kiilakass kirjutas:Kuidas muidu kelellgi Argentiina?
Mul endal suht nadi, alles eile sain puldi kätte ülenädala aga 8 hulka tahaks ära sõita ,sest muidu pole ikka hooajalt midagi püüda.
Meeldivalt lustlik ralli, eriti meeldib SS2 Sai eile alles tõsisemalt puldi taha, aga eks täna saab käsi rohkem soojaks aetud.
Homme olen stardis 50/50 kuna firmal on õhtul 18-st sünnipäev ja sealt ei ole sünnis puududa. Ühesõnaga on segased lood... firma pidusid ju teavad kõik, et sealt sirge jalaga tagasi ei tulda...
irw sa oled väga optimistlik,kui arvad et selliselt ürituselt pääseb paaritunniga tulema...
kiilakass kirjutas:siin kisub huvitavaks varsti ütlevad kõik et võibolla ei võta osa mis värk on ega asi kõrbema hakka
Mina võtan nyyd 100% osa!!!!!
Sain sõbralt pleikari ja läks netti nii mis kole :D:D:D:D
Aga enda pleikar vist ikka selle neti asjus untsus :(
Nyyd siis treenima
Ma pean uut kaardilugejat otsima vist...praegune on eriline tuisupea.Kaotab kõiksugu asju teepeal ära...ütleb et ta olla amordi ära kaotanud ja vandaalitseb käigukasti kallal.Ja sõnavara on tal ka väga primitiivne,enamasti korrutab "what do you doing" jne.No sellise mehega ei saa ju rallit sõita...
Üldiselt tundub,et kõrgmäestik pole meie jaoks ja ootame keskmaa rallisi...hooajaks ettevalmistusest jäi alpimaja välja ja nüüd on tulemused käes
"Häda ja viletsus!" Muud nagu ei oskagi õelda. Tänu logistilisele veale jõudis meie tehnika alles esmaspäeva õhtul kohale ja kuna me ise kaardilugejaga kasutasime "puhkust" naisi ja viina nautides, siis tulemus oli kiire tulema. Esmaspäeva õhtusel treeningul ei olnud masin ega ka me ise erilises vormis ja täna õhtused vabatreeningud näitasid, et punktidele me ei võitle. Meeskond võttis siiskit vastu otsuse, et me stardime kelle 22:00 ja kasutame seda kui masina testina ja järgmiseks hooajaks valmistumisena.
Ford Team RS on meid sellest rallist maha kandnus ja loodab, et Heix, Erry ja Adi007 suudavad punktid koju tuua.
Edu neile!!!
Niimodi siis....Tänane treening sai siis lõpuks toimuma pärast kõike seda jama mis tehnikaga oli.
Vahetasime välja manuaali semi vastu ja ajad järgmised
Argetina
Peugeot 1600 Super
ss1 1.57.68
ss2 2.17.98
ss3 1.59.14
Treeningud lõppesid kell 2:13 ja nyyd puhkama homseks kimamiseks!!!!
Edu Treeninkutel:)
Kahjuks jääb minu ralli täna suure tõenäosusega vahele....kuna meie support team starman ei ole endiselt oma ülesannet täitnud ja siiani net jupsib korralikult....peab vist tegema tiimile ettepaneku uute koostööpartnerite suhtes....aga ma igaksjuhuks ei viska püssi põõsasse ja ehk ikka näeme.