WRC4 & WRC Evolved

CMR2, CMR3, WRC II Extreme...jne

Moderaatorid: Sparco, Jaanus, Strike, Erki, Sport, Heix, Krusa

Vasta
kiilakass
Diagnoos: rallisõltlane
Reactions: 0
Kontakt:

Postitus Postitas kiilakass »

milor muidugi oleks sul võimalus me karuselliga liituda aga sul olks põhimõtteliselt vaja ennast netti ära regada ja seda oskavad sulle paremini juhatada krusa ja heix
Girlpower
IV järgu kommentaator
IV järgu kommentaator

Postitus Postitas Girlpower »

Kiilale õnne minugi poolt :flower: !

Kui nüüd rallist rääkida siis no ma ei tea - kuidagi jube ebaõnnestunult läheb see junsude algus :? . Midagi läheb alati metsa... närvid läbi juba :D. Aga no mis seal ikka - töristame edasi !!!
erry
II järgu kommentaator
II järgu kommentaator

Postitus Postitas erry »

Kiilakale paljud õnned ja soovin sulle palju pappi ning, et tillernoks seisaks! Ülejäänud mis õnneks vaja, saab juba osta.

Esimene ring läks minulgi täiega metsa ega saa endaga üldse rahul olla aga õnneks suutsin teiseks ringiks normaalsed tulemused välja sõita.
erry
II järgu kommentaator
II järgu kommentaator

Postitus Postitas erry »

Burns kirjutas:Mul tulid kõik katsed päris hästi välja kuni SS5-ni. Kõigepealt ei saanud ma sinna katsele sisse kuna nett jamas ja kui ta siis lõpuks sisse logis siis olid mul närvid jumala läbi ja rütm täielikult läinud. Ja seal kus mäest alla tuled, enne seda silda, ei pööranud ma sillale välja ja panin täiega aeda. Tlemuseks mootor puru. Aja kadu oli paratamatu. Krt kui vihale ajas. Aga SS6 läks taas päris hästi. Nii, et ootame aegu ja vaatame mis saab. Kuulsin, et Kiilakass oli hästi sõitnud ja poleks midagi selle vastu, kui tema võidaks. ikkagi meeskonnakaaslane.
Nägin pealt seda ja mõtlesin, kas tõesti siin sillal läheb su esikoht kaotsi aga sa oled ikka julm kimaja küll,müts maha.
QJU2
II järgu kommentaator
II järgu kommentaator

Postitus Postitas QJU2 »

Hilinenud õnnitlused Kiilakassile !
Burns

Postitus Postitas Burns »

Milor, ei näe probleemi miks te ei saaks karuselliga liituda aga jah kõigepealt peaksite netplay kasutajad ära tegema jne...

Krusa, kas rallikokkuvõtteid ka taaskord lugeda saab?

Olen sutsu Küprost sõitnud ja täiesti ulme ralli on see, eriti SS1, no see mäest alla laskumine on ikka niikui kelgu peal. SS3 on mulle täielik tundmatu maa aga no eks ma ürita anda endast parima.
Diagnoos- Rallisõltlane
Strike
Moderaator
Moderaator
Reactions: 3

Postitus Postitas Strike »

Burns kirjutas:Milor, ei näe probleemi miks te ei saaks karuselliga liituda aga jah kõigepealt peaksite netplay kasutajad ära tegema jne...

Olen sutsu Küprost sõitnud ja täiesti ulme ralli on see, eriti SS1, no see mäest alla laskumine on ikka niikui kelgu peal. SS3 on mulle täielik tundmatu maa aga no eks ma ürita anda endast parima.
Hakkab jälle Bursni kaval uinutamistaktika. Siis tuleb mees ja võidab ralli :D Huvitav kui kaua veel konkurendid sind usuvad, et sulle mõni katse raskusi valmistab :)
Proud supporter of Angry Duck

Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
kiilakass
Kontakt:

ma proovisin ka eila ss1 on jah karm kohe üldse ei funka ja ss2 ja ss3 ei funka kohe mitte...
Heix
Kontakt:

Postitus Postitas Heix »

Ega eriti ei suju jah see sõit. Peab vist paariks päevaks kiivri varna riputama ja lõõgastuma :lol:
PiltCitroën Sport
Burns

Strike kirjutas:
Burns kirjutas:Milor, ei näe probleemi miks te ei saaks karuselliga liituda aga jah kõigepealt peaksite netplay kasutajad ära tegema jne...

Hakkab jälle Bursni kaval uinutamistaktika. Siis tuleb mees ja võidab ralli :D Huvitav kui kaua veel konkurendid sind usuvad, et sulle mõni katse raskusi valmistab :)
Küpros tundub tõesti praegu raske aga no eks ma tee trenni jälle ja arvan, et asi läheb kergemaks. Teema muidugi selles ka, et olen seda üldse suht vähe sõitnud!!!
Millal siis "come backi" plaanid, tean millal veel rohkem trenni tegema hakata :D :D
Diagnoos- Rallisõltlane
Strike
Moderaator
Moderaator

Burns kirjutas:Millal siis "come backi" plaanid, tean millal veel rohkem trenni tegema hakata :D :D
Come backi ei plaani nii peagi, kui üldse. Ehee kuid võib juhtida, et niisama just for fun sõidan mõne etappi tõsiselt kaasa ja eks te siis saate seda teada kui ma kohal olen mitte ennem. :D

Michael Park R.I.P
kiilakass
Kontakt:

sa võiks ikka tagasi tulla sest siis oleks pinge haripunktis
Burns

Strike kirjutas:
Burns kirjutas:Millal siis "come backi" plaanid, tean millal veel rohkem trenni tegema hakata :D :D
Come backi ei plaani nii peagi, kui üldse. Ehee kuid võib juhtida, et niisama just for fun sõidan mõne etappi tõsiselt kaasa ja eks te siis saate seda teada kui ma kohal olen mitte ennem. :D
Ootan juba suure huviga. Tean, et just for fun on palju lihtsam sõita, kui kindlate aegade ja punktide peale. Ja tegelikult on vahe meeletu võrreldes eelmiste hooaegadega, kus said rahulikult oma ajad kodus ära sõita. Neti ralli on ikka midagi muud. Aga see kõik on ainult minu meelest nii. :lol: :lol:
Diagnoos- Rallisõltlane
Strike
Moderaator
Moderaator

Burns kirjutas:Tean, et just for fun on palju lihtsam sõita, kui kindlate aegade ja punktide peale. Ja tegelikult on vahe meeletu võrreldes eelmiste hooaegadega, kus said rahulikult oma ajad kodus ära sõita. Neti ralli on ikka midagi muud. Aga see kõik on ainult minu meelest nii. :lol: :lol:
Eks ma Rootsis ja Mehhikos nö vana rasva pealt natuke pingutasin ka. Tulemuseks oleks olnud igati korralik poodiumi koht.
Eks vahest saab ilma trennita ka kiirelt aga mitte palju. Seega kui nüüd olen jõudnud siis olen kolmapäeviti lihtsalt seltskonna mõttes kaasa sõitnud ilma ühegi eesmärgita. Eelmine reede käisime Krusaga Kaitil külas. Siis nad narrisid mind, et noh pensio, et enam ei saa samasi aegasi nagu meie jah. Kui mehed pidu tegi selle ajaga laksasin neile ette sellise aja SS2 Itaaliale, et Kait alles pühap helistas kle nüüd sõitsin su aja üle. õrritage, õrritge :) :D
Viimati muutis Strike, 06 Okt 2006, 16:16, muudetud 1 kord kokku.

Michael Park R.I.P
Krusa
Rallifoorum 24/7
Rallifoorum 24/7
Kontakt:

Postitus Postitas Krusa »

Tere Milor & Siilikuusk,

Teretulemast virtuaal WRC maniakkide seltsi. Hooaeg alles ees ja kadunud pole midagi.
Tiimi eelistuse jätan meelde, vastan teile peale väikest arutelu kohtunikega. Seni tehke reeglid RFC Online Challange teema alt endale selgeks, et miskeid arusaamatusi ei oleks ja kui on küsimusi, siis küsige julgelt.

PS.Siilikuuske nägin ükspäev "Standardis" sõitmas, mis sa seal töristad? "Custom"-s on kõik lahungud ja sõitjad.
Burns

Strike kirjutas:
Burns kirjutas:Tean, et just for fun on palju lihtsam sõita, kui kindlate aegade ja punktide peale. Ja tegelikult on vahe meeletu võrreldes eelmiste hooaegadega, kus said rahulikult oma ajad kodus ära sõita. Neti ralli on ikka midagi muud. Aga see kõik on ainult minu meelest nii. :lol: :lol:
Eks ma Rootsis ja Mehhikos nö vana rasva pealt natuke pingutasin ka. Tulemuseks oleks olnud igati korralik poodiumi koht.
Eks vahest saab ilma trennita ka kiirelt aga mitte palju. Seega kui nüüd olen jõudnud siis olen kolmapäeviti lihtsalt seltskonna mõttes kaasa sõitnud ilma ühegi eesmärgita. Eelmine reede käisime Krusaga Kaitil külas. Siis nad narrisid mind, et noh pensio, et enam ei saa samasi aegasi nagu meie jah. Kui mehed pidu tegi selle ajaga laksasin neile ette sellise aja SS2 Itaaliale, et Kait alles pühap helistas kle nüüd sõitsin su aja üle. õrritage, õrritge :) :D
:D :D :D No hard feelings
Diagnoos- Rallisõltlane
Krusa
Rallifoorum 24/7
Rallifoorum 24/7
Kontakt:

Postitus Postitas Krusa »

Burns kirjutas:Krusa, kas rallikokkuvõtteid ka taaskord lugeda saab?
Uskumatult kiire olnud viimastel päevadel, aga see vaibub varsti. Vblla Sardiinia kokkuvõtet ei tule, aga järgmine kindlasti!

Burns, mis mõttes teeksid rohkem trenni kui Strike tagasi oleks? Et meid lüpsad praegu nagu oma lehmi? Kui nüüd punktiseisu vaadata, siis peab su jutt tõesti paika. 11etappi on veel minna, soovin jaksu...
alk
I järgu kommentaator
I järgu kommentaator

Postitus Postitas alk »

Krusa kirjutas:Tere Milor & Siilikuusk,

Teretulemast virtuaal WRC maniakkide seltsi. Hooaeg alles ees ja kadunud pole midagi.
Tiimi eelistuse jätan meelde, vastan teile peale väikest arutelu kohtunikega. Seni tehke reeglid RFC Online Challange teema alt endale selgeks, et miskeid arusaamatusi ei oleks ja kui on küsimusi, siis küsige julgelt.

PS.Siilikuuske nägin ükspäev "Standardis" sõitmas, mis sa seal töristad? "Custom"-s on kõik lahungud ja sõitjad.
Tere rallihullud!
Mina olen siis Siilikuusk.PS2 alles 2 päeva vana,et võtab veidi aega sellega harjumine.Thanks vihje eest...ma arvasin,et ikka standardis käib asi...ise veel imestasin,et nägin ainult 3 inimest 2 päeva jooksul.Aga õhtul katsun kohal olla...
Burns

Krusa kirjutas:
Burns kirjutas:Krusa, kas rallikokkuvõtteid ka taaskord lugeda saab?
Uskumatult kiire olnud viimastel päevadel, aga see vaibub varsti. Vblla Sardiinia kokkuvõtet ei tule, aga järgmine kindlasti!

Burns, mis mõttes teeksid rohkem trenni kui Strike tagasi oleks? Et meid lüpsad praegu nagu oma lehmi? Kui nüüd punktiseisu vaadata, siis peab su jutt tõesti paika. 11etappi on veel minna, soovin jaksu...
See oli rohkem niisama öeldud. Olen teinud praegu täpselt niipalju trenni, kui aeg on võimaldanud ja olen sellest aru saanud, et ajad lõputult paraneda ei saa, kuskil on ju piir. Aga see on küll, et mida rohkem treenid seda rohkem õpid ka rada tundma ja vaadata kus saab veel kiiremini, kus pidurdada hiljem jne... Üldiselt võtan ma katsed kõik üksi pulgi läbi. Aga kõiki "firma saladusi" ei saa ju välja rääkida :lol: :lol:
Diagnoos- Rallisõltlane
kiilakass
Kontakt:

normaalne ju see küpros.loodetavasti jätkub suzude juhtimine ka seal ja punktivahe aina kasvab ja kasvab.
Vasta