Hooaeg 2006
Moderaatorid: Jaanus, Erki, RudiTurbo, mrali, nimh, Frank
Uskumatu tõesti, kurb, et see nii lõppes, minu jaox ka 90% läinud see tiitel.
Schumacher oli siiski see hooaeg Alonsost kõvem, Alonsol rohkem vedamist olnud ning Schumacheril vist rohkem katkestamisi kah kui Alonsol aga nu mis teha
Schumacher oli siiski see hooaeg Alonsost kõvem, Alonsol rohkem vedamist olnud ning Schumacheril vist rohkem katkestamisi kah kui Alonsol aga nu mis teha

<Gener_AL> what was the name of that rally driver early nineties juhan kankernaun ... he was an awsome driver ...
www.liveforspeed.net
www.liveforspeed.net
-
- Diagnoos: rallisõltlane
- Reactions: 0
ei ole midagi rohkem katkestamisi. mõlemad see hooaeg siiani katkestanud kahel etapil. eks vaatab viimase etapi ka ära aga hetkel tundub, et kõige olulisemad (potentsiaalsemad) punktid lasi schumacher käest Monacos, kui parkis ennast kvalifikatsioonis kurvi ja pidi seetõttu alustama rivi lõpust. tulemuseks 4p alonso 10p vastuRudiTurbo kirjutas:Uskumatu tõesti, kurb, et see nii lõppes, minu jaox ka 90% läinud see tiitel.
edit: tõepoolest, ungaris ms katkestas lõpus, kuid sai siiski 1p. seepärast ei pidanud seda "päris" katkestamiseks.
Viimati muutis sk8erboi, 09 Okt 2006, 16:30, muudetud 1 kord kokku.
Tegelt on siiski Schumacher 3 korda kadkestanud ja Alonso 2 korda.sk8erboi kirjutas:ei ole midagi rohkem katkestamisi. mõlemad see hooaeg siiani katkestanud kahel etapil. eks vaatab viimase etapi ka ära aga hetkel tundub, et kõige olulisemad (potentsiaalsemad) punktid lasi schumacher käest Monacos, kui parkis ennast kvalifikatsioonis kurvi ja pidi seetõttu alustama rivi lõpust. tulemuseks 4p alonso 10p vastuRudiTurbo kirjutas:Uskumatu tõesti, kurb, et see nii lõppes, minu jaox ka 90% läinud see tiitel.
Üks kadkestamine oli Ungaris ,3 ringi enne lõppu ,kui ta vihmarehviga üritas kuival vastu pidada.Seal sai ta tänu Kubica disklafile Ühe punkti kirja.
Kahju ,et nii läks.
Alonso küll tiitlit pole ära teeninud.

-
hehe. eiusu, et alonso v schumi fännid vastase võidu puhul sellega niisama nõustuksidFrank kirjutas:Teate mis virisevad foorumlased, tiitlit on väärt kiireim ja stabiilseim võidusõitja. Autospordis ei käi asjad niimoodi, et sina mulle ei meeldi, aga sina meeldid, sa saad tiitli.

-
-
- I järgu kommentaator
täpselt! mul sama lugu.Mask kirjutas:Ma lisalt ei saa olla Alonso poolt.
Ta on lihtsalt liiga ebameeldiv persoon.
Ta virisemine viskab kopa ette.
Kord kiusavad F1e bossid teda ,kui ta karistada saab.
(Kuigi ise terroriseeris kahel vabatreeningutel järjest Rober Doornbosi)
Kord jälle Renault'i tiim kes ei lase teda võita.
Ise oled samasugune ehk siis Schumacheri vihkaja, oled ju alati olnudFrank kirjutas:Ainuke sõitja keda ma sooviksin üldse toetada on Mark Webber. Alonso, M.Schumacher ja paljud teised pole mulle kunagi sümpaatsed olnud.

<Gener_AL> what was the name of that rally driver early nineties juhan kankernaun ... he was an awsome driver ...
www.liveforspeed.net
www.liveforspeed.net
-
- IV järgu kommentaator
http://www.sportnet.ee/index.php?id=34404sk8erboi kirjutas:võiks hoopis spekuleerida, kas Hamilton saab de la Rosa asemel Brasiilias rajale fifti-sixti et saab.
Four wheels move your Body, Two wheels move your Soul.
Aga seda ta ju just ütleski, ja et Alonso vihkaja ka.RudiTurbo kirjutas:Ise oled samasugune ehk siis Schumacheri vihkaja, oled ju alati olnudFrank kirjutas:Ainuke sõitja keda ma sooviksin üldse toetada on Mark Webber. Alonso, M.Schumacher ja paljud teised pole mulle kunagi sümpaatsed olnud.
gaas on endiselt laiffi
Just ja ma ei öelnud, et ma vihkan neid. Jah, ma võin neid kiruda, kuid ma ei vihka ühtegi inimest keda ma ei tunne.Erki kirjutas:Aga seda ta ju just ütleski, ja et Alonso vihkaja ka.RudiTurbo kirjutas:Ise oled samasugune ehk siis Schumacheri vihkaja, oled ju alati olnudFrank kirjutas:Ainuke sõitja keda ma sooviksin üldse toetada on Mark Webber. Alonso, M.Schumacher ja paljud teised pole mulle kunagi sümpaatsed olnud.
Ebasümpaatne inimene ei ole sama, mis inimene keda vihkad.
"Come on, you can see more than that"