kiilakass kirjutas:Ma eksitan konkurente a tglt wrc mul uus-meremaa läks ühesõnaga p**se ja jwrc loodaks kiiresti sõita aga jah suzude tippkiirus annab soovida ja mul veel mõned aidsid ka peal see teeb veel aeglasemaks
ma võtsin kohe mängu alguses maha, nii et ma ei teagi kuda see on. alguses oli veic raske ja wrc-uga tuli neid spinne nagu muda aga siis sai suht kohe asja käppa
Vaatan, et Fordi tiimil on päris järsk allakäigu trepp alanud?
Siiani on Fordil kõige rohkem tiitleid jne. Auto peaks ka olema hästi ettevalmistatud, et mis siis nüüd lahti? Lihtsalt ei usu oma silmi ja pisut kurb meel oma endise kodutiimi pärast.
Tere siis ka minu poolt. Tänud Krusale reklaami eest (loodan kunagi ka nii rikkaks saada, et arve sulle tasuda:D) Loodan siis mingi hetk jah huvitavaks teie jaoks muutuda ehk siis konkurentsi pakkuma hakata.
Netis näeme....
Zerocold kirjutas:Tere siis ka minu poolt. Tänud Krusale reklaami eest (loodan kunagi ka nii rikkaks saada, et arve sulle tasuda:D) Loodan siis mingi hetk jah huvitavaks teie jaoks muutuda ehk siis konkurentsi pakkuma hakata.
Netis näeme....
Tere ka minu poolt. Ütlen nii palju, et oled juba piisavalt huvitav minu jaoks, kuna ei tea, kui kiire sa oled
liitun ka´h siis nüüd alles karuselliga kõik vigastused on terveks ravitud ja täna isegi nägin katsusin pleikari pulti üle kolme nädala et siis edasistes sõitudes ma kah sees.
tere taas kõigile. Esiti tervitus uutele tulijatele, teiseks õnnitlused Krusale ja kahju nac Burnsist, aga ralli juba on selline ja viimaseks Uus meremaa on väga kiire ralli, kus ei ole kaotajaid vaid mina pean kõiki võidu väärilisteks ja igayks meist võib võita. Soovin edu kõigile ja loodan olla paremas vormis seal.
Zerocold kirjutas:Tere siis ka minu poolt. Tänud Krusale reklaami eest (loodan kunagi ka nii rikkaks saada, et arve sulle tasuda:D) Loodan siis mingi hetk jah huvitavaks teie jaoks muutuda ehk siis konkurentsi pakkuma hakata.
Netis näeme....
Tere tulemast Teami oligi üks sõitja puudu.täna sai siis koos väheke trenni tehtud. Edu kõigile NZ is
Arvan, et Uus-Meremaal saab määravaks kolmas katse, kuna kaks esimest on pea tervenisti gaas põhjas aga kolmas on vähe selline rohkem keerulisem. Aga nagu eespool mainiti on võitjat sellel rallil väga raske ennustada, kõigil on võimalus. Annan ka praegu trennidele valu, krt kus tahaks autot seadistada, eriti käigukasti osa kuna no see tipp kiirus on küll alla igasugust arvestust.
Krusa kirjutas:Vaatan, et Fordi tiimil on päris järsk allakäigu trepp alanud?
Siiani on Fordil kõige rohkem tiitleid jne. Auto peaks ka olema hästi ettevalmistatud, et mis siis nüüd lahti? Lihtsalt ei usu oma silmi ja pisut kurb meel oma endise kodutiimi pärast.
Igal meeskonnal on omad tõusud, mõõnad ja hetkel oleme mõõna perioodis aga kindlasti osutame visa vastupanu Suzudele ja Fiatidele.
tervitused uuele liitujale.
NZ täiesti võimatu peaaegu et sõita. kinni just ei jookse, aga aegluubis raudselt igal katsel ca 10sek'i. ennustaksin sedasi, et esikolmik NZ on Burns, Krusa ja Heix, täpset järjestust küll panna ei tahaks.
ise loodan sõita esi 7, kui just närvid vastupeavad aga edu trennimisel...
Ma tegin eila netis trenni ja jõudsin otsusele ,et kui ikka ilma aidsideta sõita ei oska siis pole sul uus-meremaal mitte kui midagi teha ,sest eila mul jäi lihtsalt kiirusest puudu muidu oleksin võrdne teistega kes lammutavad...
Burns kirjutas:Arvan, et Uus-Meremaal saab määravaks kolmas katse, kuna kaks esimest on pea tervenisti gaas põhjas aga kolmas on vähe selline rohkem keerulisem. Aga nagu eespool mainiti on võitjat sellel rallil väga raske ennustada, kõigil on võimalus. Annan ka praegu trennidele valu, krt kus tahaks autot seadistada, eriti käigukasti osa kuna no see tipp kiirus on küll alla igasugust arvestust.
määravaks võivad ka saada ss1 ja ss2 kui paned matsu sirge peal siis kaotab ikka siga palju aega ja kui tänu matsule on auto katki siis on asi ikka päris pekkis.