KuriUss kirjutas:Lahe? Schumacher on küll lahe. Ikkagi sõitja, kelle ümber aastate vältel on enim möllu olnud. Aga see video oli nii ninnu-nännu kui üldse võimalik.
tõsi.
tunnistan laul mis taustaks pandud on mage aga videol endal väga viga ei
ole ju...
Need vanad kahevõitlused Schumi ja Häkkineni vahel olid küll lahedad jälle
vaadata.
See on märksa coolim küll. Just see, mis Schumacheri eriliseks teeb. Ilus või mitte, aga see natuke tige ja kompromissitu võitlejavaim on F1le ikka kõvasti vürtsi lisanud.
Kolm kuud pärast võidusõitjakarjäärist loobumist on seistmekordse vormel-1 maailmameistri Michael Schumacheri elu muutunud.
Sakslaste iidol naudib nüüd pingevaba elu ja valmistub esmakordselt vaatama oma endiste kolleegide heitlusi Grand Prix sarjas teleriekraanilt, kirjutas theprancinghorse.co.uk. Hoolimata sellest, et ta käib kohapeal jälgimas oma viimaste aastate tööandja Ferrari teste ja osaleb ka tiimi koosolekutel, ei tundu Schumacher võidusõitja eluga kaasnenud hasarti taga igatsevat. "Seni olen ma olnud väga lõõgastunud, ma olin kohal ühe auto testimisel ja ei tundnud nagu ma peaksin istuma kellegi teise asemel selle auto sees," rääkis Schumi. "Ma ei igatse seda seni taga, kuid see võib muutuda," märkis ta samas. "Grand Prix võistlust televisioonist vaadata saab olema uus kogemus." Seitsmekordne maailmameister kinnitas, et tal oli piisavalt aega oma otsuse üle järele mõtlemiseks ja tal ei ole selles osas kahetsustunnet. Schumacher kiitis heaks ka Ferrari valiku värvata tiimi uueks piloodiks soomlane Kimi Räikkönen. Ta oli kindel, et McLarenist üle tulnud soome vormeliäss suudab temalt nõutavate ülesannetega hästi toime tulla."Ma arvan, et praegu on turul mõned sõitjad, kes on asboluutsel tipptasemel, ja Kimiga tegime me oma arust väga hea valiku," tunnistas nüüd pika karjääri jooksul välja teenitud vilju nautiv sakslane.
Vormel-1 seitsmekordne maailmameister Michael Schumacher saab Saksamaal Nürburgringi rajal omanimelise kurvi.
Eelmisel hooajal vormelipiloodi karjääri lõpetanud Schumacheri järgi nimetatud kurvi tutvustatakse pidulikult 22. juulil seoses Saksamaa GP-etapiga, vahendas PaddokTalk.com.
"Olen sellise au üle väga uhke," tõdes viis korda Nürburgringil võidutsenud sakslane.
Kurvi nimeks saab "Schumacher S".
Vormel-1 Saksamaa osavõistluse ajal toimuval uue kurvi tutvustamisüritusel läbib seda esimesena 38-aastane Schumacher ise.
Vormelipiloodi karjäärile kriipsu alla tõmmanud Michael Schumacher on alustanud tiheda treeningprogrammiga
Seitsmekordne maailmameister ei kavatse naasta vormelimaailma, vaid liitub hoopis Šveitsi jalgpalliklubiga.
Kölnis ilmuva ajalehe Express teatel andis sakslane nõusoleku harjutada kaks korda nädalas koos FC Echichensi 3. divisjoni reservmeeskonnaga.
Ajalehe väitel püüab Šveitsis elav 38-aastane Schumacher oma kohalolekuga innustada kohalikku jalgpalliklubi ja aidata sel väljuda tekkinud madalseisust.
Esialgsete teadete järgi näeb vormelilegendi aprillis kaks korda jalgpalliväljakul võitlemas.
>
0
"Maailmas on ainult kolm spordiala: härjavõitlus, alpinism ja mootorisport, ülejäänud on vaid mängud!" [E.Hemingway]