SEB - Mulgi ralli 2006
Moderaatorid: KAIKUL, Sparco, Jaanus
-
- Diagnoos: rallisõltlane
- Reactions: 0
Saluri katusest ja muudest napikatest on läti spetsid teinud video autosports.lv lehele.
http://www.autosports.lv/foto/albums/up ... ljandi.wmv
http://www.autosports.lv/foto/albums/up ... ljandi.wmv
Kasuta ikka turvavööd ka!
Et me oleks pidanud ka sinna "ära panema", siis oleks ilus olnud? Sel rallil oli umbes täpselt kolm neelukohta ja see oli üks neist - ning see oli kõige suurema sissetuleku kiirusega.dfg kirjutas:vaatasin ka selle video ära. ega meistriks niisama ei tulda,aga sel klipil pole rauami sõidustiilis kyll midagi ilusat...
Kasuta ikka turvavööd ka!
Kiirus
Mnjah...süüdistused ja õigustused. Olin sel samal katsel enne seda neelukohta vaatamas, juhuslikult just tiimiboss Märtinist mitte väga kaugel. Peale mõlema MM Motorsport tiimi sõitjate möödumist vangutas tiimiboss pikalt oma pead - näha oli, et väga rahul poldud poiste kiiruse ja sõiduga. Eriti karmi kriitikat sai Aus. Rahul poldud: Rauam mängis kurvis gaasipedaaliga (tippis pedaaliga, peale-maha), samas kui Saluri tuli sealt ilusti peal hoides läbi (kuigi ka siis läks tal saba nats liiga välja). Meie mitteametlik vaheaeg näitas ca. 4-5 km läbimisel Saluri 3 sek paremust. Aus aga pidurdas liiga vara enne kurvi. Markko kommentaare siinkohal selle vara pidurdamise kohta ei hakka välja tooma
.
Mis ma tegelt tahtsin öelda, et kuigi konkurents on meil tihe ja andmine korralik, mistõttu ka võistluste vaatamine huvitav, on siiski arenguruumi piisavalt. Ka Rauam ise on öelnud rohkem huvitavad teda head ajad, kui esikoht. Kahjuks on aga veel nii, et tihtipeale on välisvõistlejad siia tulles ja neile tundmatutel teedel meie esiotsa meestest kas kiiremad või vägagi võrdsed.
Endale sümpatiseerib kõige rohkem Saluri nii oma sõidustiili poolest kui ka seetõttu, et ta rohkem selline "mees-metsast" tüüp, kes pole rallisõiduga väga noorest peast tegelema hakanud (minu teada). Rõõmu pakub ka Virkoja kiiruse märgatav kasv ja muidugi Remmaku nn. Raidami stiilis rahulik, kuid samas väga tempokas sõit.
Jõudu kõigile!

Mis ma tegelt tahtsin öelda, et kuigi konkurents on meil tihe ja andmine korralik, mistõttu ka võistluste vaatamine huvitav, on siiski arenguruumi piisavalt. Ka Rauam ise on öelnud rohkem huvitavad teda head ajad, kui esikoht. Kahjuks on aga veel nii, et tihtipeale on välisvõistlejad siia tulles ja neile tundmatutel teedel meie esiotsa meestest kas kiiremad või vägagi võrdsed.
Endale sümpatiseerib kõige rohkem Saluri nii oma sõidustiili poolest kui ka seetõttu, et ta rohkem selline "mees-metsast" tüüp, kes pole rallisõiduga väga noorest peast tegelema hakanud (minu teada). Rõõmu pakub ka Virkoja kiiruse märgatav kasv ja muidugi Remmaku nn. Raidami stiilis rahulik, kuid samas väga tempokas sõit.
Jõudu kõigile!
Samas pani stopper sel samal katsel Remmakule aja kinni 4,2 sek varem, mis ei lase kohe kindlasti teoreetikutel maa peale tulla. Põhjendatud kriitika on edasiviiv jõud, mitte vabandused!Kiiver kirjutas:Nagu ikka on stopper see mis asjad paika paneb. Rauam-Kraagi aeg sellel katsel oli absoluudi 4-s ja n-rühma 2-ne. Peaks maa peale tooma ka kõige kõvemad sõiduteoreetikud.
-
- Diagnoos: rallisõltlane
- Reactions: 0
Nõus ja väga rahul Remmak-Roosimaa kiirusega ja eriti rahul nende klassivõiduga. Sõidujoone-stiili hindamise osas usaldan rohkem praktikuid.cali kirjutas:Samas pani stopper sel samal katsel Remmakule aja kinni 4,2 sek varem, mis ei lase kohe kindlasti teoreetikutel maa peale tulla. Põhjendatud kriitika on edasiviiv jõud, mitte vabandused!Kiiver kirjutas:Nagu ikka on stopper see mis asjad paika paneb. Rauam-Kraagi aeg sellel katsel oli absoluudi 4-s ja n-rühma 2-ne. Peaks maa peale tooma ka kõige kõvemad sõiduteoreetikud.