Jaanuaris saad juba järgmist masinaklassi katsuda, siis algab järgmine hooaeg.alk kirjutas:Võtaks siis siin foorumis ka nimeks Siilikuusk.Krusa kirjutas:Alk,
Üritaks su nime siin ja netis kuidagi sünkrooni viia, muidu segadust rohkem kui asi väärt. Alk - Siilikuusk.
Eks peab siis kõvasti trennima nagu Krusa ütles...aga kuratküll,hirmsasti tahaks oma nina sinna TOP-i meestele vahele pista...Proovin ka siis pealtvaates sõita ega 1600 seda WRC tunnet nagunii kätte saa...
WRC4 & WRC Evolved
Moderaatorid: Sparco, Jaanus, Strike, Erki, Sport, Heix, Krusa
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 0
- Kontakt:
-
- II järgu kommentaator
Jah, juhtus nii. Meile tundus et finishi koridoris seisis yks auto nr 12 ilma koobasteta. See selleks. Tundub, et see asi on nüüd lahendatud. Soovin õnne poodiumile. Endal hea meel et nii kõrge koha suutsin Renaultiga välja sõita. Aga mis siin salata Adi on ka tubli. Edu soovides ja Türgis kohtumisi oodates 

tervitused,
palju õnne poodjumile. ralli täielik pettumus! auto käitumine täielik jama, eesmärk 10 hulka jõuda lõppes fiaskoga Sad, piruett puu kivi jne Sad
selgitus siis nende koobaste kohta:
nimelt esimese katse alguses kaldusime kiires kurvis rajalt ja lõhkusime auto ja nii õnnetult et küljest kukkusid koopa laiendid, kuna meeskonnal oli auto remontimisega kibe kiire siis ei jõutud neid asendada ja tuli startida ilma Sad mehaanikutega sai urjustatud ja lubasid et enam seda ei juhtu, eks ka meie püüame kaardilugejaga püsida rohkem teel. tyrgis loodame olla 10 hulgas, saime paar näpunäidet kiirelt sõitjalt, tänu Sulle Smile
palju õnne poodjumile. ralli täielik pettumus! auto käitumine täielik jama, eesmärk 10 hulka jõuda lõppes fiaskoga Sad, piruett puu kivi jne Sad
selgitus siis nende koobaste kohta:
nimelt esimese katse alguses kaldusime kiires kurvis rajalt ja lõhkusime auto ja nii õnnetult et küljest kukkusid koopa laiendid, kuna meeskonnal oli auto remontimisega kibe kiire siis ei jõutud neid asendada ja tuli startida ilma Sad mehaanikutega sai urjustatud ja lubasid et enam seda ei juhtu, eks ka meie püüame kaardilugejaga püsida rohkem teel. tyrgis loodame olla 10 hulgas, saime paar näpunäidet kiirelt sõitjalt, tänu Sulle Smile
-
- Diagnoos: rallisõltlane
Kuna kolmapäev on lähenemas, siis oleks vast asjakohane meeldetuletus kiirematele meestele (Burns, Krusa, Kiilakass, Riho, Heix, Kait, jne...), et mängukaaslasi tuleb ka hoida. St. ärge kihutage nii kiiresti eest ära, vaid olge viisakad ja oodake ikka aeglasemaid ka järele.
NB! Palun mitte näkku lüüa..
-
Ok, eks ma üritan aeglasemalt sõita aga ma ei hakka lubama, kui hästi mul see välja tulebMilor kirjutas:Kuna kolmapäev on lähenemas, siis oleks vast asjakohane meeldetuletus kiirematele meestele (Burns, Krusa, Kiilakass, Riho, Heix, Kait, jne...), et mängukaaslasi tuleb ka hoida. St. ärge kihutage nii kiiresti eest ära, vaid olge viisakad ja oodake ikka aeglasemaid ka järele.

Diagnoos- Rallisõltlane
-
- Kontakt:
Kle sulle üks hea soovitus. Ära stardi üldseBurns kirjutas:Ok, eks ma üritan aeglasemalt sõita aga ma ei hakka lubama, kui hästi mul see välja tulebMilor kirjutas:Kuna kolmapäev on lähenemas, siis oleks vast asjakohane meeldetuletus kiirematele meestele (Burns, Krusa, Kiilakass, Riho, Heix, Kait, jne...), et mängukaaslasi tuleb ka hoida. St. ärge kihutage nii kiiresti eest ära, vaid olge viisakad ja oodake ikka aeglasemaid ka järele.
NB! Palun mitte näkku lüüa..![]()
![]()

-
- IV järgu kommentaator
See on tõesti hea soovitusHeix kirjutas:Kle sulle üks hea soovitus. Ära stardi üldseBurns kirjutas:Ok, eks ma üritan aeglasemalt sõita aga ma ei hakka lubama, kui hästi mul see välja tulebMilor kirjutas:Kuna kolmapäev on lähenemas, siis oleks vast asjakohane meeldetuletus kiirematele meestele (Burns, Krusa, Kiilakass, Riho, Heix, Kait, jne...), et mängukaaslasi tuleb ka hoida. St. ärge kihutage nii kiiresti eest ära, vaid olge viisakad ja oodake ikka aeglasemaid ka järele.
NB! Palun mitte näkku lüüa..![]()
![]()
![]()
![]()