WRC4 & WRC Evolved

CMR2, CMR3, WRC II Extreme...jne

Moderaatorid: Sparco, Jaanus, Strike, Erki, Sport, Heix, Krusa

Vasta
Krusa
Rallifoorum 24/7
Rallifoorum 24/7
Reactions: 0
Kontakt:

Postitus Postitas Krusa »

Eile sain onlines jutule ühe uue eestlasega "Sander Gryn". Lubas siit läbi astuda, uus veri alati teretulnud.
Loodame, et saame sel hooajal vähemalt 20 pilooti korraga starti.
Milor
Diagnoos: rallisõltlane

Postitus Postitas Milor »

Krusa kirjutas: Rääkisin eile meie vana sõbraga XKliburiga WRC4 päevilt kes väitis, et Evolvedis pidavat rooliga kiiremini saama kui puldiga. Seega siin see koer ongi maetud miks sa nii kiire oled?
See on jällegi selline "libe" teema. Usun et sirgetel ja laugetes kurvides on roolil oma eelis, kuid kurvilistel ja mahapööretega radadel on puldil omad eelised. Kõige suurema eelise annab mängurile ikkagi harjumus; klaver, pult, rool, seestvaade, väljastvaade jne.. Seda tõestate ju Teie minule, sest sõidate puldiga kiiremini kui mina rooliga. :wink:
Puldiga ei teki sul ka "vedrustuse" probleeme. Rooliga sõites oled sa ikkagi aheldatud ühte kohta ja tunnistan ausalt, et see asend on (vähamalt siiani) väääga ebamugav (selga toetada ei saa ja roolikõrgus sõltub sellest kuhu sa ta kinnitada saad e. hetkel õlgade kõrgusel. Seega väsivad selg ja käed kiiresti ära ning igasuguse sujuva teelpüsimise asemel hakkad rooli kramplikult keerama ja lolle vigu tegema, sest süvened rohkem roolikeeramisse kui rajale).
ardc
V järgu kommentaator
V järgu kommentaator

Postitus Postitas ardc »

homme stardis 22.00
tulen töristan ralli läbi, see ralli no ei istu mitte mingit pidi ega moodi :(
kait
II järgu kommentaator
II järgu kommentaator

Postitus Postitas kait »

[quote="Krusa"]Eile sain onlines jutule ühe uue eestlasega "Sander Gryn". Lubas siit läbi astuda, uus veri alati teretulnud.
Loodame, et saame sel hooajal vähemalt 20 pilooti korraga starti.[/quot Sõitsin ka üleeile Sanderiga koos.Ta on ülikiire ja see on ainult tervitav,sest toob rohkem konkurentsi
Krusa
Rallifoorum 24/7
Rallifoorum 24/7
Kontakt:

NB!
Selleks, et kõigil parem oleks on korraldajad RFCO reegleid täiustanud.
Mitte midagi kardinaalset pigem iluravi ja selgitav.
Strike
Moderaator
Moderaator
Reactions: 3

Postitus Postitas Strike »

Tulen töristan ka õhtul vaikselt läbi ralli. Ei taha see Kreeka kuidagi istuda Renaultile ning mulle see JWRC üldse.
Proud supporter of Angry Duck

Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Heix
Kontakt:

Postitus Postitas Heix »

Strike kirjutas:Tulen töristan ka õhtul vaikselt läbi ralli. Ei taha see Kreeka kuidagi istuda Renaultile ning mulle see JWRC üldse.
Kui siin juba töristamiseks läks siis eks töristan ka ralli vaikselt läbi. :D
PiltCitroën Sport
alk
I järgu kommentaator
I järgu kommentaator

Postitus Postitas alk »

irw peategelased on nii tagasihoidlikud...noh,see pidavat ka voorus olema.
Ise Kreeka radasi selgeks ei saanud ja aegades kaotan parematele a'20 sekki per states.Et lepin siis viimasekoha ja 1 punktiga.
Kuna kasutame ühte PS2-te siis mina stardin 21.00 ja Milor 22.00
Edu siis kõigile Kreekas!
Krusa
Rallifoorum 24/7
Rallifoorum 24/7
Kontakt:

Vaatasin eile üle JWRC masinate andmed. Kaks võimsamat on Fiat ja Renault(võrdsed), siis tulevad Suzud ja tsipa jääb maha Ford. Kahjuks kõige kehvemate andmetega oli Peugeot. Niisama huvi pärast kiskusin masinad laiali ja tuulasin nende kallal ööläbi :)
Heix
Kontakt:

Postitus Postitas Heix »

Krusa kirjutas:Vaatasin eile üle JWRC masinate andmed. Kaks võimsamat on Fiat ja Renault(võrdsed), siis tulevad Suzud ja tsipa jääb maha Ford. Kahjuks kõige kehvemate andmetega oli Peugeot. Niisama huvi pärast kiskusin masinad laiali ja tuulasin nende kallal ööläbi :)
Ei noh aitähh sulle Krusa :D :D Siis ma ei imesta miks ma teile alla jään.
PiltCitroën Sport
Milor

Õhtused treeningsõidud näitasid, et meeskond on tugev ja mehhaanikud mõistavad oma tööd.
SS1 - vedrustus ei ole just ideaalne, kuid sai leitud selline rahuldav seadistus.
SS2 - ise olen piduritega vägagi rahul, ainult, et uue seadistuse katsetamiseks ei jätkunud piisavalt aega.
SS3 - Fordil jääb endiselt jõust vajaka. Mehhaanikud üritavad masinast viimast võtta. Peainsener ei kiitnud seda heaks ja on kindel, et sellise mootoriga finišini ei jõuta.

Luureandmed näitavad, et Acropolise rallil meil poodiumile asja pole, kuid ... võitleme iga punkti eest.

Kella 22:45-ks peaks õudusunenägu mõõdas olema ja kõikidele küsimustele vastused käes olema.

Edu kõigile!

Ja nüüd tarkusetera tõristajatele: "Mida aeglasemalt sõuad, seda kaugemale jõuad!".
kiilakass
Kontakt:

Postitus Postitas kiilakass »

Suzuki tiim palus kiilakasiil tuua niivõrd palju punkte milleks ta võimeline on kuna Burns ei võta osa ja Ardc lubas ralli ainult läbi töristada ja tiim andis mulle ka hoiatuse ,et ma püsiks rohkem rajal kui baaris ,sest kõik see nädal enne akropolist olin ma purjus ja seega trenn paranka aga õhtul annan kõik endast oleneva ,et suzukid kõrgel hoida ja ,et fiatid vvahet vähendaksid...
Krusa
Rallifoorum 24/7
Rallifoorum 24/7
Kontakt:

Mis seal salata FIAT ootab kõvat noosi Kreekas.
Zerocold
V järgu kommentaator
V järgu kommentaator

Postitus Postitas Zerocold »

Aga mina ei ole kindel, et saan viimasegi koha peale sõita....eilne trenn oki nagu startreki film.....et nii jubedat hakkimist pole ma enne näinud (kuidas eile pilt hakkis....pean starmanile tegema mingi kaebuse neti kvaliteedi peale) aga loodan, et niipalju saan ka ikka sõidetud, et vähemalt viimasekoha punkt saab toodud....
ardc
V järgu kommentaator
V järgu kommentaator

Postitus Postitas ardc »

Vähene parandus, kuna Burns ei osale ja kogu koorem jääb Kiilakassile siis tiimilt saime korralduse anda endast parima et tuua meeskonnale punkte. Loodame teha ilusa esitluse, kuigi trenni ajad näitavad selliseid aegu, et vanaema oleks ka tõukegaga kiirem :)
Milor

Küsimus moderaatoritele ja teistele foorumi külastajatele.
Kas oleks mõeldav või üldse mõtekas, teha eraldi teema, kus saab eelnevalt ennustusi teha? Seda ei pea tegema kõigi 21 mängija kohta vaid I-VI koht. Ennustama ei peaks mitte ainult sõitjad/võistlejad vaid kõik kes soovivad. Ennustamis tulemusi võiks samuti hakata punktiliselt hindama ja sellest tekiks veel üks võistlus.

Ennustan:
Krusa, Strike, Riho, Kiilakass, Heix, Kait ja Adi007
:wink:
Matthiew
I järgu kommentaator
I järgu kommentaator

Postitus Postitas Matthiew »

ise ei osale täna, aga ennustan:

Krusa, Riho, Kiilakass, Strike, Heix, Kait
Heix
Kontakt:

Postitus Postitas Heix »

Ega jah, kui enne arvasin , et on lootust ka poodiumile siis veidi aega tagasi see lootus kustus :( taas tehnilised probleemid :(

Ennustan: Krusa,Milor,Riho,Strike,Kait,Erry
PiltCitroën Sport
alk
I järgu kommentaator
I järgu kommentaator

Postitus Postitas alk »

Minu ennustus siis järgmine:Krusa,Riho,Milor,Strike,Heix,Kait...
kiilakass
Kontakt:

Postitus Postitas kiilakass »

ss1-tuli suhteliselt vigadeta aga kaotus tuli 2-3 kurvist kus võtsin hoo täiesti mõtetult maha
ss2-polnud nädal aegu pulti kätte saanud ja ega sealt midagi tulla saanudki
ss3-puu-mets-kivi-puu-mets-kivi ja kõige lõpuks lagunes autol vedrustus mis on meid kimbutanud mexico rallist saadik ja ei tea mis tuleb argentiinast loodame ,et saame vedrustuse korda ja hakkab tulema paremaid tulemusi kui siiani ja tiim palus meil ralli pooleli jätta ,et uurida mis siis vedrustusel viga on...ja esimeste katsete halvad ajad olid ka vedrustuse viga seega ei tea kas suzu on hea ainult kõval pinnasel...
Vasta