Endal ka esimesed treeningsõidud seljataga.
Acropolis`e rallist võib kujuneda päris põnev ralli, sest rajad on seal vaheldusrikkad ja peaksid pakkuma igale maitsele oma.
SS1 on meile paras piin ja lisaks sellele ei suuda õiget vedrustust leida.
SS2 on midagi meie maitsele, kuid pidurid ei toimi õigesti.
SS3 on mäkketõus ja tundub, et Fordil jääb seal natukese jõust vajaka.
Hetke seisuga oleme me veel positiivsed ja loodame täna õhtustel treeningsõitudel probleemidest üle saada.
Üritasin ka eile treeningust osa võtta,aga...tundub,et meie tiimis keegi saboteerib minu etteastet ja oli valanud mulle klaasi süütevedelikku...selle tulemusena ei jõudnud kordagi esimesest kurvist kaugemale...
alk kirjutas:Üritasin ka eile treeningust osa võtta,aga...tundub,et meie tiimis keegi saboteerib minu etteastet ja oli valanud mulle klaasi süütevedelikku...selle tulemusena ei jõudnud kordagi esimesest kurvist kaugemale...
Mehhaanikul ei olnud käepärast õiget anumat, kuhu pidurivedeliku lasta ja otsustas selleks kasutada esimest ettejuhtuvat limonaadipudelit. Paari hetke pärast saabus sinna, oma esimeselt treeningsõidult, Siilikuusk ja otsustas oma kuivavat kurku limonaadiga leevendada.
Ega sa ometi seadistuse kallale pole läinud? Teatavasti mängus sees saad seadistada, aga netis mitte. Seega suht mõttetu seadistust näppida, või puhud niisama "pasunat"?
QJU2 kirjutas:Eile pidi nutt kurku tulema. Masin ei taha liikuda Kreeka teedel. Võrreldes teiste teamidega tundub et Kreeka saab olema mitte Renaulti jaoks.
Renoo jääb ainlt sirgetel pisut maha nt.SS1, aga SS3 suutis Strike eile sini-kollasega imet teha.
Krusa kirjutas:
Ega sa ometi seadistuse kallale pole läinud? Teatavasti mängus sees saad seadistada, aga netis mitte. Seega suht mõttetu seadistust näppida, või puhud niisama "pasunat"?
nii ja naa. Sai roolile uus laud hangitud ja nüüd vedrustus väga madalal ja pilt jube kaugel.
küll on lahe, et mehed saavad trenni juba teha....ma ise loodan, et minu mehaanikud saavad täna õhtuks auto toitesüsteemi töökorda (mäletatavasti eelmise etapi eel tangiti mulle diislit) ja ehk saan ise ka pilgu peale visata acropolise teedele......enne ei ole seal sõitnud.
Krusa kirjutas:
nii ja naa. Sai roolile uus laud hangitud ja nüüd vedrustus väga madalal ja pilt jube kaugel.
Rääkisin eile meie vana sõbraga XKliburiga WRC4 päevilt kes väitis, et Evolvedis pidavat rooliga kiiremini saama kui puldiga. Seega siin see koer ongi maetud miks sa nii kiire oled?