, aga oleks võinud veitsa puhtam olla.
SS6-Jälle kohtumine puuga ja pidi 3 käiku allapoole vahetama
Kokkuvõte: Jäin sõiduga 84% rahule.
PS. Jaapanis üritan esimese kuue hulka pääseda.
Lihtsalt Peugeot ei liigu sirgetel
Mina suutsin ralli ilma vigadeta ja ilma erilise kiiruseta läbida, kuna ainuke rada mis oli üpris selge oli SS1. teistel vältisin vigu ja kiirusest ei saanud juttugi olla. Aga sellise treenituse juures ei läinudki erilist kohta püüdma. Loodan, et Jaapani ralliks on rohkem aega treenida. Eks homme näis kuidas läks.
alk kirjutas:Loodame,et Fordi tiimi boss on leplik ja meil lepingut üles ei ütle...tulemust ju poleette näidata...üritame siis järgmisel rallil uuesti...
Usun, et ta märkab sinu edusamme ja arengut. Saavutasid ju koha esikümnes. Palju õnne, sest see on ju ka tubli tulemus.
Njaa... Kõik katsed kukkusid halvasti välja, viimasel katsel oli enne viienda spilti algust lootus saada katsel kõrgele kohale aga nagu kiuste jäi üks puu ette, mille tagajärjel mootorist suht midagi alles ei jäänud ja nii ma siis veeresin lõpuni.
Kokkuvõttes jäin oma esitlusega rahule Hinge jääb kripeldama ainult SS3 kus panin mäda ära Olex SS3 ka olnud ilma näpukatta olex ma esikolmiku õigesti ennustanud,aga olexid ei loe,sest Riho exis ka SS4 peal.
Kommenteerida nagu polexgi midagi,sest läxin välja kindla peale,väljaarvatud SS3 kus pärast teist splitti läx auto käest ära ja põrutasin tee ääres seisnud puukoormasse.Seda siis negatiivse poole pealt.Positiivne oli aga SS5,kus tuli uus põhi.
Jaapan juba aga ootab.Ja kui päris aus olla,siis sel hooajal tahax ühe võidu ka ära võtta ja mix see ei võix olla Jaapanis ,sest SS1 ja SS3 on seal nagu loodud Fiatile ja Fordile ja SS2 on üx mu lemmikutest.
Edu kõigile Jaapanis
Õnnitlused võitjale ja poodiumi meestele. Ise suutsin taaskord oma üllatuseks viiendaks sõita ja sain mõne väärtusliku punkti. Loodame, et Jaapanis suudan ka poodiumi konkurentsis olla. Edu kõigile
Riho kirjutas:Ei hakka midagi arvama, endal on kindel eesmärk poodiumi koht võtta!
Huvitav üldarvestuse seis on, siiani ei ole ühtegi katse võitu ning ralli võidust rääkimata, olen kolmandal kohal
Sellised olid Riho sõnad enne SOOME rallit.
Nüüd on sul 2 katsevõitu käes ja ega see ralli võit ka kaugel ole
Ennem mängu sai Rihoga telefonitsi veits suheldud ja mul on Riho sõnad selgelt meeles......``Rallit ma võitma ei lähe.....aga mõne katsevõidu tahaks ikka saada``
Riho on ikka sõnapidaja mees.
PS.
Ise olen väga rõõmus võidu üle.
Tänud Peugeoti meeskonnale ja fännidele.
Ootan juba WRC-hooaega
Kõva käepigistus Sandrile ja õnnitlus kiire sõidu eest.
Riho, pole hullu küll ta ükskord ära tuleb!
Kait, sinuga me veel laupäeval Tartus tähistame Fiati järjekordset poodiumi!!!
Enda sõidust ka natuke.
Üks päev trenni ja rajale. Ajad olid rahuldavad, läksin püüdma kohta esimese viie seas. Kõik läks plaanipäraselt kuni saabus hävitav SS6.
SS6 - enne teist splitti koht nimega "Wales Horror" mis kõikidele pilootidele peavalu. Selle õuduse läbisime puhtalt ja kiirelt, aga peale teist splitti vasak4 mäest alla viskas masina vastu puud. Mootor ja differ puruks, edasi liikusime per splitt +8sekki. Kui Andro ja Kait tagant tulles mööda läksid, siis tuli küll nutt kurku, et taas üks ebaõnestunud ralli.
Esikolmik sõitis rooliga mis on tõeline väljakutse puldimeestele. Kas tõesti enam ei saa roolimeestele vastu?
Tõeliselt põnev on kohtadel 2-7 kus on veel kõik lahtine. Igaljuhul on kahe karika saatus lahtine...
Poodiumi rahvale ka minu õnnitlused.
Oma sõitu kommenteeriks nii, et tasa sõuad kohale jõuad!
SS1, SS2, SS4 ja SS5 ei istunud kohe kuidagi ja proovisin nad kuidagi ära sõita.
SS3 ja SS6 tegin juba enam vähem enda sõitu, tiba oleks ehk julgemini võinud kimada.Need katsed kohe eriliselt meeldivad.
Esikolmik sõitis rooliga mis on tõeline väljakutse puldimeestele. Kas tõesti enam ei saa roolimeestele vastu?
Tõeliselt põnev on kohtadel 2-7 kus on veel kõik lahtine. Igaljuhul on kahe karika saatus lahtine...
Ega minu esikohtki veel kindel pole ja rallidele minna lihtsalt käega lööma küll minna ei saa.
Krusa kas kokkuvõtete kirjutamiseks kirjutamiseks pole aega ja kui ei ole siis võiks vana asja kasutada ,et kui kellelgi on tahtmist ise kirjutada siis annab sulle teada?
>
0
Loeb is God, Ogier His Right Hand but Tänak is His Right Foot.
kiilakass kirjutas:Krusa kas kokkuvõtete kirjutamiseks kirjutamiseks pole aega ja kui ei ole siis võiks vana asja kasutada ,et kui kellelgi on tahtmist ise kirjutada siis annab sulle teada?
Loomulikult, kui kellegil aega ja näpud sügelevad, siis võib proovida. Enne peaks ikka selle läbi rääkima omavahel. Kas sul on soov seda teha?