WRC4 & WRC Evolved
Moderaatorid: Sparco, Jaanus, Strike, Erki, Sport, Heix, Krusa
Eile siis toimus esimene Michael Parki Rallifoorumi mälestusralli.
Loodame, et see kujuneb traditsiooniks.
Sõitsime Walesi ralli katsed kaks korda läbi ja toa nimi oli Michael R.I.P.
Kohal olid:Andro, Ardc, Burns, Erry, Heix, Kait, Krusa, Matthiew, Riho, Strike.
Katsevõidud läksid seekord: Riho (3), Burns, Krusa, Strike (1).
Peale rallit käisime veel Michaeli mälestuskivi juures ja süütasime koos Ardc-i, Heixi ja Krusaga Michaeli mälestuseks küünlad.
Tänud kõigile kes osalesid eilsel üritusel.
Loodame, et see kujuneb traditsiooniks.
Sõitsime Walesi ralli katsed kaks korda läbi ja toa nimi oli Michael R.I.P.
Kohal olid:Andro, Ardc, Burns, Erry, Heix, Kait, Krusa, Matthiew, Riho, Strike.
Katsevõidud läksid seekord: Riho (3), Burns, Krusa, Strike (1).
Peale rallit käisime veel Michaeli mälestuskivi juures ja süütasime koos Ardc-i, Heixi ja Krusaga Michaeli mälestuseks küünlad.
Tänud kõigile kes osalesid eilsel üritusel.
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 0
- Kontakt:
Esimene Michael Parki Rallifoorumi mälestusralli.
Wales Rally GB ABS peale SS6
1. Riho
15:07,46
2. Burns
15:28,62 +00:21,16
3. Krusa
15:28,98 +00:21,52
4. Strike
15:39,78 +00:32,32
5. Heix
15:55,20 +00:47,74
6. Erry
16:02,60 +00:55,14
7. Kait
16:17,08 +01:09,62
8. Andro
16:19,44 +01:11,98
9. Ardc
16:55,84 +01:48,38
10. Matthiew
17:15,42 +02:07,96

1. Riho

2. Burns

3. Krusa

4. Strike

5. Heix

6. Erry

7. Kait

8. Andro

9. Ardc

10. Matthiew

-
- Diagnoos: rallisõltlane
Ei ole see asi nii hull midagi. Netis viimane kord sõites olid su ajad ju pea samad ja ega rallit sõites on üpris raske samu aegu sõita, mis nii sama trenni tehes.Krusa kirjutas:Vaadates Burnsi eelmise hooaja JWRC4 Mehhiko tulemust, siis mul juba jalg väriseb ja silma kisub pisar...
Aga edu kõigile täna õhtul Mehhikos

Diagnoos- Rallisõltlane
-
- Kontakt:
No teades sinu praeguseid aegu siis paneb ikka värisema küllBurns kirjutas:Ei ole see asi nii hull midagi. Netis viimane kord sõites olid su ajad ju pea samad ja ega rallit sõites on üpris raske samu aegu sõita, mis nii sama trenni tehes.Krusa kirjutas:Vaadates Burnsi eelmise hooaja JWRC4 Mehhiko tulemust, siis mul juba jalg väriseb ja silma kisub pisar...
Aga edu kõigile täna õhtul Mehhikos![]()

-
- I järgu kommentaator
vaadates seda et mu treening oli 0,5 korda SS1 läbi sõita tulid yllatavalt head ajad. olin täitsa keskendunud kuigi katsete vahel õppisin. SS1-2 endaga väga rahul. SS3 alguses läks yks 2 right päris pikaks puusse ja siis hakkasin nati rabistama. SS4 kõik läks jumala perfektselt kuni 2. spliti alguseni ( või oli see 1. spliti lõpp) kus läks käest ära ja sisekurvi puusse nii et terve mootor oli tume oranž. nii ma siis chillisin sinna katse lõppu. SS5 läks suht hästi ning SS6 lõpp läks enda arust väga hästi. kui see pikk sirge on ja siis mingid vasakule kurvid. ma oleks seal välja pand kui ma ei oleks kividesse sõitnud mis sisekurvis olid. auto viga ei saand ning aeg tuli suht normaalne.
enne rääkisin siin krusale et nyyd hakkan rohkem trenni tegema, aga koolis on koormus nii suur, et ma aint nädalavahetustel jõuan. nii et see hooaeg ei jõua eriti. siiski loodan hästi esineda tyrgis, saksamaal, prantsusmaal ja hispaanias kui aega on.
enne rääkisin siin krusale et nyyd hakkan rohkem trenni tegema, aga koolis on koormus nii suur, et ma aint nädalavahetustel jõuan. nii et see hooaeg ei jõua eriti. siiski loodan hästi esineda tyrgis, saksamaal, prantsusmaal ja hispaanias kui aega on.
-
Jamas jah see nett, arvasin, et jooksis SS1 kokku aga näe, joppas vist. Muidu oli sõit tehtud ja ootasin millal viimane lõpetab ja täpselt siis kui Kiilakass viimast kurvi võttis, siis oli pilt eest läinud. Muidugi SS6 tuleb mul +20 sekki, kuna poole sõidu pealt kadus nett ära, nii et poodiumile mul asja pole, kuigi lootsin seda kohta. Aga hea kui nüüd mõne punnigi saab. Tehnikasport

Diagnoos- Rallisõltlane