WRC4 & WRC Evolved
Moderaatorid: Sparco, Jaanus, Strike, Erki, Sport, Heix, Krusa
endal sõidu kohta öelda nii plaju et nagu ss1 lahti läks avastasin et auto kisub hirmsasti(äsja ostetud uus pult) ja ei jäänudki muud üle kui pidin sellega kuni lõpuni sõitma ss2 alguses ei saanud sisse kiire restart ja sain sisse siin oli juba närv sees ja aitasin ühel talumehel heina pallli koduhoovi lükata täielt kiiruselt ja et sellest vähe oli siis tegime kiiresti ka ühe sihi metsa ülejäänud olid enam vähem paar apsakat oli aga see alles meie esimene etteaste ka see hooaeg et pole hullu ja üldiselt on meeskond heas tujus kuna oli näha et kui tuleb normaalselt välja siis suudame ka konkurentsi natukenegi pakkuda seega oleme juba rõõmsalt itaalias
SS5: mahakurvis kaldusin liialt välja ja ei saanud haagissuvila tagant kiiresti rajale, sõitsin aia maha, sõidurütm oli täiega häiritud ja siis hakkis terve tee kuni finišini.Vahepel sai veel mõned aiapostid üle loetud, mootor ribadeks sõidetud ja sõim mis mu suust tuli kõlas nii: piip, piip, piip, piiiiiip jne.
Kokkuvõtvalt, närvid ei pidanud vastu.
Kokkuvõtvalt, närvid ei pidanud vastu.
-
- IV järgu kommentaator
- Reactions: 0
Krusa kirjutas:Riho ebaõnn on masendav. SS2 +20sekki, mees sõitis poodiumi tempos.
Kuidas ise kommenteerid?
Ebaõnn oli tõesti:) SS2 lõpus pani pleikar pange ja nii see tuli +20 sekki

Muidu sõit oli huvitav nagu alati.
Aga pole hullu eks tuleb Itaalias kõik tasa teha

Õnnitlused siis võitjale ka minu poolt.
-
- Diagnoos: rallisõltlane
Tänan kõiki õnnesoovijaid ja õnnitlused minu poolt ka kõigile kes selle suht keerulise ralli suutsid lõpetada. Pärast seda SS1 matsu mõtlesin küll, et nüüd on kõik läinud aga näe võta napust. Nii, et lootus sureb viimasena. Itaalia on suht sama tüüpi ralli, kus eksimis kohti küllaga, kui tahad kiiret aega saada. Aga eks see kolmapäeval näha ole, igatahes edu kõigile Itaalias.
Diagnoos- Rallisõltlane
-
Kas jutu paneme sulle private sõnumina???Heix kirjutas:Ilus jutuke Krusalt![]()
Nimelt sooviks taaselustada Strike alustatud kokkuvõtete kirjutamist ning et see toimima saaks paluksin kõikide sõitjate abi. Igaüks peale rallit või järgmisel päeval kirjutab oma kommentaari katsete õnnestumise ja ebaõnnestumise kohta. See ei ole kohustuslik kuid mida rohkem kommentaare seda parem jutt saab olema
Diagnoos- Rallisõltlane
-
- Rallifoorum 24/7
- Kontakt:
Saatke, siis kui aega ja viitsimist on. Põhjus ikka see, et, siis saavad ka teised võistlejad teada kuidas kellegil läks. Alates järgmisest etapist ootaks privale vabas vormis kommentaare, et kuidas sõit läks.Burns kirjutas:Kas jutu paneme sulle private sõnumina???Heix kirjutas:Ilus jutuke Krusalt![]()
Nimelt sooviks taaselustada Strike alustatud kokkuvõtete kirjutamist ning et see toimima saaks paluksin kõikide sõitjate abi. Igaüks peale rallit või järgmisel päeval kirjutab oma kommentaari katsete õnnestumise ja ebaõnnestumise kohta. See ei ole kohustuslik kuid mida rohkem kommentaare seda parem jutt saab olema
Vblla ma ei jõua kokkuvõtet kohe neljapäeval kokku kribada, aga lähima kahe päeva jooksul ikka kui on mida kirjutada, siiani on iga etapp näidanud, et materjali kribamiseks on piisavalt kui seda muidugi sõitjad jagavad.
õnnesoovid poodiumi rahvale 
mälestused NZ suht halvad, eesmärk oli sõita esi 10sse, aga nuh läks nagu alati
hetkel meeles 2 seika SS1 esimestes kurvides ehmatas Girli piruett ja selle tulemusel tegin ka mina pirueti, õnneks auto jäi terveks.
ühes SS hetkel ei mäleta millises jäi samamoodi erry ette ja taas tekkis ehmatus ja jälle piruet...
Sardiinias taas eesmärk jõuda 10 hulka, eks näe kas õnnestub ... edu ja kohtumiseni Sardiinias

hetkel meeles 2 seika SS1 esimestes kurvides ehmatas Girli piruett ja selle tulemusel tegin ka mina pirueti, õnneks auto jäi terveks.
ühes SS hetkel ei mäleta millises jäi samamoodi erry ette ja taas tekkis ehmatus ja jälle piruet...
Sardiinias taas eesmärk jõuda 10 hulka, eks näe kas õnnestub ... edu ja kohtumiseni Sardiinias

SS5 oli see kus ma sulle ette jäinardc kirjutas:õnnesoovid poodiumi rahvale
-
- Rallifoorum 24/7
- Kontakt:
e.Pirueti Masterardc kirjutas:õnnesoovid poodiumi rahvale

-
- Rallifoorum 24/7
- Kontakt:
Nädalavahetusel oli Fiati treeninglaager, mis lõppes taas teadagi millega... Sai infot vahetatud ja koolitus oli RÄNK!!! Suzud ja Fordid hoidke alt.
PS.Pesoo tiimi välisõitja tegi nädalavehtusel kokkuvõtteid ja vangutas tagasihoidliku hooaja alguse peale pead. Ühesõnaga on soomepoiss pisut ärevaks aetud ja treeningutele pühendatakse nüüdsest rohkem aega mis loodatavasti ka tulemusi toob.
Muuseas kiitis üle lahe sõitjaid kes pidid "hurja" kiired olema.
PS.Pesoo tiimi välisõitja tegi nädalavehtusel kokkuvõtteid ja vangutas tagasihoidliku hooaja alguse peale pead. Ühesõnaga on soomepoiss pisut ärevaks aetud ja treeningutele pühendatakse nüüdsest rohkem aega mis loodatavasti ka tulemusi toob.
-
Pole terve nädalavahetuse pulti kätte saanud aga homsest alates jälle vabad päevad ja saab ka sutsu trenni teha, et mõni punngi saadaKrusa kirjutas:Nädalavahetusel oli Fiati treeninglaager, mis lõppes taas teadagi millega... Sai infot vahetatud ja koolitus oli RÄNK!!! Suzud ja Fordid hoidke alt.

NB! mina küll juba kardan Fiati teami
Diagnoos- Rallisõltlane
Ja väga õigesti teedBurns kirjutas:Pole terve nädalavahetuse pulti kätte saanud aga homsest alates jälle vabad päevad ja saab ka sutsu trenni teha, et mõni punngi saadaKrusa kirjutas:Nädalavahetusel oli Fiati treeninglaager, mis lõppes taas teadagi millega... Sai infot vahetatud ja koolitus oli RÄNK!!! Suzud ja Fordid hoidke alt.
NB! mina küll juba kardan Fiati teami