määravaks võivad ka saada ss1 ja ss2 kui paned matsu sirge peal siis kaotab ikka siga palju aega ja kui tänu matsule on auto katki siis on asi ikka päris pekkis.[/quote]
Täitsa nõus sinuga. Ühesõnaga igal katsel eksides, aega tagasi teha on suht keeruline.
Proovisin täna SS2 Fiatiga sõita ja kohe esimesel korral suutsin 2 sekundit parema aja sõita. Tundub, et tippkiirused mängivad rolli ja arvan, et sel rallil on soosikud Fiati team.
sa mind ültse ei üllata sellise jutuga kui eile süitsin siis ka kõigi masinatega eraldi proovisin ja sain ka et teised autod ikka pesukotist kuni kolm sekki kiiremad
Burns kirjutas:Proovisin täna SS2 Fiatiga sõita ja kohe esimesel korral suutsin 2 sekundit parema aja sõita. Tundub, et tippkiirused mängivad rolli ja arvan, et sel rallil on soosikud Fiati team.
Asi päris nii ei ole.Proovisin ka kõik autod läbi.1ja2 on fiatil ja fordil väike eelis,agass3 teeb kõik tagasi
Burns kirjutas:Proovisin täna SS2 Fiatiga sõita ja kohe esimesel korral suutsin 2 sekundit parema aja sõita. Tundub, et tippkiirused mängivad rolli ja arvan, et sel rallil on soosikud Fiati team.
Asi päris nii ei ole.Proovisin ka kõik autod läbi.1ja2 on fiatil ja fordil väike eelis,agass3 teeb kõik tagasi
Eks see kolmapäeval näha ole. Kuidas kellelgi gaas põhjas närv vastu peab jne... Aga igaljuhul edu kõigile.
Ma üks õhta sõitsin suzuga ss1 terve katse täis gaasiga ja ainult seal majaga kurvis vajutasin pidurit ja ma suutsin parimale kaotada 5 sekundit kuigi mul trajektoor ja kõik asjad oli õiged
kiilakass kirjutas:Ma üks õhta sõitsin suzuga ss1 terve katse täis gaasiga ja ainult seal majaga kurvis vajutasin pidurit ja ma suutsin parimale kaotada 5 sekundit kuigi mul trajektoor ja kõik asjad oli õiged
kui sa ühes kohas ainut pidurdasd,siis ime et sa nii vähe kaotasid.Mina igatahes pidurdan kolmes kohas
Mul on SS2 ja SS3 korralikud. kõige suurem murelaps ongi need SS1-e esimesed kurvid. see koht võib valusalt kätte maksta. siia maani olen ma sealt puhtalt läbi saand iga viienda korraga ja nii see kyll jätkuda ei saa.
Hei hei...kuna homme siis suur päev ja minu esimene võistlus siis mõtlesin, et ehk teeks kelligiga koos veel 1 trenni õhtul? on kedagi netis ja kui jah siis mis kella paiku alustaks?
Sain ka eile lõpuks natukeseks puldi taha ja täna kavatsen jätkata kus eile pooleli jäi. Ei teagi mis kellast netti saab, ehk miski 21 paikku. Hetkel ei ole tunnet ega ka tulemusi, aga õnneks on aega veel pisut.
Burns kirjutas:Mina ka õhtul kohal. Eile Krusaga sõites siis sul vist tõesti õiget tunnet polnud. Fiatiga saab palju kiiremini
Tean, et saab, aga ma pole hetkel õige mees sellist kiirust näitamaks. Üritan NZ-s pisut punktilisa saada.
Kait sai meeskonnalt käsu tuua NZ-s esikoht koju ja see käsk oli resoluutne.