Õnne poodiumile Enda sõit läx nii peesse,et kohe ei kommentaari.Ma ei saa aru mis toimub.Treeningutel on ajad nii et jajebuu ümber puu,aga nagu õige päev kätte jõuab pole mitte ümber puu,vaid otse puus Nii **** tunne on sees,et võta või ise endalt suhu Ühte ma aga luban kindlasti:vara on mind veel maha kanda,olen õige varsti küsijate seas tagasi
Edu kõigile Inglismaal ja palju palju udust ilma
Kustutasin Sanderi postituse. Sander, pane sellised asjad meile privasse või lihtsalt asja link.
PS. punktitabel peaks korras olema ja kui keegi miskit leiab, siis andke teada
Jälle kuidagi vaikseks siin jäänud
Kuidas kellelgi treeningud lähevad?
Tundub, et selles Inglismaa rallis tuleb jälle mingi tihe rebimine.
Edu ja jaksu sellel künklikul rajal
Sander Gryn kirjutas:Jälle kuidagi vaikseks siin jäänud
Kuidas kellelgi treeningud lähevad?
Tundub, et selles Inglismaa rallis tuleb jälle mingi tihe rebimine.
Edu ja jaksu sellel künklikul rajal
Ausalt öelda, olen seda seni minimaalselt sõitnud aga täna ja homme üritan ikka sutsu trenni teha. Ajaga on ikka viimasel ajal jube kitsas. Reedel oli muidu terve päev aega sõita aga niikui nuhtlus sain ma uue mängu ja WRC jaoks ei jäänudki aega. Aga edu kõigile
Nädalavah oli palju tööd ja rahmimist, täna hakkab suurem trenn. Edamisi mõtisklen ikka seda pult vs rool asja ja üritan teile kuidagi vastu saada. Olen aru saanud, et rooliga saab osaliselt kiiremini kuna auto kuuletub kurvides paremini ja andestab vead kergemini kui pult?
Vaatan juba hirmuga, et puldimehi jääb järjest vähemaks...
Sai nädalavahetusel veidi pusitud. Ütleme nii, et Sandrile jääb veel alla aga loodan veel tempot tõsta
Usun, et Walesi ralli tuleb hirmus tasavägine ja päris kindlasti on ka sellel rallil üllatusi kuhjaga
Mina veel pulti nurka ei viska
Edu kõigile treeningutel.
Enne viite viimast etapi võib öelda, et hooaja kõige rajumad ja võitluslikumad rallid on olnud Corona Rally Mexico kus 16 sõitjat mahtusid 01:15,14 sisse ja Neste Rally Finland kus 17 sõitjat mahtusid 00:55,08 sisse. Seevastu on osad etapid sellised kus +55sekiga mahub esimese kaheksa hulka. Huvitav kas asi on sõitjate rallide eelistuses või lihtsalt juhuses?
Endale on meeldinud enim Rootsi ja Uus-Meremaa mis võitu ei toonud, aga naudingut see eest küllaga.
Kindlasti on Fiati meeskonna lemmikrallid veel ees Prantsusmaa, Hispaania ja Austraalia.
Minu lemmikud on olnud Monte ja Türgi. Need on olnud rallid, kus on kõik SSid meelt mööda olnud. Meeldib ka eelolev Inglismaa aga no see SS3 ei istu kohe üldse. Asi selles ka vb et trenni aega on nii väheseks jäänud ja lihtsalt ei jõua kogu rada piisavalt selgeks saada. Loodan aga oma edu lõpuni hoida, ega see kerge olema saa, kuna tagant tulevad vennad hirmsa hooga.
Sai jälle pikk trenn ära tehtud
Ootan juba kolmapäeva
Igatahes Rihoga tuleb veel kõva rebimine
Burnsi kohta ei oska öelda, sest ei ole teda veel Centralis sõitmas näinud.
Kait võix ka tempot tõsta.
Igatahes tuleb väga põnev võistlus
Sander Gryn kirjutas:Sai jälle pikk trenn ära tehtud
Ootan juba kolmapäeva
Igatahes Rihoga tuleb veel kõva rebimine
Burnsi kohta ei oska öelda, sest ei ole teda veel Centralis sõitmas näinud.
Kait võix ka tempot tõsta.
Igatahes tuleb väga põnev võistlus
ja mind sa enne kolmapäeva õhtut ei näe ka kuna kõik päevad tööl ja rallit saan ka niimoodi sõitma, et kell 21 võtan oma tunnise pausi välja. aga kahtlen kas ma teie tempos suudan püsida.
Kuna Inglismaa radadel on suht vähe võimalusi ennast totaalselt puusse keerata, siis arvan, et tekivad kolm omaette gruppi, kes hakkavad omavahel mõõtu võtma.
Olles teadlik tugevama gruppi aegadest, siis loodan sellesse teise gruppi mahtuda.
Eile sai ka Centralis sõidetud. No andke andeks, aga ma ei saa aru, kust te neid aegasid võtate. Üritasin ka Sandril taga püsida SS1-es. Samas nagu ei teinudki erilisi apsakaid (välja arvatud see, et eessõitja mingil määral ikkagi segab ja piirab vaatevälja) ja püsisin tal ka kannul, kuid tasapisi lihtsalt libiseb eest ära ja finišis jälle + 8 sekkundit.
varsti ehk mindki netis sõitmas taas näha..seekord küll vist mitte ja esialgu üldse muudel päevadel kui kolmapäev...aga ikkagi, asi edeneb
Üks pahaasi on see et avastasin lambist, plaadil mida pole juba ammu karbist välja võtnud, ilgemad kriimud peal. Selle tulemusel ei lase mind igakord DNAS autoriseerimisest läbi. Eile korra igaljuhul õnnestus. Eks näis mis saab, uuesti osta eriti ei tahaks seda plaati...
Rubic kirjutas:varsti ehk mindki netis sõitmas taas näha..seekord küll vist mitte ja esialgu üldse muudel päevadel kui kolmapäev...aga ikkagi, asi edeneb
Üks pahaasi on see et avastasin lambist, plaadil mida pole juba ammu karbist välja võtnud, ilgemad kriimud peal. Selle tulemusel ei lase mind igakord DNAS autoriseerimisest läbi. Eile korra igaljuhul õnnestus. Eks näis mis saab, uuesti osta eriti ei tahaks seda plaati...
Rõõm näha Rubic
Kui sa kolmapäeviti stardis oleksid, siis arvan, et sebiks isegi hea hinnaga uue Evolvedi Kui soovi, siis anna märku!
Milor, ära unusta, et see on Ralli, ka kõige kiiremad eksivad. Esimene-teine jne grupp... eelmine ralli tõestas ideaalselt seda, et kui oleks lasknud rahulikult oma tempos a'la +3sekki oma ajale, siis oleks kenasti poodiumil olnud, aga ei saa juu Kõik lähevad seda viimast võtma ja nii need apsakad tulevad... Kui gruppidest jutt käib, siis ma olen vast neljandas grupis
esimene teine grupp.... huvitav kui krusa on 4das siis mitmeteistkümnendas peaksin mina olema?:D igaljuhul edu treenimisele ja ehk saan ise ka sõita kolmapäeval teiega võidu