OK OK Mis siin ikka. Üks aiast teine aia august. Mina panin tabeli põhimõttelsiet selle pärast, et teema oli kas Urmo on teine või kolmas.
PS: Põhimõtteliselt võis ka minu õigeks lugeda kuigi jah vahelt oli kaks nime puudu.
Aga sa ise oleks võinud ka vaeva näha mitte mulle turja karata. Seega ei olnud mu rekatsioon üle pakutud nii väga. Kui siis väheke.
Nüüd on õige tabel üleval ja problem lahendatud
>
0
Man and machine against mother nature!!! "I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
kajakas1 kirjutas:Just! Probleem lahendatud. Btw, kes vaatavad BFG tabelist, siis seal katseajad on õiged, ainult üldtabel paneb segast.
Sa Kajakas ära solvu jah, lihtsalt sellest ajast kui te liigikaaslastega merelt linna prügimäele kolisite, on see suhtumine teisse, noh - nii nagu ta on.
ja wrcmastersi kaudu tulevad splitid näitavad justkui käiks 15s katse
kas keegi ralliraadiot kuulab?
tegelikult ei ole seal vahet, ralli lõpus on vahed niikuinii suured ning see, kas praegu on ta 3. või 4. ja vahed on vaid sekundites, ei mängi suurt rolli
Sellisel juhul on valed katseajad, mida see sama leht näitab. Samu katseaegu näitab ka wrc.com ja kui need õiged on valetab BFG lõpptabel. Aga miks kolis splitimasin ja wrc.com katsele SS15?
>
0
Viimati muutis kajakas1, 14 Okt 2006, 11:46, muudetud 1 kord kokku.
raadiost rääkis, et vihma hakkas sadama 12 katse lõpus. kui järgmisel katsel kõvasti sajab (pikk katse ka 27km) siis võib siin veel juhtuma hakata. igast asju.
edit. kuigi praegu on veel kuiv
>
0
Viimati muutis sk8erboi, 14 Okt 2006, 12:12, muudetud 1 kord kokku.