mnjaa soome ralli oli tore ralli ka meie hoovi peal peale selle et meie mehed võitsid oli ka meil üle pikaaja hea tunne sõitta polnud tohutut rahmeldamist ja nendest tulenevaid vigu .ja tänu selles eest peame ütlema soome kenadele "psühiaatritele " hyvää Marja ja hyvää Pekka naine nime täpselt ei mäleta . Tänu "arstil " käimisel jäi meil treening väikseks või kui päris olla siis jäi ültse ära aga pole hullu ohverdasime selle ralli et edaspidi esineda paremini
nüüd siis rallist ka ss1 läks rohkem autoga harjumiseks ja suuri vigu ei olnud paar riivamist ss2 kõik oli väga tore kuni eelviimase spliti majade vahelt välja tulemiseni kus lasime kurvi pikaks käisime tugevalt teelt väjas suur ajakaotus ss3 tuli üllatavalt hästi välja ilma vigadeta kuigi aeg oli kehv oli tunda et sõit on kindlam kui varasematel rallidel
ss4 pingutasime natukene rohkem kui esimesel läbimisel ja tuli väike vigagai ühes kiires kurvis ss5 jälle oli kuni lõpu sirgeni väga hea kuni esimese hüppeni kus kaardilugejal kukkus vihik näppude vahelt ära (hyvää Marja see virhe tuli sinun tilile )ja sealt pani edasi mälu järgi aga kuna treeninguid pole olnudki siis mälu pettis ja järgmisele hüppele läksime valesti peale ja lendasime sõna otseses mõttes otse metsa.
ss6 ei olnud mingeid suuremaid vigu päris ok
üldiselt oleme ralliga väga rahul ja lähme juba rõõmsalt saksamaale muidugi peale seda kui oleme sandri sampad ära joonud.
Kuidas Teil edeneb aklimatiseerumine Saksamaaga.
Endale meeldivad kruusateed rohkem, sest seal antakse võimalus oma eksimuse parandamiseks. Asfalti ralli on nagu köietants. Pisike eksimus ja võib rahulikult silmad kinni pigistada, sest parandada pole enam midagi, jääb vaid tagajärgi oodata.
Vabandan topelt postide eest.
Hea tava ütleb, et ennast ei ole ilus kusagile pakkuda. Mis te arvate kui rikuks seda tava ja ühesõnaga võib ka eenustaja ennast esimeseks pakkuda?
Pakun välja ka lisapunkti teenimise võimaluse e. kõige rohkem punkte kogunud meeskonna ennustamine. Õige äraarvamine annab 5 punkti.
Max punktide teenimis võimalus oleks sellisel juhul 47 ja miinimum 0.
Kuidas rahval Saksa trennid lähevad. Pean kahjuks tõdema, et ei ole peaaegu üldse saanud trenni teha ja ei teagi kas saan üldse osa võtta, kuna kolmapäeval tööl ja siin hullumaja. Aga no võimalused on 50:50. Loodan aga kõike paremat, saaks ühe punktigi.
Igal juhul edu kõigile Saksa asfaldil
Strike kirjutas:Burnsi ja Sander Gryni taktika on see vist, et oot me pole üldse sõitnud ja ei tea kas starti jõuamegi ning siis tulevad ja võidavad kõiki
Kavalad!!
Pole mingit taktikat, lihtsalt see ongi nii. Aga loodan tõesti starti jõuda.
Strike kirjutas:Burnsi ja Sander Gryni taktika on see vist, et oot me pole üldse sõitnud ja ei tea kas starti jõuamegi ning siis tulevad ja võidavad kõiki
Kavalad!!
Ega ma paha pärast
Burns eks sa ju oled ennegi nii rääkind ja siis väga hea tulemuse sõitnud rallil. Ma lihtsalt sõbralikult norin. Aga seekord kui tõesti pole saanud harjutada siis ma usun ja soovin edu algaval Saksa rallil.
>
0
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Ise ei julge midagi öelda. Soome läksime hea tundega ja tuli 13-s koht, lootsime enamat... Saksa on alati meeldinud ja see minu jaoks esimene õige asfalti ralli.
Kavalad!!
Ega ma paha pärast
Burns eks sa ju oled ennegi nii rääkind ja siis väga hea tulemuse sõitnud rallil. Ma lihtsalt sõbralikult norin. Aga seekord kui tõesti pole saanud harjutada siis ma usun ja soovin edu algaval Saksa rallil.
Ega ma seda arvanudki et paha pärast. Ma tean, et olen vahel kergelt luisanud aga nüüd on küll tõsi taga
Burns, kas lased vabalt? Jälitajad alles nii kaugel jah?
Kuus etapi on jäänud, seega me hakkame pingutama rohkem Riho, Kait ja Sander on väga näljased.... :D:D
Krusa kirjutas:Burns, kas lased vabalt? Jälitajad alles nii kaugel jah?
Kuus etapi on jäänud, seega me hakkame pingutama rohkem Riho, Kait ja Sander on väga näljased.... :D:D
Ega see edumaa nii pikk polegi ja vabalt kohe kindlasti ei võta. Lihtsalt kerge ajapuudus on.
Vaatsin just, et meeskondlikult on prantsuse tiimid + Swift sõjajalal ja Pesoo hakkab vaiksel, aga sihikindlalt oma võtma. Renoo trikk ei ole veel 100% tööle hakanud või on neil veel miskit tagataskus?
Ford hingab juba nii kõvasti Fiatile kuklasse, et meil klaasid juba udused
Saksamaa tuleb tuline ja sealsed kiired teed on taaskord kõva eelis Fiatile ja Fordile.
PS. Ilmaennustus lubab 95% vihma!!!