WRC4 & WRC Evolved
Moderaatorid: Sparco, Jaanus, Strike, Erki, Sport, Heix, Krusa
Suzuki Works Techno Ignis Team - teatab, et ekipaaš nr 12 (Ardc) on homme stardis kell 22.00, suurt konkurentsi suuretõenäosusega ei pakuta kuna piloot 38 kraadises palavikus ja käed jalad nõrgad.
Ardc'i ennustus soomes:
1. Heix
2. Burns
3. Sander Gryn
4. Krusa
5. Kait
6. Kiilakass
7. Milor
8. Riho
Edu Soomes
Ardc'i ennustus soomes:
1. Heix
2. Burns
3. Sander Gryn
4. Krusa
5. Kait
6. Kiilakass
7. Milor
8. Riho
Edu Soomes
Tere kaaskannatajad!!!!!Kell on 3.45 ja just lõpetasime Burnsiga treeningud.***** katus on juba koos sellest Soomest.Enne õhtut ei tohi vist pulti kätte võtta,muidu võib lihtsalt üle treenida.Ise ei oska kedagi pakkuda Soomes võitjax,kuna pole kõiki mehi sõitmas näinud.Samas ise olex väga rahul poodiumiga,aga nagut te kõik teate piisab ainult ühest näpukast............
Edu kõigile Soomes

Edu kõigile Soomes
Tervitus ka minu poolt.
Vaatan siin mind ennustuse pakutud
Ise võtsin eile puldi esimest korda kätte ja sõitsin kaks korda SS2 läbi.
Rohkem harjutanud pole ka.
Eks näis kas täna enne rallit saab veel midagi muuta paremaks.
Vaatan siin mind ennustuse pakutud

Ise võtsin eile puldi esimest korda kätte ja sõitsin kaks korda SS2 läbi.
Rohkem harjutanud pole ka.
Eks näis kas täna enne rallit saab veel midagi muuta paremaks.
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
-
- II järgu kommentaator
- Reactions: 0
-
- II järgu kommentaator
Tervusted ka siitpoolt. Eile sai siis tõsisemalt sõidetud ja oh imet Reanult sai nii valustalt pikalt sirgel kotti et ma ei pidanud palju peatuda ja autost toolid välja visata. Sellest palju ei muutunud. Soome on kiire ralli kui iga eksimus maksab palju sekundeid. Seege teami poolt loodan et mõni meie masin jõuab läbi häda esi 8 sisse. Ennustamine on alati selline tänamatu töö, mille eest ei maksta, kuid teen seda siiski
Kait ( tehke mis tahate, hull vend kes ei pidurda soomes enne ss3 finishit)
Burns
Krusa
Sander
Riho
Heix
Kiilakass
Milor
Kambu
Pidasime siin nõu Strikega ja ülejäänud meeskonna liikmetega ja otsustasime et keegi sellest top 8 st jääb oma kohtadest ilma sest keegi meie teamist mahub kuhugi sinna.
Seega edu kõigile õhtul ja käed higiseks
Kait ( tehke mis tahate, hull vend kes ei pidurda soomes enne ss3 finishit)
Burns
Krusa
Sander
Riho
Heix
Kiilakass
Milor
Kambu
Pidasime siin nõu Strikega ja ülejäänud meeskonna liikmetega ja otsustasime et keegi sellest top 8 st jääb oma kohtadest ilma sest keegi meie teamist mahub kuhugi sinna.
Seega edu kõigile õhtul ja käed higiseks

-
- Diagnoos: rallisõltlane
- Kontakt:
Heh ega see ,et ta rekordeid tambib ei tähenda ,et ta võidab ja nt mina ka ss1 ei pane endast kõike treeningutel välja kuna ei tahaks oma latti väga kõrgeks seada ja kui latt liiga kõrge siis peab hakkama liialt pingutama ,et latt alla saada...ja ise vaatan ,et paljudes ennustustes ma esi 8 ei mahu aga eks õhtu näitab kuna ise loodan võitu...
Loeb is God, Ogier His Right Hand but Tänak is His Right Foot.
-
- Diagnoos: rallisõltlane
Irw.
Oii, kuidas mulle see meeldib, et ralli ja ralliks ettevalmistumine algab juba esmaspäevast.
Aga mis Neste ralli võitjasse puutub, siis meile on see lihtne. Hetkel kandideerivad esimesele kohale 8 ekipaaži. Kui midagi traagilist ei juhtu, siis saavad olema vahed väga väikesed ja konkurents tihe. Hiljem aga on meil lihtsam õelda, et näe ei tulnud välja. Kuid Kait on juba otseselt kohustatud selle ralli võitma, et mitte petta oma poolehoidjaid ja fänne. Irw.
Oii, kuidas mulle see meeldib, et ralli ja ralliks ettevalmistumine algab juba esmaspäevast.
Aga mis Neste ralli võitjasse puutub, siis meile on see lihtne. Hetkel kandideerivad esimesele kohale 8 ekipaaži. Kui midagi traagilist ei juhtu, siis saavad olema vahed väga väikesed ja konkurents tihe. Hiljem aga on meil lihtsam õelda, et näe ei tulnud välja. Kuid Kait on juba otseselt kohustatud selle ralli võitma, et mitte petta oma poolehoidjaid ja fänne. Irw.
Kait on kohustatud võitma:APPI HURRAA VÄGISTATAXE!!!!!!!Milor kirjutas:Irw.
Kerime mõne etapi tagasi,näitex Uus-Meremaa.Sõitsin siis ka treeningutel väga häid aegu ja teatasin avalikult,et ma läxin seda rallit võitma,kuid üx näpukas ja oligi pizdalulja.......
Ma ei vaidle üldse vastu,et ma tunnen ennast enne Soomet ka kindlalt,kuid te ju kõik sõbrad teate kui lihtne on exida ja kui exid,siis Soome kiiretel radadel on raske midagi tagasi teha...........
Edu ja kindlat närvi teile kõigile!!!!!Väga vähe aega on stardini jäänud