WRC4 & WRC Evolved
Moderaatorid: Sparco, Jaanus, Strike, Erki, Sport, Heix, Krusa
-
- II järgu kommentaator
- Reactions: 0
Renault Teami ametlik pöördumine
Seoses Renaulti meeskonna ( seal hulgas ka yks naine ) halva seisukorraga meistrivõistlustel ja kaalunud mitmeid variante võimalike hulgas. Otsustasime teha ettepaneku vanameister Strikele ühineda Renaulti teamiga. Mis tingimustel oleks vana rallilegend nõus ühinema meie teamiga ja millal oleks võimalik tal esimene ralli kaasa teha ?
Renoo tiim
Seoses Renaulti meeskonna ( seal hulgas ka yks naine ) halva seisukorraga meistrivõistlustel ja kaalunud mitmeid variante võimalike hulgas. Otsustasime teha ettepaneku vanameister Strikele ühineda Renaulti teamiga. Mis tingimustel oleks vana rallilegend nõus ühinema meie teamiga ja millal oleks võimalik tal esimene ralli kaasa teha ?
Renoo tiim
Strike on väga heas vormis ja võiks liituda juba täna...nägin teda üleeile Türgit sõitmas.
Täna kipub päris põnev sõit tulema:Burns tegi eile super aegu...aga KGB andmetel ei ole talle veel kuld kaela riputatud...igatahes vahed peaksid kujunema esi kuuiku seas üsna väikesteks.
Enda kordaminekuks loeks seda,kui võitjale ei kaotaks üle 30 seki...edu siis kõigile ja mina stardin 21.00
Täna kipub päris põnev sõit tulema:Burns tegi eile super aegu...aga KGB andmetel ei ole talle veel kuld kaela riputatud...igatahes vahed peaksid kujunema esi kuuiku seas üsna väikesteks.
Enda kordaminekuks loeks seda,kui võitjale ei kaotaks üle 30 seki...edu siis kõigile ja mina stardin 21.00
Tere kõigile.QJU2 kirjutas:Renault Teami ametlik pöördumine
Renoo tiim
Tõesti täna endalegi üllatuseks tegi mulle pakkumise JWRC sarjaga liituda Renault team.
Peale mõningasi läbirääkimisi leppisime Renault tiimijuhtidega kokku, et sõidan kaasa juba täna algava Türgi ralli. Kuigi trenni tehtud peaaegu, et 0km siis oleks lihtsalt soov proovida, et kas saan üldse hakkama enam tugevas konkurentsis ning kui õnnestub siis ehk tuua Renault tiimile punkti või paar.
Samuti sai lepitud kokku see, et ma trenni tõsiselt siiski etappideks tegema ei hakka kuna peaaegu pool hooaega seljataga ning individuaalsetiitli eest võidelda on täiesti ebareaalne ning, et osalemine kõikidel rallidel pole kindel ja kohustuslik.
Seega üritan võimalikult hästi esineda järelejäänud hooajal Renault värvides ning üritada olla kohal võimalikult paljudel rallidel ja meeskonnale tuua mõned punktid juurde ning hea õnne korral ehk ka sattuda korra või paar poodiumile.
Võidule ma see hooaeg kindlasti ei sõida sest sellist aega harjutada pole ning esimesed 5-6 sõidavad ikka väga kiireid aegu.
Kui peaks õnnestuma mõnel etappil edestada neist paari sõitjat olen juba rahul tulemusega.
Saab siis näha kuidas saab olema Renault juhtimine (millega pole veel ühtegi km sõitnud)Türgi teedel.
P.S Mingit korraliku tulemust minult üle tükiaja esimeselt rallilt pole mõtet oodata. Pigem on tegu harjutamise ja harjumisega.
Edukat rallit kõigile Türgis,
Strike
Viimati muutis Strike, 18 Okt 2006, 15:38, muudetud 1 kord kokku.
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
Ma pole tagasiHeix kirjutas:Teadanne!!!
Strike lisatud Renault Motorsport tiimi.
Edukat järelejäänud hooaega ning tere tulemast tagasi
RFCO korraldajad.

Lihtsalt aitan veidi sõpru

Kui nüüd nii võtta siis Türgi ralli on mul Rallifoorumi meistrikate ajaloos 69-s ametlik start ja kuues hooaeg, mis küll sedapuhku poolik.
Seega siis järgmine ralli kus iganes see siis ka olema saab peaks olema juubeli hõnguline 70 starti. Uhh seda polegi nii vähe kui nüüd endamisi mõtlema hakkan.
Eks näis kas mingi valemiga 100 ka kokku kogun kunagi.
Proud supporter of Angry Duck
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
Kas sul oleks niipalju aega, et teha statistika kõikide sõitjate kohta ja see kuskile siia üles panna?Strike kirjutas:Ma pole tagasiHeix kirjutas:Teadanne!!!
Strike lisatud Renault Motorsport tiimi.
Edukat järelejäänud hooaega ning tere tulemast tagasi
RFCO korraldajad.
Lihtsalt aitan veidi sõpru
Kui nüüd nii võtta siis Türgi ralli on mul Rallifoorumi meistrikate ajaloos 69-s ametlik start ja kuues hooaeg, mis küll sedapuhku poolik.
Seega siis järgmine ralli kus iganes see siis ka olema saab peaks olema juubeli hõnguline 70 starti. Uhh seda polegi nii vähe kui nüüd endamisi mõtlema hakkan.
Eks näis kas mingi valemiga 100 ka kokku kogun kunagi.
-
- I järgu kommentaator
- Reactions: 0
kuna tyrgi ralli on yks mu lemmikrallisid siis otsustasin osa võtta kuigi ajaga oli väga kitsas koos. enda treening oli ca 15 minti teisipäeva õhtul ja kevadise etapi treening, kust nii mõndagi meeles oli. oma sõiduga olen täitsa rahul. läksin suht kindla peale välja ja ei riskinud. ei oska kyll midagi öelda aga ise arvan et esikymnesse peaks ikka mahtuma. loodan et teistel läks/läheb halvasti
:D siis tõuseks kõrgemale. kahju aint et mul tõesti nii vähe aega oli. mudu oleks võibolla hakand kaitsma oma eelmise hooaja 4. kohta. koolielu on ikka raske. edu siis teistele...
...kivide ja kändude uurimisel (muhahaha:D)

...kivide ja kändude uurimisel (muhahaha:D)