WRC4 & WRC Evolved
Moderaatorid: Sparco, Jaanus, Strike, Erki, Sport, Heix, Krusa
-
- II järgu kommentaator
- Reactions: 0
minu arvates oli korraldaja näpukas, et pääses aint 8 autot rajale. Sõiduga ise olen suht rahulMilor kirjutas:Esimeses foorus sõitis 9 ekipaaži. Server võimaldab sõita 16-nel ekipaažil. Kuidas saab olla võimalik mitte mahtuda 16-ne sisse? Ja kui see sai tõesti teoks, siis mida korraldaja selle vastu ette võtab, sest 22:00 startijatel ei ole ju kolmandat võimalust?

-
- II järgu kommentaator
Asi oli selles, et kella üheksases SS2-es mahtus sõitma ainult 8 inimnest...(kellelgi tuli väike näpukas sisseMilor kirjutas:Esimeses foorus sõitis 9 ekipaaži. Server võimaldab sõita 16-nel ekipaažil. Kuidas saab olla võimalik mitte mahtuda 16-ne sisse? Ja kui see sai tõesti teoks, siis mida korraldaja selle vastu ette võtab, sest 22:00 startijatel ei ole ju kolmandat võimalust?

Ja siis ma sain loa sõita oma SS2 kella 22.00-ises voorus.
Polnud ju minu viga ma arvan nii???? kui lihtsalt näitab mängu kohta, et FULL
-
- III järgu kommentaator
- Kontakt:
Ralli läks halvasti, 1. katsel ei saanud silla juures pidama, maandusin ilusti jõkke, 2. katsel sai paar korda võsas käidud, 3. katse oli suht puhas ja riskivaba sõit, paar järsemat kurvi sai liiga kiirelt võetud, 4. katsel jäi ette sillapiire, napilt sain pidama, 5. katsest hakkas asi täiega allamäge minema, mitu korda võssa, 6. katse oli katastroof, mitu parajat pauku vastu puud ja tee äärseid kive ning ka mõned ilusad õhulennud võssa, mootor oli tuksis, mis tähendas, et pool katset tuli läbida 80 km tunnikiirusega.
Saksamaa ja üldse asfalt pole mulle kunagi hästi istunud, ainus asi mis mulle saksa juures meeldis oli see, et 1. katse 4 spliti algul oli päris lahe hobustele tünni teha
:D
Edu kõigile!
Saksamaa ja üldse asfalt pole mulle kunagi hästi istunud, ainus asi mis mulle saksa juures meeldis oli see, et 1. katse 4 spliti algul oli päris lahe hobustele tünni teha

Edu kõigile!
-
- Diagnoos: rallisõltlane
- Kontakt:
Kommentaariks niipalju, et tõepoolest juhtus näpukas mistõttu ei saanud tuppa Sander. Kui avastasin vea siis katkestasin ise samuti oma sõidu kuid oli juba hilja, et uus tuba teha ja aeg kirja saada. Kohtunikud andsid loa Sandril startida 22-ses ss2-s milles osalesin ka ise.Milor kirjutas:Esimeses foorus sõitis 9 ekipaaži. Server võimaldab sõita 16-nel ekipaažil. Kuidas saab olla võimalik mitte mahtuda 16-ne sisse? Ja kui see sai tõesti teoks, siis mida korraldaja selle vastu ette võtab, sest 22:00 startijatel ei ole ju kolmandat võimalust?
Praegusel hetkel olen otsustanud seda aega mitte kirja panna seoses eile juhtunud intsidendi tõttu.
Vabandused sõitjate ees ning edaspidi on limiit 16.
Palju õnne võitjale, võitjatele ette ära.

Sorry Kait,me ei olnud teadlikud,et Sander saab SS2 sõita teises stardis.Meie liitsime talle lihtsalt +20sekki ja siis oleks Riho teda võitnud 3 sekiga.kait kirjutas:alk kirjutas:Kui meie arvutused paika peavad,siis Riho võitis!Õnne talle,sest rooliga harjumine võtab vist oma aja!Milor tõi Fordile jälle vajalikud punktid!
Milliseid aegu siis Riho uhas????????Äkki olen mina loll.aga Sanderi aegu on väga raske üle sõitta.Võib öelda,et Perfektne
-
- II järgu kommentaator
-
- Diagnoos: rallisõltlane
Palju õnne Sandrile!
Mul on üks kuri kahtlus ka, et kui mina, Riho ja Sander sõidame kõik samasuguse rooliga, siis Sander peaks oma piduripedaali kontrollima. Kas see ikka toimib?
Vahest tasuks garantiisse viia ja välja vahetada.
Päris raske ja väsitav ralli ole see Saksamaa ralli. Seda näitavad ka ajad, kui ainult esimesed kaheksa mahtusid ühe minuti sisse, järgmised seitse teise minuti sisse ja ka kolmandasse minutisse jagus osavõtjaid.
Kokku osales 18 ekipaaži, kas see oli ka rekord?
Mul on üks kuri kahtlus ka, et kui mina, Riho ja Sander sõidame kõik samasuguse rooliga, siis Sander peaks oma piduripedaali kontrollima. Kas see ikka toimib?

Päris raske ja väsitav ralli ole see Saksamaa ralli. Seda näitavad ka ajad, kui ainult esimesed kaheksa mahtusid ühe minuti sisse, järgmised seitse teise minuti sisse ja ka kolmandasse minutisse jagus osavõtjaid.
Kokku osales 18 ekipaaži, kas see oli ka rekord?