WRC4 & WRC Evolved
Moderaatorid: Sparco, Jaanus, Strike, Erki, Sport, Heix, Krusa
-
- Diagnoos: rallisõltlane
- Reactions: 0
- Kontakt:
Heh,siin kipub huvitavaks ja kõik ülejäänud rallid on kiired ralli ka veel pealekauba.
kes lootsid ,et ma walesist osa ei võta hah kus saite tglt ma võtan ikka osa ma panin 1 kp pange aga trenni saan ikka teha 1h ja loodan punkti krabada...
Adi teeb jube imelikku sõitu siin üks ralli on poodiumi konkurentsis teine ralli on kuskil esikümne piiril.Kas on probleeme stabiilsusega?Või hakkavad mõndadel etappidel noorte uljused ja hakkab liiga palju trikitama?
kes lootsid ,et ma walesist osa ei võta hah kus saite tglt ma võtan ikka osa ma panin 1 kp pange aga trenni saan ikka teha 1h ja loodan punkti krabada...
Adi teeb jube imelikku sõitu siin üks ralli on poodiumi konkurentsis teine ralli on kuskil esikümne piiril.Kas on probleeme stabiilsusega?Või hakkavad mõndadel etappidel noorte uljused ja hakkab liiga palju trikitama?
Loeb is God, Ogier His Right Hand but Tänak is His Right Foot.
-
- II järgu kommentaator
Selles On sul küll tuline õigus, et FORDIL ja FIATIL on siin kõva eelis!!!Krusa kirjutas:Vaatsin just, et meeskondlikult on prantsuse tiimid + Swift sõjajalal ja Pesoo hakkab vaiksel, aga sihikindlalt oma võtma. Renoo trikk ei ole veel 100% tööle hakanud või on neil veel miskit tagataskus?
Ford hingab juba nii kõvasti Fiatile kuklasse, et meil klaasid juba udused
Saksamaa tuleb tuline ja sealsed kiired teed on taaskord kõva eelis Fiatile ja Fordile.
PS. Ilmaennustus lubab 95% vihma!!!

Pole hullu!!!
Ex tuleb võtta asja rahulikult ja loota teiste EBAÕNNE peale

Tegelikult ma nii paha ka ei ole

Siin siis minu praegused ajad:
SS1- 02.27.36
SS2- 02.20.66
SS3- 02.39.08

-
- II järgu kommentaator
Mulle ka kingiti mingi aeg tagasi rool ja mõtlesin sama moodi nagu sina,aga eile sõitsin ühe sõbra rooliga ja arvamus muutus:Roolil ja roolil on ikka suur vahe.See mis mul on, on ikka üx suur PaskRiho kirjutas:Oeh, täna sai siis endale ka rool ostetud, jube raske on sõita, ei kujuta ette kuidas Sander Gryn suudab rooliga selliseid aegu sõitaVõimatu!
:D
-
- II järgu kommentaator
Mul on selline:kait kirjutas:Mulle ka kingiti mingi aeg tagasi rool ja mõtlesin sama moodi nagu sina,aga eile sõitsin ühe sõbra rooliga ja arvamus muutus:Roolil ja roolil on ikka suur vahe.See mis mul on, on ikka üx suur PaskRiho kirjutas:Oeh, täna sai siis endale ka rool ostetud, jube raske on sõita, ei kujuta ette kuidas Sander Gryn suudab rooliga selliseid aegu sõitaVõimatu!
Logitech® Driving Force™ Pro
http://www.logitech.com/index.cfm/produ ... NTID=11097

Adi teeb jube imelikku sõitu siin üks ralli on poodiumi konkurentsis teine ralli on kuskil esikümne piiril.Kas on probleeme stabiilsusega?Või hakkavad mõndadel etappidel noorte uljused ja hakkab liiga palju trikitama?[/quote]
Soome, seal on no ma ei tea siuke kiire mõnus ralli!Aga teistega näiteks mingi kreeka pfff pole isu treenidagi seal, mulle siukeset kurvilised teed ei meeldi!
Soome, seal on no ma ei tea siuke kiire mõnus ralli!Aga teistega näiteks mingi kreeka pfff pole isu treenidagi seal, mulle siukeset kurvilised teed ei meeldi!
-
- IV järgu kommentaator
WOAH!!Sander Gryn kirjutas:Mul on selline:kait kirjutas:Mulle ka kingiti mingi aeg tagasi rool ja mõtlesin sama moodi nagu sina,aga eile sõitsin ühe sõbra rooliga ja arvamus muutus:Roolil ja roolil on ikka suur vahe.See mis mul on, on ikka üx suur PaskRiho kirjutas:Oeh, täna sai siis endale ka rool ostetud, jube raske on sõita, ei kujuta ette kuidas Sander Gryn suudab rooliga selliseid aegu sõitaVõimatu!
Logitech® Driving Force™ Pro
http://www.logitech.com/index.cfm/produ ... NTID=11097

-
Meil Alk`iga selline roolike "Logitech® Driving Force™ EX". Kahjuks pilti ei oska siia kopida.
http://www.logitech.com/index.cfm/produ ... NTID=10479

Muidu saksa tippajad on peris OK. SS2 aeg on ainult 3 sec kehvem kui Sandril, kuid stabiilsus puudub. Ikka läheb midagi üritama ja ... tulemus on ...

Muidu saksa tippajad on peris OK. SS2 aeg on ainult 3 sec kehvem kui Sandril, kuid stabiilsus puudub. Ikka läheb midagi üritama ja ... tulemus on ...

-
- II järgu kommentaator
Tänase päeva Kokkuvõte:Sander Gryn kirjutas:Selles On sul küll tuline õigus, et FORDIL ja FIATIL on siin kõva eelis!!!Krusa kirjutas:Vaatsin just, et meeskondlikult on prantsuse tiimid + Swift sõjajalal ja Pesoo hakkab vaiksel, aga sihikindlalt oma võtma. Renoo trikk ei ole veel 100% tööle hakanud või on neil veel miskit tagataskus?
Ford hingab juba nii kõvasti Fiatile kuklasse, et meil klaasid juba udused
Saksamaa tuleb tuline ja sealsed kiired teed on taaskord kõva eelis Fiatile ja Fordile.
PS. Ilmaennustus lubab 95% vihma!!!![]()
![]()
![]()
Pole hullu!!!
Ex tuleb võtta asja rahulikult ja loota teiste EBAÕNNE peale![]()
![]()
![]()
Tegelikult ma nii paha ka ei ole![]()
Siin siis minu praegused ajad:
SS1- 02.27.36
SS2- 02.20.66
SS3- 02.39.08
![]()
![]()
Juunior WRC
SS1-02.27.02
SS2-02.16.54
SS3-02.34.07
WRC
SS1-02.17.38
SS2-02.09.94
SS3-midagi sinna 02.24........
Edu treeningutel

Viimati muutis Sander Gryn, 14 Nov 2006, 00:12, muudetud 1 kord kokku.
-
- II järgu kommentaator
Mul yx selline yleMilor kirjutas:Meil Alk`iga selline roolike "Logitech® Driving Force™ EX". Kahjuks pilti ei oska siia kopida.

Kui keegi soovib annan odavalt ära

-
- Kontakt:
Mul on ka mingi logitech rool see mingi paras junn mul ja pildi leidsin ka.
http://www.plussmiinus.ee/ee/lastetuba/ ... 9633230914
Võib öelda ,et ma sõidan siis nascari roliga wrc
http://www.plussmiinus.ee/ee/lastetuba/ ... 9633230914
Võib öelda ,et ma sõidan siis nascari roliga wrc

Loeb is God, Ogier His Right Hand but Tänak is His Right Foot.
-
Kuradi rool selline. Sinna mu sekundid, siis kaovad.
Täna õhtul läheb rooliralliks, sest kindel plaan on see ära osta.
Kahjuks on ikka väga raske 2003 JWRC masinaga võistelda 2005 JWRC masinate vastu. Willsonilt on nõusolek olemas, et Saksamaal katsetame juba uut masinat.
NB! Lugupidamine ja suured tänud Sandrile, kes meid pidevalt oma treeningaegadega kursis hoiab.
Leian, et kuna meil käib ka ennustusvõistlus, siis on see väga õige tegu.
Siit ka üleskutse, et aitab jahumisest ja pluffimisest, sest see rikub ennustusvõistluse ära.
Samas ei ole siin ka midagi ju varjamist väärt. Kui sa oled kiire, siis sa ka oled seda ja kui ei siis mitte. Teisipäev võikski olla treeningaegade avalikustamise päev. Siis saab veel õhtul onlines aegu võrrelda ja kolmap. õhtuks ilusti oma ennustuse valmis teha.
Minu ajad on:
SS1 - 02.29.18
SS2 - 02.18.26
SS3 - 02.36.14
Alk`i ajad saate teada kui liidate minu aegadele a-la 7-10 sekundit juurde.

Täna õhtul läheb rooliralliks, sest kindel plaan on see ära osta.
Kahjuks on ikka väga raske 2003 JWRC masinaga võistelda 2005 JWRC masinate vastu. Willsonilt on nõusolek olemas, et Saksamaal katsetame juba uut masinat.
NB! Lugupidamine ja suured tänud Sandrile, kes meid pidevalt oma treeningaegadega kursis hoiab.
Leian, et kuna meil käib ka ennustusvõistlus, siis on see väga õige tegu.
Siit ka üleskutse, et aitab jahumisest ja pluffimisest, sest see rikub ennustusvõistluse ära.

Samas ei ole siin ka midagi ju varjamist väärt. Kui sa oled kiire, siis sa ka oled seda ja kui ei siis mitte. Teisipäev võikski olla treeningaegade avalikustamise päev. Siis saab veel õhtul onlines aegu võrrelda ja kolmap. õhtuks ilusti oma ennustuse valmis teha.
Minu ajad on:
SS1 - 02.29.18
SS2 - 02.18.26
SS3 - 02.36.14

Alk`i ajad saate teada kui liidate minu aegadele a-la 7-10 sekundit juurde.

-
- Rallifoorum 24/7
- Kontakt:
Aegadest ei soovi minagi rääkida. Need kellega koos netis sõidab need näevad. Asi on põnevuses ja meeskonnatöös. Kui ma ei sooviks aegu üldse näidata, siis sõidaksin kodus nelja seina vahel aknad kinni kaetud ja neti ilmuks ainult kolmapäevaks.
ADAC ennustus:
1.Kait
2.Sander Gryn
3.Riho
4.Krusa
5.QJU2
6.Erry
7.Burns
8.Andro
Meeskondlik läheb Fiat-le.
ADAC ennustus:
1.Kait
2.Sander Gryn
3.Riho
4.Krusa
5.QJU2
6.Erry
7.Burns
8.Andro
Meeskondlik läheb Fiat-le.
Täiesti loogiline on see, et kes tahab see avalikustab enda ajad kes tahab mitte. See ei tohi kohe kindlasti saada mingiks traditsiooniks, et kui kiirelt keegi kuskil sõidab. Seda on näha ka netis ja kellel seal aega see saab ka kirja panna ja vaadata, mis vaja.
Üldiselt teen üldse ettepaneku ennustust kuskil mujal hakata pidama ning asjadest mida on müüa ja mida mitte.
Nende jaoks peaks olema siis eraldi teemad ala PS2 lisad müügiks ja siis RFC ennustus.
Siin ikkagi peaks käima jutt konkreetselt ralli eel ja pärast toimuvast.
Ennustus ja müük on siiski täitsa teised teemad.
Samuti oleks kergem ka neid jälgida kui oleks vastavad teemad sest muidu hakkad ala otsima oot see vist oli lehekülg 102 ei ei olnud ka.
Kuna ise seda RFC teemat vedanud nüüdseks vist juba 4-5 hooaega ja sellele aastal ohjad Heixike ja Krusale üle andnud siis mitte paha pärast aga, et vältida segadusi tulevikus otsustasin avaldada oma arvamust.
Kiite heaks või laitke.
Parimat,
Strike
Üldiselt teen üldse ettepaneku ennustust kuskil mujal hakata pidama ning asjadest mida on müüa ja mida mitte.
Nende jaoks peaks olema siis eraldi teemad ala PS2 lisad müügiks ja siis RFC ennustus.
Siin ikkagi peaks käima jutt konkreetselt ralli eel ja pärast toimuvast.
Ennustus ja müük on siiski täitsa teised teemad.
Samuti oleks kergem ka neid jälgida kui oleks vastavad teemad sest muidu hakkad ala otsima oot see vist oli lehekülg 102 ei ei olnud ka.
Kuna ise seda RFC teemat vedanud nüüdseks vist juba 4-5 hooaega ja sellele aastal ohjad Heixike ja Krusale üle andnud siis mitte paha pärast aga, et vältida segadusi tulevikus otsustasin avaldada oma arvamust.
Kiite heaks või laitke.
Parimat,
Strike
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
-
- Rallifoorum 24/7
- Kontakt:
Strike jutu jätkuks link kust saate lugeda kodukorra kohta.
viewtopic.php?t=2254
Alates tänasest käib ennustamine etapi põhiselt oma teema all. Kleebise e. teadaande panevad korraldajad. Punkte loeb Milor.
Ost-Müük teema asub pealehel kõige all.
viewtopic.php?t=2254
Alates tänasest käib ennustamine etapi põhiselt oma teema all. Kleebise e. teadaande panevad korraldajad. Punkte loeb Milor.
Ost-Müük teema asub pealehel kõige all.
-
- II järgu kommentaator