Uus Markko Märtini fännileht
-
- V järgu kommentaator
- Reactions: 0
Uus Markko Märtini fännileht

-
- V järgu kommentaator

AGA SIIN SEE ON

-
- Moderaator
- Kontakt:
Kujundusel pole ju iseenesest midagi viga, aga sisu on lehel puudu! Selliseid fännilehti on Markkost juba nii mõnedki tekkinud ja kahjuks siin ära toodud leht ei paku midagi uut. Kahju
On ju vägagi palju põnevat mida teistel Markko fännilehtedel pole avaldatud ja saaks lehel ära tuua, näiteks Markko täielik võistlus ajalugu ja tulemused, mida pole vist kusagil avaldatud veel. Samuti võiks rääkida Markko isast, tema tulemustest/saavutustest, ühesõnaga pakkuda midagi uut ja põnevat, mis tõstaks lehe külastatavust ja muudaks ta erinevaks ja paremaks teistest samalaadsetest fännilehtedest.

-
- V järgu kommentaator
Aga tee ära kodanik xaus
!!!
Olen jah ise ka tegelt selliseid lehti juba hulga näinud...aga ma ei teagi,see tundus kuidagi sümpaatsem olevat.Tühjus seal suuresti valitseb,aga ehk areneb.
Ma ise mõtlen seda,et oleks tore,kui saaks ÜHE KONKREETSE fännilehe,kuhu kõik tulihingelisemad Markko fännid koonduvad.Ise olen siiani peamiselt Delfi foorumis ja uudistelehel nuuskinud ja pean häbiga tunnistama
,et siiani polnud sattunud siia Rallifoorumisse,mis paistab üks asjalik koht olema.Aga nagu juba Muistsest vabadusvõitlusest saati,ei suuda eestlased kuidagi kokkuleppele jõuda ja kipuvad igaüks oma liini ajama. Mõelda kui tore,kui Markko Märtini ÜKS ja AINUS korralik fännileht võiks eestlaseid ühendada
!!!

Olen jah ise ka tegelt selliseid lehti juba hulga näinud...aga ma ei teagi,see tundus kuidagi sümpaatsem olevat.Tühjus seal suuresti valitseb,aga ehk areneb.
Ma ise mõtlen seda,et oleks tore,kui saaks ÜHE KONKREETSE fännilehe,kuhu kõik tulihingelisemad Markko fännid koonduvad.Ise olen siiani peamiselt Delfi foorumis ja uudistelehel nuuskinud ja pean häbiga tunnistama

-
- Moderaator
- Kontakt:
Ma võin ainult oma väheseid teadmisi jagada, minust pole netilehe tegijat, kahjuks. Selleks puuduvad vastavad oskused, pole kunagi ühtegi kodulehekülge teinud ja ei hakka ka nüüd tegema 
Mis puutub Markko ühte ja ainsasse kodulehte, siis see toimiks vaid siis kui Markko ise sellest huvitatud oleks ja kaasaräägks oma lehel, nagu paljud sõitjad on teinud(Petter Soblerg, Armin Schwarz jne). kuna Markko sellest ilmselt huvitatud pole, siis peame leppima selle olukorraga mis meil on.

Mis puutub Markko ühte ja ainsasse kodulehte, siis see toimiks vaid siis kui Markko ise sellest huvitatud oleks ja kaasaräägks oma lehel, nagu paljud sõitjad on teinud(Petter Soblerg, Armin Schwarz jne). kuna Markko sellest ilmselt huvitatud pole, siis peame leppima selle olukorraga mis meil on.
-
- V järgu kommentaator